robertw Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Cześć, Na poczatku postu mały wstęp. Dwa lata temu miałem wypadek w wyniku którego była połamana prawa noga , kość strzałkowa i piszczelowa w kilku miejscach. Dodatkowo rozerwane więzadła stopy w wyniku urazu skretnego. Po dwóch operacjach i fizjoterapii jeżdżę na nartach w miarę komfortowo ale.... Prawa noga (podudzie i staw skokowy) są około 2 cm grubsze od lewej i pojawił sie problem z butami a konkretnie prawym butem. Uwiera mnie w miejscu gdzie kończy się język i dociska do cholewy buta ( mniej więcej w 1/3 łydki). Po godzinie jazdy noga wymaga reanimacji 🤣. czyli ściagnięcia buta i rozmasowania inaczej zaczyna drętwieć. Macie jakiś patent , coś żeby podłozyć w to miejsce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Podpaska? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 20 minut temu, kordiankw napisał: Podpaska? Powinno trochę pomóc - ja używam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 9 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Serio? Nie to żebym miał coś przeciw podpaskom 🙂. Teraz pytanie, przykleić ja bezpośrednio na nogę czy na buta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Godzinę temu, robertw napisał: Serio? Nie to żebym miał coś przeciw podpaskom 🙂. Teraz pytanie, przykleić ja bezpośrednio na nogę czy na buta? Jest sporo ochraniaczy na piszczel. Na przykład https://allegro.pl/oferta/ochrona-zelowa-goleni-sidas-14612124883?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_uzsd_sport_other_pla_pmax&ev_campaign_id=19404061878&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAvdCrBhBREiwAX6-6UjSe6ph-VH60h8sunAKH8ajUtgrV9hLKeflMjV3uC4ztKelt3ZdnOBoCNZ0QAvD_BwE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Używam takich ochraniaczy sidas, naklejasz bezpośrednio na skórę, pod skarpetą, mają zapobiegać uciskowi i obtarciu. Te żele są wieloletnie, pamiętaj tylko o regularnym w miarę myciu. Podpaskę raczej podobnie bezpośrednio na skórę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 20 godzin temu, robertw napisał: ... przykleić ja bezpośrednio na nogę czy na buta? bezpośrednio na nogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 pamiętaj o goleniu nogi 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 11 minut temu, Kubis napisał: pamiętaj o goleniu nogi 😉 Oj tam, jak zapomni będzie darmowa depilacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 1 minutę temu, Chertan napisał: Oj tam, jak zapomni będzie darmowa depilacja. i piszczel będzie bolał z innego powodu... czekaj, może to jest metoda 😉 jeden ból zastępuje inny 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 4 godziny temu, Kubis napisał: i piszczel będzie bolał z innego powodu... czekaj, może to jest metoda 😉 jeden ból zastępuje inny 🙂 Depilacja nie boli długo. Miałem próbę używania depilatora. Motywacja głupia, co czują kobiety, na łydce dałem radę, wyżej bez szans. Ale nie bolało długo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2023 W dniu 10.12.2023 o 23:26, Chertan napisał: Depilacja nie boli długo. Miałem próbę używania depilatora. Motywacja głupia, co czują kobiety, na łydce dałem radę, wyżej bez szans. Ale nie bolało długo. Piotrek serio😉, nie znałem Cię z tej strony. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2023 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Piotrek serio😉, nie znałem Cię z tej strony. pozdrawiam No z wielu mnie nie znasz, jak chcesz poznać bliżej to zapraszam na wspólną depilację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 9.12.2023 o 16:35, robertw napisał: Cześć, Na poczatku postu mały wstęp. Dwa lata temu miałem wypadek w wyniku którego była połamana prawa noga , kość strzałkowa i piszczelowa w kilku miejscach. Dodatkowo rozerwane więzadła stopy w wyniku urazu skretnego. Po dwóch operacjach i fizjoterapii jeżdżę na nartach w miarę komfortowo ale.... Prawa noga (podudzie i staw skokowy) są około 2 cm grubsze od lewej i pojawił sie problem z butami a konkretnie prawym butem. Uwiera mnie w miejscu gdzie kończy się język i dociska do cholewy buta ( mniej więcej w 1/3 łydki). Po godzinie jazdy noga wymaga reanimacji 🤣. czyli ściagnięcia buta i rozmasowania inaczej zaczyna drętwieć. Macie jakiś patent , coś żeby podłozyć w to miejsce? Cześć Robert nic nie kombinuj tylko zrób bootfitting - to będzie najlepszy sposób. Nie wiem jak u Ciebie w Kielcach ale w Warszawie jakbyś był polecę specjalistę. Jakby co daj znać. Pozdro Edytowane 14 Grudnia 2023 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi