kubulus Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Wklejam zdjęcie zza okna zdjęcie Użytkownik kubulus edytował ten post 23 grudzień 2008 - 10:23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Transik Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Jezeli te chmury i opady ktore sa na zdjeciu u kubulusa przemieszczac sie bedea na poludnie to bedzie super:) Czekam z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziamdziak Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Wklejam zdjęcie zza okna zdjęcie Cudnie Wierzę, że na południu też pojawią się chmury z sypiącym śniegiem, bo jak narazie przebija się słońce i jest +2*C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedBuster Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 u mnei totalna zawierucha, widocznosc ograniczona przed chwilą skończyłem zakładanie ozdób na dworze,wyglądam jak bałwan :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mam dla was dobrą wiadomość. Wiatr wieje z północy, śnieg sypie z północy więc niebawem do was dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Transik Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Speed a skad jestes??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziamdziak Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Na to liczymy ale dzięki Twemu zdjęciu kubulus oraz wiadomościom dzień będzie zupełnie inny niż wczorajszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Za ile to dotrze niby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crossman Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 No dobra czarodzieje, wiec powiedzcie mi kiedy i ile nasypie w szyczrku...? bo po wczorajszym cieple nie najlepiej to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendi Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 U mnie +2st. a miało być -1st. . Mieszkam w Trzebini koło Krk. i rano padał leciutki snieg ale teraz jest pochmurno z przejasnienami . Chmury tak szybko zasuwają więc myśle ,że niedługo dojdzie do nas ta stefa opadów . TVN miał racje !! POŁUDNIE CZEKA NA ŚNIEG ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crossman Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 W kato. tez chmury szybko sie przemieszcają ale z południowego zachodu na północny wschód a to chyba nie zapowiada sniegu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendi Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 U mnie podobnie też za oknem ciemno-granatowe chmury ;P Tylko czekać aż sypnieee ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nazwa Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Kęty niedaleko - beskid maly, beskid Żywiecki - zaczyna delikatnie pruszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek88 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Do Krosna narazie nic nie dociera, zero śniegu, Jak narazie nie wygląda to najlepiej. A na Podkapaciu od której godziny można się spodziewać opadów śniegu?? W Gogołowie to wygląda tak jak na zdjeciu w załączniku. Zdjęcie z 12:20. Załączone miniatury Użytkownik piotrek88 edytował ten post 23 grudzień 2008 - 12:21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 kiedy to dotrze do beskidu śląskiego ???:confused::confused::confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziamdziak Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Do mnie śnieg właśnie dotarł mieszkam w okolicach Tarnowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Do mnie śnieg właśnie dotarł mieszkam w okolicach Tarnowa heh może się będziecie śmiać ale w jakim to jest woj. ??? albo koło jakiego bardzo dużego miasta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trance Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 heh może się będziecie śmiać ale w jakim to jest woj. ??? albo koło jakiego bardzo dużego miasta ?mieszkam w okolicach Tarnowa Masz problem z czytaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David02 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Masz problem z czytaniem ? nie po prostu nie wiem gdzie jest Tarnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulus Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 no to białe święta przepadły ja już straciłem nadzieje świeci słonce chmur nie widac , prognozy sie nie zmieniają . No to zobacz moje zdjęcie na końcu poprzedniej strony ;] nie po prostu nie wiem gdzie jest Tarnów Było słuchać na geografii, a jeśli za późno to google.pl Na mazurach w kratke - sypie, nie sypie, sypie, nie sypie temp niestety +1 (było +2,5), mam nadzieje, że zmrozi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demoranger II Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 W kato przebłyski słońca... krolowa mowi ze niby najmocniejsze opady sie zblizają.. normalnie nie mogę się doczekać..:confused: (już to widze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek88 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.meteogrou...ml?cityID=12670 Cały czas czekamy na te intensywne opady. Robi się ciemno ponownie, czasami przelatne opady śniegu, śnieg się nie topi, ale 30-60 sek opadów to stanowczo za mało. Idą chmurki, może zaraz przejdzie śnieżyca w Krośnie. I już po śnieżyce, sypało 20sek tym razem I znowu się rozpogadza, nie może być, ja chce śnieg. Faktycznie jest intensywny śnieg dzisiaj, ale bez przesady, musi chwilę posypać aby coś chociaż nasypało, temp. +0,5st.C, gdyby sypało tak 5min zrobiło by się biało, ciekawe kiedy kolejne opady. Narazie cały czas zielono. Użytkownik piotrek88 edytował ten post 23 grudzień 2008 - 13:37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelw Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 zobacz na radar jak przemieszczają się opady. link na pogodynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucharz0 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 W Chorzowie to raczej żadnej wielkiej zimy nie zapowiadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Transik Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 cholera tam! Myslalem ze opady przesuna sie na poludnie i przejda przez Radom a tu lipa jak brzoza!. Chmur i wiatru jest duzo, nie powiwm ale zero opadow. Mial tak padac snieg wedlug Tvn meteo!!!:( Juz po sniegu na dzisiaj:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi