lubeckim Napisano 11 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 Cześć, Rozglądam się za (żeby już tak brzydko nie przeklinać) za jakimś wyjazdem szkoleniowym dla siebie na styczeń - luty. Piszę od razu w sekcji zagranicznej, bo może mi brak wiary w sezon narciarski i pogodę najbliższej zimy w PL. No cóż. Taki mój urok jako inżyniera. Celował bym w Niemcy / Austrię / Włochy / Słowenia. Umiejętnościami jestem raczej średnio - zaawansowany. Nie jestem na poziomie typowego treningu sportowego ale podstawy mam i chodzi o ich dopracowanie. Zresztą @Adam ..DUCH może obiektywnie tu ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 12 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Zerknij na moje terminy: https://ski-world.pl/oferta/szkolenia-zagraniczne-austria-i-wlochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeo Napisano 18 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2023 W dniu 11.11.2023 o 22:25, lubeckim napisał: Cześć, Rozglądam się za (żeby już tak brzydko nie przeklinać) za jakimś wyjazdem szkoleniowym dla siebie na styczeń - luty. Piszę od razu w sekcji zagranicznej, bo może mi brak wiary w sezon narciarski i pogodę najbliższej zimy w PL. No cóż. Taki mój urok jako inżyniera. Celował bym w Niemcy / Austrię / Włochy / Słowenia. Umiejętnościami jestem raczej średnio - zaawansowany. Nie jestem na poziomie typowego treningu sportowego ale podstawy mam i chodzi o ich dopracowanie. Zresztą @Adam ..DUCH może obiektywnie tu ocenić. Zapraszam do szkolenia.Włochy 6-13.01 lub terminy lutowe i marcowe. Profesjonalne szkolenie . Szczegóły najlepiej omówić telefonicznie. Tadek Skowroński 607 405 553 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 19 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 21 hours ago, Tadeo said: Zapraszam do szkolenia.Włochy 6-13.01 lub terminy lutowe i marcowe. Profesjonalne szkolenie . Szczegóły najlepiej omówić telefonicznie. Tadek Skowroński 607 405 553 Dzięki. Odezwę się po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi