Szuwarek Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Szukamy 2 osób chętnych na wyjazd Włochy, Austria 9-16.12 lub dołączymy do kogoś. Jesteśmy z W-wy ok 35-40lat, narty, deska poziom początkujący i średnio zaawansowany. Mamy na oku wyjazd do Val di Sole ale rozważymy także inne propozycje, aby termin był ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szuwarek Napisano 24 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Jest jeszcze opcja indywidualnego wyjazdu w tym samym terminie do Isghl. Wychodzi około 2650zł na osobę w apartamencie 4os. z dwiema sypialniami i salonem. Plus oczywiście dojazd. Karnety kupowane w kasie zawarte w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amikus231 Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Witaj, jestem ze Szczecina, mamy w planie wyjazd do Marileva 1400, w dniach 09.12.-16.12.23, ale wyjazd ze szczecina 8.12. Jest nas 3 chetnych. mam auto Citroen 4C4 grand picasso i mogę z boxem wziąc 5 osób.. Gdybyscie byli zainteresowani to kontakt sms;693703124, oddzwonie.pzdr.PS jesteśmy seniorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amikus231 Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Witaj, odpadł mi jeszcze jeden , bo ma po kovidowe problemy płucne, wiec jest nas 2 os chętne? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi