gregoratlarge Napisano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2023 Cześć, Szukam instruktora narciarstwa dla 8-latka, który jest mistrzem w jeździe na krechę. Szukam kogoś, kto go trochę pokieruje technicznie, musi być ktoś z silnym charakterem, ale miły dla dzieci (bo innego nie będzie słuchał 😉 ). Wyjazd w ferie - 19-25 lutego 2024. Najlepiej ktoś prywatnie (żeby było taniej niż przez szkółkę). Pozdr Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukisan Napisano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2023 Znajdziesz na miejscu bez żadnego problemu. Kilka minut rozmowy i będziesz wiedział czy to właściwa osoba. Większość ma dobre przygotowanie pedagogiczne i wiedzą jak podejść do młodego człowieka. W końcu to ich chleb i słabi nie utrzymają się na rynku pracy. Korzystałem w zeszłym roku z usług pani Honoratki dla córki. Wyślę Ci numer telefonu na priv. A ładnych paręnaście lat temu syna wdrażał ś.p. pan Jurek. To był prześwietny gość! Młody był pod jego wrażeniem długi czas i przestrzegał wytycznych jak dekalogu. Powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregoratlarge Napisano 14 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2023 Tylko na miejscu są przede wszystkim ci ze szkółek, więc stawka też +50% od tego, co można bezpośrednio z instruktorem dogadać. Ale może rzeczywiście trzeba zagadać i zweryfikować na miejscu. Może spróbujemy z panią Honoratką dla córki, ale syn raczej męskiej ręki potrzebuje :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WAUZZZ Napisano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2023 Polecam Dawida, gość jest świetny, uczył mnie i mojego syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi