SkiForum Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Dla amatorów życia na krawędzi. Energiczny i nieposkromiony specjalista w slalomie. Dzięki doskonałym ślizgom i krawędziom łatwo je kontrolować, nawet gdy jedziesz na granicy ryzyka. Wyposażone w legendarny system Flowflex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike71 Napisano 30 Października 2007 Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Świetna do krótkich skrętów, wymagającą ale dająca satysfakcje z jazdy! Cena dosyć wysoka ale za takie szaleństwo trzeba zapłacić. TEchnologia sandwich nie usztywnia narty, świetne parametry techniczne. Trzymanie idelane zarówno na śniegu jak i lodzie, polecam wszystkim, którzy całe lato tylko czekają aby wpiąć narty i mknąć przed siebie w porównaniu do Atomic Sl12 zdecydowanie Fischer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozio86 Napisano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 jezdzielm ok3h na tych nartkach. w porownaniu np do mojego starego Elana SLXa narta o wiele bardziej sprezysta co nie znaczy ze miekka!!przez swoja elastycznosc jest bardzo dynamiczna i naprawde przyjemnie sie jezdzi, chyba flowflex naprawde cos daje.No i jeszcze takie detale jak przy wieleu dobrych topowych slalomkach:latwo wchodzi w skret, trzyma na lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin0 Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 jazda jest fajna, są dużo lepsze od atomiców ale to jeszcze nie dynastar czy head i dotego ten wygląd:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikacz Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Są nisamowite.. Jeżeli tylko sie do nich odpowiednio przyłożyc.. Faktycznie przecinaki.. moja ocena.. bo wcześniej zapomniałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 1 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Miałem okazje pojeździć na WC SC w Szczyrku , na Skrzycznym . Dostępna była czerwona "Kaskada" i FIS . Wrażenia z jazdy , rewelacja . Narty idą jak torpedy !! I nie prawdą jest jakoby nie ogarniały się przy dłuższym skręcie . Jak dla mnie świetne narty. Co mnie zdziwiło szły dobrze nawet po południu na zrytej i wymuldzonej trasie. Użytkownik Nightgale edytował ten post 01 luty 2009 - 14:21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi