karnasw Napisano 15 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2023 (edytowane) Cześć, nie mogę znaleźć nigdzie informacji o długości od początku kijka (strona uchwytu) do talerzyka dla kijka 130cm. Czy ktoś może ma taki i podzieli się informacją? Na stronie w ich tabelce dla mojego wzrostu jest 130cm, ale wolę się upewnić. Edytowane 15 Listopada 2023 przez karnasw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2023 17 minut temu, karnasw napisał: Cześć, nie mogę znaleźć nigdzie informacji o długości od początku kijka (strona uchwytu) do talerzyka dla kijka 130cm. Czy ktoś może ma taki i podzieli się informacją? Na stronie w ich tabelce dla mojego wzrostu jest 130cm, ale wolę się upewnić. A jaki masz wzrost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnasw Napisano 15 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2023 185cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2023 Odwoc kijek. Złap pod talerzykiem. Postaw rączkę na ziemi. Powinien być kat prosty w łokciu. Wtedy jest ok. 130 cm dla 185 cm wzrostu powinno być ok. Cm w tą czy w tamtą nie ma znaczenia. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2023 4 minuty temu, karnasw napisał: 185cm A to wysoki jesteś - ja przy wzroście 175cm mam kije 120cm/125cm (proste/gięte) - fabryczne oznaczenie. Dla Ciebie pewnie 130/135cm będą dobre. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnasw Napisano 15 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2023 2 minuty temu, Mitek napisał: Odwoc kijek. Złap pod talerzykiem. Postaw rączkę na ziemi. Powinien być kat prosty w łokciu. Wtedy jest ok. 130 cm dla 185 cm wzrostu powinno być ok. Cm w tą czy w tamtą nie ma znaczenia. Pozdro Wiem, tylko właśnie nie mam takiego kijka w okolicy. Ewentualnie poszukam jak będę w innym mieście. Chciałem sobie to sprawdzić na kiju od miotły mając tą długość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2023 5 minut temu, Mitek napisał: Złap pod talerzykiem. No właśnie - nie nad jak to większość robi 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi