faf500 Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Na mój gust, to możesz jeździć tydzień na miejscu lub wykorzystać po 1 dniu na inne miejscowości. Jak jeździsz do Francji, to podobnie to funkcjonuje w duecie Les 2 Alpes/Alpe d'Huez. Z wyjątkiem Madonny/Pinzolo do wszystkich ośrodków musisz osobno dojeżdżać. W przypadku Madonny podejrzewam, że po pierwszym przekroczeniu bramki wyciągu "połączeniowego" ten 1 dzień się "wykorzystuje" i dzień później bramka już nie puści. Pinzolo to karnetowo ten sam ośrodek co Madonna.Na pewno warto pojechać do Tonale. Czy do Pejo warto, to będę jutro wiedział, bo jeszcze nie byłem Do Paganelli i reszty wg. mnie za daleko i bez sensu sie tłuc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 wiem już więcej - dzwoniłem do operatora ewentualnej wycieczki. Karnet Superskirama odebrany w Marillevie upoważnia do 6 dni jazdy w rejonie Marilleva - Folgarida. Jednocześnie umożliwia po jednym dniu jazdy w każdym z pozostałych wymienionych wcześniej rejonów w okresie obejmującym te 6 dni. Jednak trzeba się we własnym zakresie przemieścić do danego rejonu, za wyjątkiem Madonny, do której jak rozumiem można dotrzeć na nartach z Marillevy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madzia.am Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Hej Piszesz o karnecie superskirama , który jest załatwiany przez organizatora wycieczki czy ogólnie ? bo wg strony to superskirama obejmuje jazdę bez ograniczeń we wszystkich ośrodkach , które w sobie zawiera czyli rozumiem, że jak 6 dni bede chciała jeździć w Peio a 1 w Madonnie to też tak mogę itp itd... Czy jednak coś źle rozumiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Hej Piszesz o karnecie superskirama , który jest załatwiany przez organizatora wycieczki czy ogólnie ? bo wg strony to superskirama obejmuje jazdę bez ograniczeń we wszystkich ośrodkach , które w sobie zawiera czyli rozumiem, że jak 6 dni bede chciała jeździć w Peio a 1 w Madonnie to też tak mogę itp itd... Czy jednak coś źle rozumiem ? Lepiej zadzwoń i dopytaj. Ja nie czytałem na stronie regionu. Informacje pochodzą tylko od konsultanta z biura, więc różnie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Moja Superskirama działa wszędzie, bez ograniczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... madzia.am Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Moja Superskirama działa wszędzie, bez ograniczeń. No i tak ma być ronin - być może Twój karnet to jakiś rodzaj Combi bo są też takie, ale z tego co jest na stronie napisane to superskirama działa bez ograniczeń wszędzie, a faf500 to potwierdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... swan Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 proszę o poradę. czy są duże kolejki po stronie Folgarida/Marilleva w ferie zimowe? bo zastanawiam się czy brać karnet 4+2 czy moze taki bogatszy na wszystko. dokładnie to jadę 5 lutego Gwarantowane, no prawie - bierz 'bogaty' (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... madzia.am Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Folgarida / Marileva to wg mnie najbardziej zatłoczone miejsce w tym okręgu... byłam w okresie poza feriami i byłam niemiło zaskoczona ilością ludzi, ciężko się od tamtej strony jeździło .... druga część ośrodka była zdecydowanie mniej zatłoczona i bardziej przyjazna - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
faf500 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Moja Superskirama działa wszędzie, bez ograniczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madzia.am Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Moja Superskirama działa wszędzie, bez ograniczeń. No i tak ma być ronin - być może Twój karnet to jakiś rodzaj Combi bo są też takie, ale z tego co jest na stronie napisane to superskirama działa bez ograniczeń wszędzie, a faf500 to potwierdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... swan Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 proszę o poradę. czy są duże kolejki po stronie Folgarida/Marilleva w ferie zimowe? bo zastanawiam się czy brać karnet 4+2 czy moze taki bogatszy na wszystko. dokładnie to jadę 5 lutego Gwarantowane, no prawie - bierz 'bogaty' (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... madzia.am Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Folgarida / Marileva to wg mnie najbardziej zatłoczone miejsce w tym okręgu... byłam w okresie poza feriami i byłam niemiło zaskoczona ilością ludzi, ciężko się od tamtej strony jeździło .... druga część ośrodka była zdecydowanie mniej zatłoczona i bardziej przyjazna - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
swan Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 proszę o poradę. czy są duże kolejki po stronie Folgarida/Marilleva w ferie zimowe? bo zastanawiam się czy brać karnet 4+2 czy moze taki bogatszy na wszystko. dokładnie to jadę 5 lutego Gwarantowane, no prawie - bierz 'bogaty' (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madzia.am Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Folgarida / Marileva to wg mnie najbardziej zatłoczone miejsce w tym okręgu... byłam w okresie poza feriami i byłam niemiło zaskoczona ilością ludzi, ciężko się od tamtej strony jeździło .... druga część ośrodka była zdecydowanie mniej zatłoczona i bardziej przyjazna - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi