Tata Asi Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia (edytowane) Udało mi się namówić żonę i córkę (11 lat) na narty. Nigdy nien jeździły. Będziemy mieszkać w centrum Krynicy. Które stoki wybrać do nauki? Którego instruktora/szkołę na początek? Lekcje indywidualne, czy grupowe? P.S. Najbliżej będziemy mieć do Henryk Ski. Edytowane 6 Stycznia przez Tata Asi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Master Ski w Tyliczu, bardzo łagodna, bez żadnej ostrej ścianki. Każdemu znajomemu początkującemu co ją poleciłem, był bardzo zadowolony i wracają tam ponownie. Na Henryku nie jeździłem, Słotwiny i Jaworzyna dla początkujących za ostre, a jak maja ośle łączki to są za krótkie, zanim uczący załapie to już koniec zjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi