kubulus Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Teraz mam troche gorszą wiadomość... Strefy opadów które przemieszczają się przez Orzysz mają bardzo wąski pas... Dowiedziałem się, że w Ełku (30km na wschód) nie ma prawie wcale śniegu. Zasypane jest Orzysz, Giżycko (PN), Mikołajki (Zachód) i może Pisz (Południe). Cierpliwości przecież chmury się nie teleportują, muszą dotrzeć z północy na południe a to im zajmie pewien czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Transik Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 No to kubulus nam wszystko wyjasnil:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendi Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Gdzie ten snieg ? narazie sprawdza sie niestety czarny scneraiusz ! Jestem z Trzebini koło krakowa . Jak juz w tarnowie sypalo to czemu to nie chce przyjsc do nas ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Transik Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 No wlasnie u mnie(Radom) to juz zapewne moge zapomniec o sniegu:(:( bo juz by sypnelo ale ze w Krakowie nie sypie to dziwne bo zapowiadali wszedzie snieg na ten region:) Użytkownik Transik edytował ten post 23 grudzień 2008 - 14:49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtmek Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 U mnie przelotne opady śniegu, ale takie góra po 30sek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry16 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 W Szczecinie prawie bezchmurne niebo. Fajnie by bylo gdyby snieg wieczorem zaczal padac, ale watpie. Narazie nic na to nie wskazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtmek Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 U mnie niebo zachmurzone ciągle tak więc jeszcze nadzieja nie umarła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozny07 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Już myślałem, że nic z tego śniegu. Ale prognozy są optymistyczne jutro z zachodu zbliży się kolejny front już nad ranem ma padać na zachodzie, front będzie się przesuwał bardzo wolno, jednak w wigilijny wieczór śnieżne chmury mają już dotrzeć do centralnej Polski, a wiadomo, że wieczorem już wszędzie chwyci mróz. Święta powinny być białe w całej Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtmek Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 No to mnie podniosłeś na duchu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozny07 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 No też myślałem, że nic z tego, tym bardziej, że dziś u mnie cały dzień słońce i słońce ale już w Niemczech jest cieplejszy front, ale nie na tyle ciepły, żeby dał opady deszczu, na zachodzie ma padać deszcz ze śniegiem i mokry śnieg a wieczorem już wszędzie na zachodzie i w centrum ma sypać śnieg. Będą to zdecydowanie większe opady jutro jeszcze nawet intensywne, a w czwartek ma słabo prószyć w całym kraju przy lekkim minusie. Dopiero w piątek się rozpogodzi na kilka dni... Ale śnieg tak szybko nie zniknie, bo ma być mróz i to dość solidny, zwłaszcza nocami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crossman Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 No też myślałem, że nic z tego, tym bardziej, że dziś u mnie cały dzień słońce i słońce ale już w Niemczech jest cieplejszy front, ale nie na tyle ciepły, żeby dał opady deszczu, na zachodzie ma padać deszcz ze śniegiem i mokry śnieg a wieczorem już wszędzie na zachodzie i w centrum ma sypać śnieg. Będą to zdecydowanie większe opady jutro jeszcze nawet intensywne, a w czwartek ma słabo prószyć w całym kraju przy lekkim minusie. Dopiero w piątek się rozpogodzi na kilka dni... Ale śnieg tak szybko nie zniknie, bo ma być mróz i to dość solidny, zwłaszcza nocami. a skad Ty masz taka prognoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inkub Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Kolejne smutne święta. Synoptycy znowu dali ciała, niech sobie dalej konferencje urządzają o białych świętach :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek88 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 No też myślałem, że nic z tego, tym bardziej, że dziś u mnie cały dzień słońce i słońce ale już w Niemczech jest cieplejszy front, ale nie na tyle ciepły, żeby dał opady deszczu, na zachodzie ma padać deszcz ze śniegiem i mokry śnieg a wieczorem już wszędzie na zachodzie i w centrum ma sypać śnieg. Będą to zdecydowanie większe opady jutro jeszcze nawet intensywne, a w czwartek ma słabo prószyć w całym kraju przy lekkim minusie. Dopiero w piątek się rozpogodzi na kilka dni... Ale śnieg tak szybko nie zniknie, bo ma być mróz i to dość solidny, zwłaszcza nocami. Śnieg tak szybko nie zniknie? On w ogóle nie ma znikać Dopiero jak wiosna przyjdzie może, i będzie musiał zniknąć Ale póki co, mam nadzieję że śnieg się utrzyma cały czas, i będzie go przybywać aby w marcu jak najdłużej poleżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 to bedzie śnieg jutro? a jak bedzie to kaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Gwarą to ja nie gadam.. ale używam paru słówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Gwarą to ja nie gadam.. ale używam paru słówek a kaj miyszkosz? jo na Śląsku Cieszyńskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crossman Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 haha. fajnie sie czyta. a moze cos o pogodzie....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Jo miyszkom w Katowicach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry16 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Od zachodu idzie front. U mnie ma zaczac padac juz w nocy. U mne czyt. w Szczecinie. Padac ma takze jutro i to dosc intesywnie. Opady spodzeiwane sa narazie na zachodzie, ale mysle ze front bedize sie powoli przesuwal na wschod. Obecnie lekko powyzejj zera w Szczecinie. 0,3 stopnia. Temperatura szybko spada. Użytkownik ostry16 edytował ten post 23 grudzień 2008 - 16:40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharz0 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ja mieszkam w świętokrzyskim i dopiero teraz zaczeło sypać ostro i to takie ogromne płaty to jak wkońcu zabieli sie w moim rejonie na wigilie :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Od zachodu idzie front. U mnie ma zaczac padac juz w nocy. U mne czyt. w Szczecinie. Padac ma takze jutro i to dosc intesywnie. Opady spodzeiwane sa narazie na zachodzie, ale mysle ze front bedize sie powoli przesuwal na wschod. Obecnie lekko powyzejj zera w Szczecinie. 0,3 stopnia. Temperatura szybko spada. toś mnie pocieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.kamera1.soszow.ustronet.pl/ armatki nareszcie wystawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtmek Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ja mieszkam w świętokrzyskim i dopiero teraz zaczeło sypać ostro i to takie ogromne płaty to jak wkońcu zabieli sie w moim rejonie na wigilie :confused: To może na u mnie (podkarpacie) też mocniej przysypie, bo ciągle zielono:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ludzie a kiedy na Śląsku posypie :confused::confused::confused: bo mnie już krew zalewa:mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharz0 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 północno-wschodznia częśc świętokrzyskiego ! hahah i mamy białe święta zima na całego sypie mocno i jest już bardzo biało i nie ma zamiaru przestać :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi