Jan Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia 6 minut temu, janio1960 napisał: Ja też lubię żartować ,spoko domyśliłem się,a co do ubezpieczenia jeszcze w Szwajcarii znam byłem 2 lata temu mieliśmy też wysoki pakiet, oczywiście mam w planie na 500000 tyś? Będzie Ok czy za mało PLN czy CHF? Może być trochę mało jak rozjedziesz jakiegoś adwokata, który będzie niezdolny do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janio1960 Napisano 4 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia PL To zrobić na bańkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Cześć Hmm. Akurat taki post warto opatrzyć emotikonem bo kolega Janio jeszcze pomyśli, że rzeczywiście bierzesz poważnie pod uwagę możliwość najechania na kogoś a to już jest dość słabe. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia 1 minutę temu, janio1960 napisał: PL To zrobić na bańkę? Cześć Nie rób na bańkę tylko podłóż się durniowi i będziesz bańkę miał. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia 23 minuty temu, janio1960 napisał: PL To zrobić na bańkę? Twoja sprawa, we Włoszech jest obowiązkowe (nie wiem na jaką sumę). Ja mam np. na 100 milionów Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia 52 minuty temu, Jan napisał: Twoja sprawa, we Włoszech jest obowiązkowe (nie wiem na jaką sumę). Ja mam np. na 100 milionów Euro Niestety wartość ubezpieczenia nie wpływa na wartość osoby jako takiej. To mylny pogląd. Jako człowiek z pewnością się bronisz jako narciarz..,. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janio1960 Napisano 4 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia To jak jest we Włoszech z obowiązkowym ubezpieczeniem? Jadąc prywatnie, zawarte może jest w karnecie? Czy? Może na poważnie na jaką kwotę bezpiecznie wykupić ubezpieczenie wraz z Zermatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia Godzinę temu, Jan napisał: Twoja sprawa, we Włoszech jest obowiązkowe (nie wiem na jaką sumę). Ja mam np. na 100 milionów Euro Ja bym się tak nie pucował, bo ja się rodzina dowie to mogą być ostatnie narty w Twoim życiu. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia 12 minut temu, janio1960 napisał: To jak jest we Włoszech z obowiązkowym ubezpieczeniem? Jadąc prywatnie, zawarte może jest w karnecie? Czy? Może na poważnie na jaką kwotę bezpiecznie wykupić ubezpieczenie wraz z Zermatt Cze, do karnetu chyba można dokupić jakieś podstawowe obowiązkowe. Ja kupuję zawsze on-line w AXA, tanio i wysokie kwoty ubezpiczeń OC i w razie leczenia. Ale nie wiem o co kaman, bo jak robię to w pracy to dostaję 30% rabatu, teraz z domu tylko 10%. Dziwne. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia 41 minut temu, Marcos73 napisał: Cze, do karnetu chyba można dokupić jakieś podstawowe obowiązkowe. Ja kupuję zawsze on-line w AXA, tanio i wysokie kwoty ubezpiczeń OC i w razie leczenia. Ale nie wiem o co kaman, bo jak robię to w pracy to dostaję 30% rabatu, teraz z domu tylko 10%. Dziwne. pozdro Marek, proste. W pracy nie powinieneś tego robić to jest i wyższy rabat. Inne IP itp. A jak byś zmienił VPN to dopiero byłyby cuda 😉. p. s. Cyklicznie czyszczę swoje dane w sieci. Jakiś czas temu, po czyszczeniu, atakowały mnie "samotne kobiety z Kozienic" 😉. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Stycznia Udostępnij Napisano 4 Stycznia (edytowane) 5 minut temu, moruniek napisał: Marek, proste. W pracy nie powinieneś tego robić to jest i wyższy rabat. Inne IP itp. A jak byś zmienił VPN to dopiero byłyby cuda 😉. p. s. Cyklicznie czyszczę swoje dane w sieci. Jakiś czas temu, po czyszczeniu, atakowały mnie "samotne kobiety z Kozienic" 😉. Cześć A jak to się robi? Pozdro Edytowane 4 Stycznia przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia (edytowane) 9 godzin temu, Marcos73 napisał: Ja bym się tak nie pucował, bo ja się rodzina dowie to mogą być ostatnie narty w Twoim życiu Przecież nie każe Tobie się pucować a z rodziną nie problem bo ma to samo ubezpieczenie Edytowane 5 Stycznia przez Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fomicz Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia W dniu 3.01.2024 o 20:48, Jan napisał: Jeśli w ciągu tygodnia uda się Tobie co najmniej 2 dni pojeździć po szwajcarskiej stronie to warto Ale karnety 6 dniowe mają przecież 2 dni na całą dolinę (6 Days Cervinia-Valtournenche+VdA): "This ticket allows you to ski for 6 full days (initial day of reference when purchasing) on the slopes of Cervinia and Valtournenche or 1-2 days in another resort in Valle d'Aosta." Mam pytanko, czy na Plateau Rosa (Testa Gira) można wjeżdżać bez ograniczeń wyłącznie na karnecie "włoskim"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia (edytowane) 5 godzin temu, fomicz napisał: Testa Gira jak już to Testa Grigia - można wjechać tylko włoską dużą kabiną Laghi Cime Bianche - Plateau Rosa Edytowane 25 Stycznia przez Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia 5 godzin temu, fomicz napisał: in Valle d'Aosta." ale Dolina Aosta to nie Zermatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fomicz Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego (edytowane) Rzeczywiście. Dzięki. Edytowane 1 Lutego przez fomicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi