Jim Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 Sprzedali mi te buty jako męskie (Atomic Hawx Magna 100, wide fit 102mm czarno-czerwone). Jak patrzę po różnych sklepach to reklamują je jako damskie i już zgłupiałem. Mam rozmiar buta 44 (27/27.5 but narciarski), są dostępne nawet większe więc tak jakoś mi na damskie nie wyglądają choć czarny zamsz trochę jest na wkładce/języku. Jak mam poznać czy to damski czy męski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 (edytowane) Cześć A jak odczuwasz tę różnicę? Czy coś Ci nie pasuje? POzdro Edytowane 23 Grudnia 2023 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Jim napisał: Sprzedali mi te buty jako męskie (Atomic Hawx Magna 100, wide fit 102mm czarno-czerwone). Jak patrzę po różnych sklepach to reklamują je jako damskie i już zgłupiałem. Mam rozmiar buta 44 (27/27.5 but narciarski), są dostępne nawet większe więc tak jakoś mi na damskie nie wyglądają choć czarny zamsz trochę jest na wkładce/języku. Jak mam poznać czy to damski czy męski? Bo w tych Internetach to głupoty piszą 😉. Tu masz opis na stronach producenta. https://www.atomic.com/pl-pl/shop-emea/product/hawx-magna-100-ae5027000.html#color=32651 p.s. Jakbym Ciebie spotkał na stoku, to i tak bym zapytał, "ładne masz buty, męskich nie było ?" 😉. Edytowane 23 Grudnia 2023 przez moruniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 2 godziny temu, Jim napisał: Sprzedali mi te buty jako męskie (Atomic Hawx Magna 100, wide fit 102mm czarno-czerwone). Jak patrzę po różnych sklepach to reklamują je jako damskie i już zgłupiałem. Mam rozmiar buta 44 (27/27.5 but narciarski), są dostępne nawet większe więc tak jakoś mi na damskie nie wyglądają choć czarny zamsz trochę jest na wkładce/języku. Jak mam poznać czy to damski czy męski? 44 i rozmiar damski? 😇 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 5 minut temu, grimson napisał: 44 i rozmiar damski? 😇 Coś w tym dziwnego ? Amerykańskie koszykarki to na nartach jeździć nie mogą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 6 minut temu, moruniek napisał: Coś w tym dziwnego ? Amerykańskie koszykarki to na nartach jeździć nie mogą ? Moja córka ma aktualnie 11 lat i rozmiar buta 41, przy 169cm wzrostu. Mam dużą nadzieję, że dobije max do rozmiaru 42... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Jim napisał: Sprzedali mi te buty jako męskie (Atomic Hawx Magna 100, wide fit 102mm czarno-czerwone). Jak patrzę po różnych sklepach to reklamują je jako damskie i już zgłupiałem. Mam rozmiar buta 44 (27/27.5 but narciarski), są dostępne nawet większe więc tak jakoś mi na damskie nie wyglądają choć czarny zamsz trochę jest na wkładce/języku. Jak mam poznać czy to damski czy męski? But jak but jeżeli dobrze dopasowany to brak jakiejkolwiek dyskusji . 27-27.5 to rozmiar 42-42.5 102mm Magna wystepuje przy 26-26.5 czyli 41-41.5 ,100mm Prime i 98mm Ultra Twoj rozmiar ma już 104mm czyli na szeroką stopę Ja,ostatnio zamieniłem Prime (27-27.5 i 102mm) na Ultra (27-27.5 i 100mm)te 2 mm węziej zrobiło kapitalną robotę choć fakt czerwień tu dominuje 🤡 Edytowane 23 Grudnia 2023 przez Victor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 Nie od pary ci sprzedali? 🙂 Ja mam dwa czarno czerwone, fajne są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 Teraz, Bacek napisał: Nie od pary ci sprzedali? 🙂 Jak ulał pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 8 godzin temu, Victor napisał: Jak ulał pasują Taki bootfitting? Jednak na zachodzie to jest inna technologia... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, brachol napisał: Taki bootfitting? Jednak na zachodzie to jest inna technologia... Kanony piękna też jakby inne… tam wszystko jest inne, nawet słońce później wschodzi… Edytowane 24 Grudnia 2023 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi