Clip Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Pierwszy raz bede w Serfaus Fis Ladis. Czy tam sa szafki na narty przy wyciagu? Jezeli tak to czy jest problem z dostepnoscia? Nie ma nic lepszego niz po zejsciu z nart zostawic graty (swoje i dzieci) wlozyc miekkie buty otworzyc chmielowego izotonica i spacerkiem do apartamentu. W Pinzolo np. trzeba bylo wykupic w sobote zaraz po przyjezdzie, bo w niedziele rano juz nie bylo wolnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 W Fiss są szafki zaraz przy gondolach, a dokładniej przy parkingu. Co do dostępności to nie wiem, nie korzystałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 20 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Fiss jest jednak wieksza miejscowoscia Byl ktos w Serfaus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Na dolnej stacji Komperdell Bahn masz duzy Ski Depot, mozna rezerwowac w necie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 Come back (patscheider.com) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 20 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 no jest: sieben tage 82E mieszkam 600 metrow od wyciagu i 300 od metra, jak zwale sprzet to akurat droga na jednego browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 6 minut temu, Clip napisał: mieszkam 600 metrow od wyciagu i 300 od metra, nie wiem gdzie leży Twój hotel - może da się zjechać na nartach pod drzwi i kasa zostanie na 10 piw w knajpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clip Napisano 20 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 ja to skromnie, wole apartament za tysiaka niz hotel za 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi