Bastek Napisano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 Cześć To ma być pierwszy wyjazd w Alpy. Prośba o jakieś propozycje/podpowiedzi nawet gdzie szukać informacji. Wymagania chyba raczej spore i mam świadomość, że to może odpowiednio kosztować (o ile w ogóle co napiszę niżej jest możliwe w całości...): 1. hotel z basenem/(aquaparkiem?), bilard/kręgle/może inne atrakcje 2. wyciąg/i pod nosem (nie chcemy tracić czasu na dojazdy), trasy najlepiej zróżnicowane - syn (12 lat) pewnie niebieskie/czerwone, ja czerwone/czarne, fajnie by było żeby BARDZO dużo ludzi nie było... (13.01-20.01.2024) 3. im bliżej tym lepiej - raczej samochód, ale inne alternatywy do rozważenia Jak przesadziłem z wymaganiami, to walcie wprost. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wickerman Napisano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 W dniu 1.12.2023 o 16:38, Bastek napisał: Cześć To ma być pierwszy wyjazd w Alpy. Prośba o jakieś propozycje/podpowiedzi nawet gdzie szukać informacji. Wymagania chyba raczej spore i mam świadomość, że to może odpowiednio kosztować (o ile w ogóle co napiszę niżej jest możliwe w całości...): 1. hotel z basenem/(aquaparkiem?), bilard/kręgle/może inne atrakcje 2. wyciąg/i pod nosem (nie chcemy tracić czasu na dojazdy), trasy najlepiej zróżnicowane - syn (12 lat) pewnie niebieskie/czerwone, ja czerwone/czarne, fajnie by było żeby BARDZO dużo ludzi nie było... (13.01-20.01.2024) 3. im bliżej tym lepiej - raczej samochód, ale inne alternatywy do rozważenia Jak przesadziłem z wymaganiami, to walcie wprost. Dziękuję Warto obejżeć propozycje Jacka Ciszaka na YouTube on pokazuje wiele ośrodków w Austrii, Szwajcarii, Włoszech.itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 15 Stycznia 2024 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2024 Ciszak jest nieobiektywny on pokazuje ośrodki które mu pewnie odpalą dolę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi