MaÅ„ka Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Trzebinia blisko Krk a w Krk 0 sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek88 Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 W tym roku były białe święta ale WIELKANOCNE, chyba się śniegowi pomyliło. Gdzieś utkwiły w Krakowie te opady i co poradzić, Katowice, Kraków według meteo.group w tej chwili tam sypie śniegiem, nastęne miasto to Rzeszów i moje Krosno, oby się na Krakowie ten fron nie skończył. W nocy jak nie posypie to już pewnie w ogóle posypie, dopiero nastęny front jak nadejdzie, no oby posypało w nocy, jeszcze skrawek nadziei pozostał. Od 0:00 do 6:00 interia przewiduje całe 0,3mm śniegu w Krośnie, dużo tego śniegu przewidują, ale jak zacznie sypać to zawsze może spaść go wiecej, żeby tylko zaczęło to już będzie dobrze, tymczasem temperatura aktualnie w Krośnie: -3,5st.C. Czekamy na śnieg śnieg śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Tychy 2cm śniegu. Około 0 stopni tak na oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobra Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 U mnie zero śniegu jest -2 może jutro popada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inkub Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Hehe w Gdyni teraz troszeczkę poprószyło:) Czyli normalka - prognozy znowu się nikomu nie sprawdziły, miało być przejrzyste niebo a pada śnieg Wiele nie spadło może parę mm, ale lepszy rydz niż nic, tak symbolicznie chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackW Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 We Wrocławiu o 22 zaczął padać deszcz ze śniegiem, teraz śnieg nabiera przewagi, tyle, że jest +2 :/ Ale może w Sudetach ładnie posypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 A u mnie piekne świeta. Temperatura -1,5st C, pada snieg, jest pare centymentrów Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackW Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 We Wrocławiu padać przestało po godzinie, jak wracałem z pasterki to już nawet chmur na niebie nie było, prawie jak białe święta ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Transik Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Hmmm wlasnie wrocilem od dziewczyny ktora mieszka 15km ode mnie i odziwo jest tam snieg. Nieduzy ale jest. Padal we wtorek. U mnie praktycznie zero sniegi. Teraz cos pruszy delikatnie.... zpobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek88 Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 GFS zapowiada 9 stycznia -20st.C W Krośnie delikatnie, bardzo delikatnie posypało, na chodnikach biało, na trawie nie widać że sypało, ale co jakiś czas tak popruszuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtmek Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 U mnie sypie właśnie:) Powoli robi się biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobra Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 GFS zapowiada 9 stycznia -20st.C W Krośnie delikatnie, bardzo delikatnie posypało, na chodnikach biało, na trawie nie widać że sypało, ale co jakiś czas tak popruszuje U mnie w Jaśle tak samo wczoraj było -1 nic nie padało dzisiaj jest +0,5 i pada :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 u mnie -2 i sypie ale śniegu mało góra 5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobra Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 U mnie pada śnieg ale się topi jak narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheken Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 u mnie -2 i sypie ale śniegu mało góra 5 cm Hehe to ciesz się z tych 5cm bo u mnie w okolicach Krakowa jest tak około 0,9 cm. Ogólnie wygląda to tak jakby się komuś mąka rozsypała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Dobrze powiedziane z tą rozsypaną mąką U mnie też licho, około 0 stopni i trochę tortowej za oknem:) Mam nadzieję, że w Szczyrku zdąży się pożądnie zabielić do niedzieli a ty ze Szczyrku? to jest 20 km ode mnie a u mnie 5,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendi Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 a w Trzebini wczoraj padało , dzisiaj pada i jest dobrze ale mógłby ten śnieg troche mocniej sypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczehu79 Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 w Gnieżnie niepadało od wczorajszego wieczora ale jest biało - okoła 3 cm przy lekkim mrozie i nieśmiało wyglądającym słońcu. Miejscami można ulepić świątecznego bałwana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Nie, nie jestem ze Szczyrku, ale sie tam wybieram na kilka dni z nadzieją, że uda mi się pojeździć. Musi się udać! To moja pierwsza wizyta w Szczyrku i oby była udana:) jeśli nie będzie warunków w Szczyrku pojedź do Wisły (12 km dalej) tam na 100% są 2 stacje narciarskie otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 W Myślenicach napadało gdzieś 5 - 10 cm śniegu i dalej sypie. Mrozik trzyma ok -5 a armatki na Chełmie robią swoje na Chełmie ??? masz w mieście/wsi górę Chełm ??? u mnie też jest góra Chełm i też tam jest stok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendi Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 W trzebini właśnie zaczął padać inensywnie śnieg ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Houser Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 A wiadomo cos o Wielkopolsce ? ma coś pruszyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Houser - raczej nie popada na zachodzie z powodu rozbudowującego się wyżu, poki co na snieg mozna liczyc na wchodzie i południowym wschodzie, i to chyba tyle. Chociaż sytuacja może się oczywiście zmienić, ale chyba trochę trzeba będzie na to poczekać. i na południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczehu79 Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Boże Narodzenie we wschodniej i częściowo południowej Wielkopolsce jest białe i mrożne. Dzisiejszej minionej nocy temperatura spadła do - 8 stopni. Narazie prognozy niewskazuja by w najblizszych 4 dniach padał śnieg. Możliwe i przypuszczalne jest to że na śnieg zachód centrum i wschód polski poczeka nawet tydzień!!! a to ze względu na gigantyczny wyż który za około tydzień sprowadzi do polski siarczyste mrozy których niebyło już 2 lata a po nwym roku południowe niże spore ilości śniegu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Houser Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 to nieciekawie ; / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi