antekk Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia (edytowane) Cześć, od jakiegoś czasu jeżdżę chyba w miarę dobrze, ale tak coś czuję że się nie rozwijam, chętnie posłucham jakieś krytycznej rady co można by poprawić, a co ważniejsze jak to poprawić. Podsyłam krotki filmik. Z góry wielkie dzieki Screen_Recording_20240107_040049_One UI Home.mp4 Screen_Recording_20240107_040049_One UI Home.mp4 Edytowane 7 Stycznia przez antekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Antekk, wejdż do działu ,,Nauka jazdy '' i przejrzyj wątek ''Materiały szkoleniowe'', bo to kopalnia wiedzy. Natomiast z Twojego filmiku wynika, że ogarniasz krawędzie i jeżdzisz relatywnie wąsko, I git. Bieda jest taka, że to dość płaski stok i z tego choćby powodu niewiele więcej o Twojej jeździe da siepowiedzieć. Najlepsze filmiki do oceny to takie, gdy jedzie się w trudnym terenie tzn na stromej trasie lub po totalnie rozwalonym stoku. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia @antekkjak się już zarejestrowałeś i wstawiłeś film z jazdy, warto trochę poczytać to forum. Większość z nas to ludzie pozytywnie zakręceni narciarsko. Napisz gdzie jeździsz. My w większości się znamy ze stoków a nie tylko z neta. Łatwiej ocenić czyjąś jazdę "na żywo" niż z filmu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Cześć Pokaż filmik ze śmigiem na stromym stoku. Zobaczymy jak jeździsz. Córka dodała, że robisz zbyt dużo ruchów w trakcie jazdy - słusznie, chodzi jej o całość sylwetki, robisz klasycznego banana albo do niego dążysz... ;). Jesteś dobrym narciarzem ale możesz być lepszym. POzdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antekk Napisano 8 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia Dzięki za odpowiedzi, w tej chwili jeżdżę głównie w myślenicach, to nagranie też tam zrobione, no i wiadomo jak jakieś ferie to zawsze na narty gdzieś w Polskę, trochę też z braku kasy na alpy czy inne fajne górki. Co do porad, dzieki zafajny feedback z tym bananem, nie wiem jeszcze jak to poprawić ale tak jak mówicie chętnie wejdę sobie w waszą sekcje nauki jazdy. Stok realtywnie dość stromy trasa FIS, ale pewnie chodzi wam o nachylenie typu 50%+ (narazie trochę ciężko mi się tu było połapać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia 8 godzin temu, antekk napisał: Dzięki za odpowiedzi, w tej chwili jeżdżę głównie w myślenicach, to nagranie też tam zrobione, no i wiadomo jak jakieś ferie to zawsze na narty gdzieś w Polskę, trochę też z braku kasy na alpy czy inne fajne górki. Co do porad, dzieki zafajny feedback z tym bananem, nie wiem jeszcze jak to poprawić ale tak jak mówicie chętnie wejdę sobie w waszą sekcje nauki jazdy. Stok realtywnie dość stromy trasa FIS, ale pewnie chodzi wam o nachylenie typu 50%+ (narazie trochę ciężko mi się tu było połapać) W Myślenicach bywają @Chertan @Lexi @Marcos73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia 7 godzin temu, moruniek napisał: W Myślenicach bywają @Chertan @Lexi @Marcos73 Jasne, pisz jakby co Antek na priv z nr telefonu, to może się uda zgadać. Na razie ujeżdżamy Francję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi