atizylak Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 W Tychach dalej ani grama śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendi Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 http://pogoda.wp.pl/...1201030,mi.html wedlug tego powiino padac bo rana bylo slonce a teraz niebo zachmurzone wiec narazie im sie sprawdza bo zachmurzenie wzrasta prognoza dla malopolski taka sama wiec jak poleci to u Was też raczej Oby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharz0 Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Ta wierzcie w prognozy z wp brawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 chellesa mogło by troche mocniej nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkI-mAn Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 W tej chwili zaczyna ładnie sypać w Zabrzu (Rokietnica) oby tak dalej! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 hmmm jakby ci to powiedzieć raz pada mocniej raz słabiej.. robi sie biało jest koło 0 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobra Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 czekam na opady jest -1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ufo555 Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Te chmury co ida na wschod nie dadza za duzo sniegu a do malopolski juz nie dojdzie taki opad jak na zachodzie a to co pada w Katowicach to chyba tez nie bedzie śnieg który by zabielil krajobrazy na 5-10 cm, najwyzej 1,2cm :cool: Ale zawsze cos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendi Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 U mnie narazie tylko delikatnie pruszyy ;P mam nadzieje ze za chwile to się bardziej rozchula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziamdziak Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Okolice Tarnowa i od rana ani grama śniegu :/ a mrozik jest więc bez problemu by się utrzymał. Może jeszcze pogoda się nad nami zmiłuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juri Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 przyslowia na zalagodzenie: # Gdy w Narodzenie pogodnie, będzie tak cztery tygodnie. # Jakiś w Wigilię, takiś cały rok. # Jak w Wigilię z dachu ciecze, zima długo się przewlecze. # Pogoda na wigilię Narodzenia, do Nowego Roku się nie zmienia. # Wigilia jasna, święty Jan ciemny, obiecują rok przyjemny. # Jak się Adam z Ewą zgłosi, tak się koniec grudnia nosi. # Na Adama i Ewy, dobre bydłu i plewy. # Słota w dzień Adama i Ewy, zabezpiecz od zimna cholewy. # W dzień Adama i Ewy daruj bliźnim gniewy. # Adam i Ewa pokazują, jaki styczeń i luty po nich następują. # Adam zmawia na Ewę, na Adama Ewa, a oboje jedli z drzewa. # Gdy w dzień Adama i Ewy mróz i pięknie, zima wcześnie pęknie. # Ewa zgrzeszyła, Adama skusiła. # Na Pasterkę po wodzie, Alleluja po lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharz0 Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 [ATTACH]6317[/ATTACH]skoro ma tak być to ja dziekuję :mad::mad::mad: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 [ATTACH]6317[/ATTACH]skoro ma tak być to ja dziekuję :mad::mad::mad: jak tak będzie to 100m na zachód od mojego domu śnieg a 100m od mojego domu na wschód bez opadów :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 u mie podobnie... w kato przestało coś padać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Transik Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 No to wigilie pod wzgledem pogody mam juz spieprzona:(:( Ostatni snieg byl w piatek 19 na pare godzin:( Wesolych Swiat zycze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 chelesa to absurd.. mieszkam tak blisko ciebie.. i mam mniej śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ir3k Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 ciekawe kiedy snieg pojawi sie w lubelskiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 u mnie ciągle posypuje jest jakieś 0,8 cm śnieżku przynajmniej jest trochę biało a nie taka szarość jak 3 godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Transik Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Z tego co wiem to snieg ma padac w nocy tylko na poludniu:( Użytkownik Transik edytował ten post 24 grudzień 2008 - 15:42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczehu79 Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Od ponad 2 godzin nad wschodnią wielkopolską i zachodnim woj.kujawsko-pomorskim sypie gęsty snieg! W gnieznie jest już go około 2 cm. Temp wynosi około 0 stopnia ale systematycznie spada! Wygląda na to ze jtst to jedyny obasar w Polsce gdzie wigilia jest biała ze świezo padającym sniegiem. A pada intensywnie!!! Drogi narazie są przejezdne chociaż na nich występuje błoto tzw. posniegowe a na drogach gminnych i osiedlowych warstwa sniegu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackW Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 we Wrocławiu cały dzień leje, dzwoniłem do ciotki z Krakowa to mówiła, że u nich zachmurzenie i ciepło, ale nic nie pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczehu79 Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 O rozwoju sytuacji we wschodniej wielkopolsce będe powiadamiał Was na biżąco! narazie w GNieznie BIAŁO I Z OPADAMI SNIEGU lecz na bałwana poczekac musimy około 2 godzin!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 U mnie już prawie po kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek88 Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 U mnie też nic śniegu, niestety pierwsza od wielu wielu lat Wigilia bez śniegu. Może sie okazać że całe świeta takie, nie ma śniegu, i pewnie go już nie będzie niestety :(:(:( Krosno, aktualnie: -2,5st.C i bez opadów. Żeby nie spadło ani 1cm śniegu, no szkoda. A może posypać dzisiaj w nocy czy raczej nie ma na to szans? Kret niby mówił że będzie sypało, ale ostatnio prognozy Kreta się nie sparwdzają, podobnie jak na TVNie. No i gdzie ten śnieg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 U mnie też nic śniegu, niestety pierwsza od wielu wielu lat Wigilia bez śniegu. Może sie okazać że całe świeta takie, nie ma śniegu, i pewnie go już nie będzie niestety :(:(:( Krosno, aktualnie: -2,5st.C i bez opadów. Żeby nie spadło ani 1cm śniegu, no szkoda. A może posypać dzisiaj w nocy czy raczej nie ma na to szans? Kret niby mówił że będzie sypało, ale ostatnio prognozy Kreta się nie sparwdzają, podobnie jak na TVNie. No i gdzie ten śnieg ? widzę że w Polsce słabo ze śniegiem a u mnie wciąż sypie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi