moruniek Napisano 11 Października 2023 Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Chciałbym Wam serdecznie podziękować za piękny prezent dla mojej córki. Tak, to z Waszych (i moich) podatków dostała takiego oto laptopa (a że ma innego, to już inna sprawa). Co zastanawia, to wartość podana w umowie, raczej dość zawyżona co do parametrów i wolumenu zakupu. Nówka, nieśmigana, aż strach podłączyć od domowego WiFi bez format 😄 /u Jest godło. Jest też naklejka, że zakup z KPO i UE 😉. Jeszcze raz Wam dziękuję, jesteście wspaniali. p.s. Aż starch myśleć o przyszłych podatkach, trzeba będzie za to jakoś zapłacić. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Października 2023 Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Nie ma za co, niech dobrze służy 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Października 2023 Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Cześć Sobie też podziękuj Krzysztofie choć współczuję Ci serdecznie bo to słabe uczucie jak złodzieje i zwykłe skurwysyny obdarowują Twoją córkę za Twoje pieniądze. Może potraktować to jako zwrot? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 11 Października 2023 Udostępnij Napisano 11 Października 2023 (edytowane) Kurcze nie mogę znaleźć... Dziękowałeś już za 500+? Mi na laptopa przyjdzie trochę poczekać, ale jakby co to dziękuję Ci za 500+ i za wszystkie tarcze antykryzysowe, którymi mnie objąłeś. Za paliwo po 6 zł podziękuję później, o ile w ogóle zatankuję przed wyborami. Krzysiek naprawdę jesteś mega gość! Edit: Kordian, Mitek. Wasz wkład też doceniam, też jesteście mega! Edytowane 11 Października 2023 przez SzymQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 11 Października 2023 Udostępnij Napisano 11 Października 2023 To wcale nie jest śmieszne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 11 Października 2023 Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Trzeba głosować, żeby te gnidy poszły do gnoju po 15.10. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 11 Października 2023 Udostępnij Napisano 11 Października 2023 9 minutes ago, Wujot2 said: To wcale nie jest śmieszne Może i nie, ale przynajmniej rząd niezmiennie wie co dla nas najlepsze, naród niezmiennie wybiera najlepszy rząd, a my tylko możemy poprosić Moruńka, żeby zainstalował Deluxe Ski Jump na lapku i zabrał go na zlot ku ogólnej uciesze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 8 godzin temu, MarioJ napisał: Trzeba głosować, żeby te gnidy poszły do gnoju po 15.10. Głosować tak.. a potem czekać co z tego wyniknie - o ważności wyborów zadecyduje TK? - a może jakaś malutka reasumpcja?... wojsko na ulicach? - skąd wiecie dlaczego dowódcy podali sie do dymisji? - może ktoś im przekazał instrukcje których żołnierz nie wykona ... ale inny z WOTu już tak.... To tylko luźne mysli ale biorąc pod uwagę całe skurwysyństwo jakie sie dzieje nic mnie nie zdziwi. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2023 36 minut temu, Lexi napisał: Głosować tak.. a potem czekać co z tego wyniknie - o ważności wyborów zadecyduje TK? - a może jakaś malutka reasumpcja?... wojsko na ulicach? - skąd wiecie dlaczego dowódcy podali sie do dymisji? - może ktoś im przekazał instrukcje których żołnierz nie wykona ... ale inny z WOTu już tak.... To tylko luźne mysli ale biorąc pod uwagę całe skurwysyństwo jakie sie dzieje nic mnie nie zdziwi. O ważności wyborów decyduje SN. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 (edytowane) 11 godzin temu, moruniek napisał: Chciałbym Wam serdecznie podziękować za piękny prezent dla mojej córki. Tak, to z Waszych (i moich) podatków dostała takiego oto laptopa (a że ma innego, to już inna sprawa). Co zastanawia, to wartość podana w umowie, raczej dość zawyżona co do parametrów i wolumenu zakupu. Nówka, nieśmigana, aż strach podłączyć od domowego WiFi bez format 😄 /u Jest godło. Jest też naklejka, że zakup z KPO i UE 😉. Jeszcze raz Wam dziękuję, jesteście wspaniali. p.s. Aż starch myśleć o przyszłych podatkach, trzeba będzie za to jakoś zapłacić. Kupujesz Pan nową obudowę do lapka za 30PLN i dajesz ten wypasiony sprzęt, bez tych naklejek, na Allegro za 2,5k-3k PLN. Edytowane 12 Października 2023 przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Cześć Ale wtedy to nie będzie Narodowy Lapek. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Muszę juz wymienić mój zabytek....w czasach winxp był niezły. Jak komuś zbywa, to chętnie i tanio przyjmę. Godło mi nie przeszkadza.... ;-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi