Pablo03 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Cześć, na weekend będę w Szklarskiej Porębie ale z tego co widzę Szrenica jest zamknięta. Gdzie możecie polecić mi stok dla średnio zaawansowanych narciarzy niedaleko Szlarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Harrachov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Rokytnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia 8 godzin temu, Pablo03 napisał: Cześć, na weekend będę w Szklarskiej Porębie ale z tego co widzę Szrenica jest zamknięta. Gdzie możecie polecić mi stok dla średnio zaawansowanych narciarzy niedaleko Szlarskiej. 13.01 startuje Puchatek w Ski Arena Szrenica, jak zielona trasa jest OK to można tam pojeździć w żółwim tempie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Października Udostępnij Napisano 18 Października (edytowane) Wątek stary. Temat też https://turystyczna.szklarskaporeba.pl/3607-szklarskaporeba-proces-wernisaz-wystawy-bartka-wojcikiewicza miejsce mi bliskie bo tuż przy Stacji Huta, gdzie rezyduję. Autor znany z filmu Freeride Krk, wielokrotnie linkowanego przeze mnie tutaj. Sprawa bieżąca. Znaczy teraz takie cudo, dla odmiany, tamże. Edytowane 18 Października przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi