filinator Napisano 5 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 Wyjazd 1 marca czyli w piątek wieczorem, 5 dni na nartach, szkolenie dla chętnych Na ten wyjazd zostały mi już tylko 4 wolne miejsca. https://ski-world.pl/oferta/szkolenia-zagraniczne-austria-i-wlochy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 12 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 Brak wolnych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 19 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia Mam dwa miejsca na ten wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia O...zazdroszczę uczestnikom...Dobra długa trasa z Filipem... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 23 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia W dniu 19.01.2024 o 18:33, filinator napisał: Mam dwa miejsca na ten wyjazd. Już nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi