kubulus Napisano 5 Marca 2009 Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Na mazurach +2 stopnie cały dzień zachmurzenie i niemiły silny wiatr ;/ Czekam na 10 stopni + ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedBuster Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 człowieku czy ty dobrze sie czujesz?myslisz ze ochlodzenie to tak hop-siup i w pelni lata bedzie po -30stopni. a ja Ci kolego radzę przeczytac kilka postów do tyłu i dopiero wtedy się wypowiadac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crossman Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 juz zacząłem mysleć. jaka bedzie zima tej zimy.......?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pies Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 jeżeli tej zimy, to -> http://www.skiforum....ead.php?t=22769 odnajdziesz się wśród innych zafrasowanych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozny07 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Rzeczywiście nie wiadomo jaka będzie zima tej zimy i jakie będą święta. Obecnie występują dość intensywne opady śniegu na pólnocy, a właśnie teraz zbliżyły się do centrum. U mnie sypie mocno od 15 minut. Jest -2,5 stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi