Marcos73 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia 3 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Czyli podjął dobrą decyzję, prawda? W nartach by tyle nie zarobił przez całą karierę. No ale startuje SG Pań i jest już Tina, którą od zawsze uwielbiam. Pozdro Dobrze wybrali. Wygrał. Jest mistrzem AO. Dla Twojej informacji. pozdo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Kilde już pozszywany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Cześć To coś mu długo tę nogę szyli. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia Mam fotę nogi przed szyciem- nie nadaje się do publikowania, to nie było draśnięcie. Krawędź narty działa jak nóż w niektórych przypadkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, grimson napisał: Krawędź narty działa jak nóż w niektórych przypadkach. No co Ty... - ale potwierdzam, na szczescie został mi już tylko szew i swędzenie na zmianę pogody.... ;-)) Edytowane 29 Stycznia przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 29 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia (edytowane) 14 godzin temu, Mitek napisał: Cześć To coś mu długo tę nogę szyli. Pozdro Tak jak pisze grimson. Kilde upublikował zdjęcie przed szyciem. Jakby ktoś mu tasakiem odciął mięsień łydki. Masakra. Napisał też o początku rehabilitacji. Przez dwa tygodnie ból tak duży że mdlał. Czeka go jeszcze 7 tyg na wózku i pisze że dużo gorzej niż jak miał zerwany acl! Edytowane 29 Stycznia przez mlesik 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia Cześć Nie miałem świadomości co do rozległości i głębokości obrażeń. Dzięki za rozjaśnienie umysłu Panowie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 12 Lutego Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego fatalny do kibicowania był ten weekend w PŚ. Bansko i Andora po dziurze kosmicznej. Zimo wracaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego Inny puchar ale dobrze się ogląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Marko Odermat wczorajszym dziesiątym zwycięstwem z rzędu w GS zapewnił sobie dużą kryształową kulę 👍Transmisja była tylko w Eurosporcie extra bez polskiego komentarza. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca Cześć Idzie SL w Are i pierwszy start Shiffrin po kontuzji zaraz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca Cześć Pani Shiffrin wróciła i pokazała pozostałym zawodniczkom miejsce w szeregu. Pozdro 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca Pierwszy przejazd oglądałem,drugiego nie. Czyli dowaliła... Szacun, po kontuzji tak się odnaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca Cześć Nie powiem, że to był SL pod nią ale z pewnością taki typ stoku i ustawień bardzo jej odpowiada. Pierwszy przejazd zachowawczo. Drugiego - podobnie jak Ty - nie widziałem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca (edytowane) 27 minut temu, Mitek napisał: Cześć Nie powiem, że to był SL pod nią ale z pewnością taki typ stoku i ustawień bardzo jej odpowiada. Pierwszy przejazd zachowawczo. Drugiego - podobnie jak Ty - nie widziałem. Pozdro Pojechała perfekcyjnie ponad 1,2 sekundy przewagi. Tylko pleyer na Eurosport extra pokazywał na żywo. Edytowane 10 Marca przez Mikoski 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca Ja teraz widziałem, wszystkie dobrze jadą, ale Miki wygrywa, jak z Niemcami w piłce nożnej. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Gdzieś mi mignęło, że Lucas Braathen wraca do startów jako reprezentant Brazylii, młotki tam w tej Norwegii, takiego gościa wypuścić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Cześć Piotrek, on jest Lukas Pinheiro Braathen - mama Lukasa jest Brazylijką. Zresztą te korzenie są w nim widoczne w charakterze, impulsywności, wrażliwości zainteresowaniach itd. Myślę, że - jeżeli to oczywiście się potwierdzi - to będzie bardzo faje urozmaicenie sztywnawego nieco i (z oczywistych względów) zimnego nieco światka PŚ. Oby! Trzymaj się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca 49 minut temu, Mitek napisał: Cześć Piotrek, on jest Lukas Pinheiro Braathen - mama Lukasa jest Brazylijką. Zresztą te korzenie są w nim widoczne w charakterze, impulsywności, wrażliwości zainteresowaniach itd. Myślę, że - jeżeli to oczywiście się potwierdzi - to będzie bardzo faje urozmaicenie sztywnawego nieco i (z oczywistych względów) zimnego nieco światka PŚ. Oby! Trzymaj się. I bardzo dobrze, że pokazał gest Lichockiej Norwegom, w ogóle ludziom z różnych federacji potrafi odwalać, za bardzo się z tego biznes robi, a chciałoby się jakiegoś pogodzenia tych interesów. Naiwny nie jestem, kasa to potrafi być bardzo duża, a nie za taką potrafili łeb uciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca (edytowane) Na początku sezonu pisałem że wróci i tak się stało. Norwegowie to zamknięty krąg zapatrzeni w siebie. Henryczek kilka lat temu też szarpał się z federacją o kask, chciał redbula i nie przeszło do dzisiaj próbuje wyjebać system norweski i nic z tego, jeździ na nartach van deer czyli Hirszer które zrobił z redbulem ale logo byka musi zaklejać taśmą 😕 Edytowane 13 Marca przez Mikoski 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca (edytowane) Cześć Mnie się wydawało, że już chyba w tym sezonie jeździł normalnie, z odkrytą szatą... Zresztą - i znowu nie jestem do końca pewien - ale wydaje mi się, że to były dwa różne problemy. Narty, to była kwestia FISu i cyklu WC bo Van Deer nie chciał płacić haraczy, które sobie zażyczyli a kask to była kwestia wewnętrzna Norwegów. Pozdro Edytowane 14 Marca przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca 54 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Mnie się wydawało, że już chyba w tym sezonie jeździł normalnie, z odkrytą szatą... Pozdro Dalej zaklejają w skokach narciarskich też ,Welinger ma narty van deer i zawsze ma zaklejone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca 1 godzinę temu, Mikoski napisał: Dalej zaklejają w skokach narciarskich też ,Welinger ma narty van deer i zawsze ma zaklejone. Cześć Ty no gdzie on ma coś pozaklejane: widać logo i na szacie i na ślizgu... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca (edytowane) 21 minut temu, Mitek napisał: Cześć Ty no gdzie on ma coś pozaklejane: widać logo i na szacie i na ślizgu... pozdrowienia Przyjrzyj się dokładnie jeszcze raz czerwona taśma na byku redbula. Pozdro Edytowane 14 Marca przez Mikoski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi