Kaem Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia 5 minut temu, Mitek napisał: Cześć Nie chce mi się wierzyć, że tyle lat jeździcie i dopiero teraz kupujecie podstawowe ciuchy. Pozdro Całkiem słusznie, Mitku. Po dniu na stoku należy minimum jedną wrzutkę uczynić. To standart. Podstawowy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Cześć Jak to wrzutkę? Czego? Gdzie? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia 10 godzin temu, Victor napisał: a na lodowcu pizdzilo okropnie Można też napisać, że pizgało złem 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnasw Napisano 10 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia (edytowane) 12 godzin temu, Kaem napisał: Miałem JMP, mam Bergsona. Miałem Spydera. JMP i Bergson to superklasa, Spyder OK. Jeśli rzeczywiście można zamówić dedykowany komplet w cenie circa 2k, to wchodzę - w końcu miałbym spodnie o właściwej długości (wszystkie są za długie, bo nogi mam krótkie 😄 ) i zestaw dopasowany do mojej budowy, a to poprawia stanowczo własny dobrostan, co dla mnie ważne. Ps. Mam Goldwina. Jak sprawdzę na stoku, dam znać. Dzisiaj pojadę zmierzyć Bergsona. Wczoraj mierzyłem spodnie i kurtkę Alpine Pro, niby ok, ale JMP jednak sprawiało wrażenie solidniejszej. Byłem też w TK Maxx, nic tam nie ma. Edytowane 10 Stycznia przez karnasw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnasw Napisano 14 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia Ostatecznie kupiłem komplet od Bergsona. Naprawdę wygodne spodnie i kurtka wydaje się solidna. Dzięki za rady :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego W dniu 14.01.2024 o 10:50, karnasw napisał: Ostatecznie kupiłem komplet od Bergsona. Naprawdę wygodne spodnie i kurtka wydaje się solidna. Dzięki za rady :). Pokaż tego Bergstona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnasw Napisano 23 Lutego Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego Na te warunki co są teraz we Włoszech to w samym softshellu byłoby ok. Ubrałem najcieńszy Brubeck Dry plus kurtka i było mi za gorąco czasami, ale w wyższych partiach gór idealnie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca W dniu 8.01.2024 o 21:16, kordiankw napisał: Zależy gdzie się kupuje 😉. Kupiłem trochę ciuchów z pająkiem w październiku na Manhattanie i softshelle czy spodnie dresowe kosztowały poniżej 30$ 😀. Na łódzkich bazarach też takie były 😉 Rodzice kolegi nawet szyli pod Łodzią różne nord fejsy i podobne marki 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca W dniu 8.01.2024 o 20:43, mig napisał: Za 2k to w JMP uszyja na miare i jeszcze sporo zostanie Poważnie tak mało? Tylko wybrany model czy można samemu okreslic koncepcję. Kiedyś pytałem u Małachowskiego ile by kosztowało zrobienie customowej puchówki to 12k za projekt chcieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca (edytowane) 25 minut temu, Spiochu napisał: Poważnie tak mało? Tylko wybrany model czy można samemu okreslic koncepcję. Kiedyś pytałem u Małachowskiego ile by kosztowało zrobienie customowej puchówki to 12k za projekt chcieli. Nie wiem jak teraz- zadzwoń. Spodnie mi uszyli na miarę za + 20% do ceny czy jakoś tak podobnie. ale to był 2019(18?) - wiec nie mówię stanowczo jak teraz. Byłem akurat służbowo w Szaflarach to wstąpiłem do N.Targu i dałem się obmierzyć.... może przez tel też się da podac wymiary?. Potem jeszcze telefonicznie zmieniałem kolory. Trwało 2 miesiące- w grudniu musiałem już ich poganiać. Teraz byłaby dobra pora - do zimy zdarzą. Jak patrzyłem na ich kurtki to tak od 800-1300. Dermizax 20000 + primaloft. Edytowane 29 Marca przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca 7 minut temu, mig napisał: Nie wiem jak teraz- zadzwoń. Spodnie mi uszyli na miarę za + 20% do ceny czy jakoś tak podobnie. ale to był 2019(18?) - wiec nie mówię stanowczo jak teraz. Byłem akurat służbowo w Szaflarach to wstąpiłem do N.Targu i dałem się obmierzyć.... może przez tel też się da podac wymiary?. Potem jeszcze telefonicznie zmieniałem kolory. Trwało 2 miesiące- w grudniu musiałem już ich poganiać. Teraz byłaby dobra pora - do zimy zdarzą. Jak patrzyłem na ich kurtki to tak od 800-1300. Dermizax 20000 + primaloft. Mnie bardziej chodzi o projekt/modyfikacje niż wymiary, ale jak będzie okazja to zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca 6 minut temu, Spiochu napisał: Mnie bardziej chodzi o projekt/modyfikacje niż wymiary, ale jak będzie okazja to zapytam. To chyba poza ofertą- nie wiem - nigdy nie pytałem o indywidualny projekt. Ale to manufaktura - może ich namówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia (edytowane) Idąc za Waszą namową kupiłem sobie dziś błękitnego Bergsona. Cena wyprzedażowa. Jedyny feler taki, że aby dobrać rozmiar musiałem pojechać do Sosnowca. 😄 Edytowane 24 Kwietnia przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2 godziny temu, tomkly napisał: Idąc za Waszą namową kupiłem sobie dziś błękitnego Bergsona. Cena wyprzedażowa. Jedyny feler taki, że aby dobrać rozmiar musiałem pojechać do Sosnowca. 😄 I po co sie chwalisz - tak by było ze pomykasz w kurtce z Bergsona .. a tera bedzie że w kurtce z Sosnowca.. 🙂 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2 godziny temu, tomkly napisał: Idąc za Waszą namową kupiłem sobie dziś błękitnego Bergsona. Cena wyprzedażowa. Jedyny feler taki, że aby dobrać rozmiar musiałem pojechać do Sosnowca. 😄 Ale przeżyłeś, i to jest sukces 🙂 Ps. ZJAWISKOWA ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 7 godzin temu, tomkly napisał: Idąc za Waszą namową kupiłem sobie dziś błękitnego Bergsona. Cena wyprzedażowa. Jedyny feler taki, że aby dobrać rozmiar musiałem pojechać do Sosnowca. 😄 Niech Ci służy. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września W dniu 23.02.2024 o 11:00, karnasw napisał: Na te warunki co są teraz we Włoszech to w samym softshellu byłoby ok. Ubrałem najcieńszy Brubeck Dry plus kurtka i było mi za gorąco czasami, ale w wyższych partiach gór idealnie. Kurtka godna polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi