krakowianka jedna Napisano 21 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 Hej, Zauważyłam na stronie dolomitisuperski, że nie ma możliwości zakupu karnetów typu mix czyli tak jak dawniej np. 3+3 (3 dni jakiś jeden ośrodek plus 3 dni dolomitisuperski). Zmieniło się coś czy ja źle szukam? Pozdrowienia dla Wszystkich 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikar Napisano 21 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 (edytowane) Hej, Zdaje się, że zmienił się sposób zakupu. Poniżej przykład - wybrałem 6-dniowy skipass w Val di Fiemme. Pokazuje cenę za ten tylko ośrodek, ale poniżej są propozycje łączone. Zatem, wygląda na to, że się da🙂. pozdrawiam, Karol EDIT: choć jak dokładniej patrzę, to widzę, że takie rozszerzenia są dostępne tylko w niektórych ośrodkach regionu (w tych uznawanych za "topowe", możesz wybrać tylko dany ośrodek lub diolomitisuperski). Zależy zatem gdzie planujesz jechać. Edytowane 21 Listopada 2023 przez mikar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakowianka jedna Napisano 22 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 Dokładnie jest jak piszesz... Ja patrzyłam na Kronplatz i tam takiej możliwości nie ma już. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi