miros_ Napisano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 Witam; szukam ludzi na wyjazdy do ośrodków TMR (Austria Molltaler/Ankogel, Słowacja Jasna Chopok) - w celu obniżenia kosztów przejazdu i noclegów. Jestem z Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 Jakie masz auto, ile osób ze sprzętem możesz wziąć? Możesz się decydować w ostatniej chwili? Weekendy, przedłużone weekendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miros_ Napisano 2 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2023 Honda Jazz - 1 max 2 osoby dodatkowo, narty w pokrowcach do środka. Może ktoś ma większe auto. Weekendy Chopok, Szczyrk mogłyby być, tyle że ludzi zwykle dużo. Molltaler raczej na dłużej. Decyzja w ostatniej chwili nie; 2 - 3 dni wcześniej zwykle tak. Wyjazdy od stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dave Napisano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 (edytowane) Jeżdżę z Siemianowic, 8-10 na Chopok, 11-13 w tygodniu do Szczyrku i kolejny weekend 15-17 Chopok. Jak coś mam 2 miejsca wolne. Oczywiście chodzi o grudzień Edytowane 4 Grudnia 2023 przez Dave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Jedzie ktoś w ten weekend. Jestem z Bielska-Białej, nie mam z kim jechać (muszę jeszcze co prawda w domu ogarnąć, ale nie będzie może problemu). I jeszcze na ten weekend nie mam auta - czyli będę prosił o odbiór spod bloku - bo u mechanika, będzie w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Niestety, jade przez Wisłę Wtorek i środa, w czwartek juz pewnie Wisła, jak nogi pozwolą.... :-)) Beda 2-3 osoby ze 'starego forum'. Ktos jeszcze wybiera sie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawor61 Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 Cześć. W zeszłym sezonie nie dojechałem na Molltaler, bo nie było śniegu. Tej zimy zapowiada się lepiej. Dla chętnych wspólnego wyjazdu proponuję założyć nowy temat "Molltaler", pod koniec sezonu dla Szczyrku i Chopoka. Jestem z Bielska-Białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 Zaraz założę nowy temat, bo ten jest trochę mylący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca Jeżeli ktoś posiada punkty na Gopass, to ważne będą jedynie do 31/10/2024. Od 01/11/2024 zmiana na Gopass Cashback i dotychczasowe punkty tracą ważność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi