beny159 Napisano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2024 Witam Jestem totalnym amatorem jazdy na nartach, nie wiem czy to są poprawne nazwy technik ale ogarniam: jazda skrętem długim i krótkim. Chciałbym się w przyszłości nauczyć techniki carvingowej, ale post dotyczy sprzętu mianowicie gdzieś w domu znalazłem narty które nie były bardzo długi czas używane chodzi dokładnie o head worldcup 02/03. Jeszcze na nich nie jeździłem ponieważ oddałem je do ostrzenia krawędzi plus smarowanie, podobno narty są w niezłym stanie tak twierdzi serwis, jak tylko wrócą z serwisu przetestuję. Mam 176 cm wzrostu i 90 kg wagi aktualnie, narty mają długość 170 cm. Nie mam żadnego obuwia więc też będę musiał kupić. Ogólnie pytanie czy to są narty na moje aktualne umiejętności/ technikę które chciałbym oczywiście podnieść Z góry dzięki za jakieś rady i odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi