kamil Napisano 25 Września 2023 Udostępnij Napisano 25 Września 2023 Witam wszystkich, Proszę mi doradzić jakie narty wybrać: wzrost 180cm waga 69kg poziom umiejętności w skali od 1-10 : 5 do 5,5 styl jazdy: postawa w kierunku agresywnej, nary rozstawione raczej szerzej (bez gracji i finezji z nartami przy sobie), na lekko ugiętych kolanach. Osobiście wydaje mi się, że jeżdżę średnio (a przynajmniej wydaje mi się, że średnio wygląda ta moja postawa) jednak znajomi twierdzą, że fajnie jeżdżę. Zależy mi na nartach w miarę łatwych do prowadzenia jednak nie na nartach dla początkujących, zależy mi na w miarę szybkich nartach ale nie jakieś gigantowe. budżet do 1500zł Z góry dzięki za pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 25 Września 2023 Udostępnij Napisano 25 Września 2023 20 minut temu, kamil napisał: Witam wszystkich, Proszę mi doradzić jakie narty wybrać: wzrost 180cm waga 69kg poziom umiejętności w skali od 1-10 : 5 do 5,5 styl jazdy: postawa w kierunku agresywnej, nary rozstawione raczej szerzej (bez gracji i finezji z nartami przy sobie), na lekko ugiętych kolanach. Osobiście wydaje mi się, że jeżdżę średnio (a przynajmniej wydaje mi się, że średnio wygląda ta moja postawa) jednak znajomi twierdzą, że fajnie jeżdżę. Zależy mi na nartach w miarę łatwych do prowadzenia jednak nie na nartach dla początkujących, zależy mi na w miarę szybkich nartach ale nie jakieś gigantowe. budżet do 1500zł Z góry dzięki za pomoc. Jeśli to ma być w miarę rzetelna porada to pierwsze pytanie - czy chcesz się rozwijać? Jeśli tak, to wrzuć linka do filmu w którym widać jak jeździsz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 26 Września 2023 Udostępnij Napisano 26 Września 2023 Film z jazdy poproszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Września 2023 Udostępnij Napisano 26 Września 2023 W dniu 25.09.2023 o 14:11, KrzysiekK napisał: Jeśli to ma być w miarę rzetelna porada to pierwsze pytanie - czy chcesz się rozwijać? Jeśli tak, to wrzuć linka do filmu w którym widać jak jeździsz. Lepiej nie wrzucaj bo będzie szydera 😝 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi