DYNAMICskiPolska Napisano 23 Października Autor Udostępnij Napisano 23 Października RS aluplate zamontowałem juz do iluś tam nart i zawsze był efekt dużego WOOW ale do nart SL muszą być inne podparte tylko w 2 miejscach z czego w jednym na przesuwno-uchylne. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Października Udostępnij Napisano 23 Października 3 godziny temu, wojtek pw napisał: To jest po prostu inny świat i nie tylko jak chodzi o przygotowanie fizyczne zawodników ale przede wszystkim nawierzchnię po której oni jeżdżą. Fizycznie są to jak dla mnie niesamowici i nieosiągalni ludzie coś jak starożytni herosi. Michaela S. robi przysiady bułgarskie z obciążeniem ok 75kg na serie. Ja daję 30-35kg i mam dość po 10 powtórzeniach... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi