Marcos73 Napisano 14 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 31 minut temu, Hilly_billy napisał: Dobry wątek, pochwale się moim warsztatem, który ewaluował przez ostatnie kilka lat. Podstawa to dobry stół i imadła. Ten który mam jest ok i szkoda mi się go pozbywać, mimo że pewnie lepiej sprawdziłby się mój stół do dłubania w drewnie. Do tego żelazko, kilka smarów, 3 pilniki, kątownik, pazur, diamenty i reszta dupereli typu oddtłuszczacz, taśmy maskujące, itp. Najnowszy dodatek to szczotki zakładane na wiertarkę do wykończenia po smarowaniu. Bardzo ułatwiają robotę. Zdjecia jeszcze ze starymi Racetigerami przed tym jak ktoś je przytulił bez konsultacji ze mną. Mamy w rodzinie 5 par nart. Serwisuje je 2 razy w sezonie nie licząc szybkich przeciągnięć krawędzi. Koszt sprzętu do tuningu jest w okolicach dwóch serwisów w warsztacie. Kiedyś oddawałem, ale już nie oddaje. Lubię to robić i nie trzeba zawozić, tłumaczyć, czekać, przywozić… Grubo, kto parkuje na zewnątrz? Ty czy Żona 😉 pozdro ps. Moja jama tez tak kiedyś będzie wyglądać....kiedyś 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hilly_billy Napisano 14 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 20 minutes ago, Marcos73 said: Grubo, kto parkuje na zewnątrz? Ty czy Żona 😉 pozdro ps. Moja jama tez tak kiedyś będzie wyglądać....kiedyś 🙂 Tam jest trochę miejsca i na upartego to i 4 samochody by się zmieściły. Dlatego cześć zaadoptowałem na warsztat, który zawsze chciałem mieć. No i teraz serwis to relax. Fajnie tak sobie podłubać w plastiku i metalu od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 56 minut temu, Hilly_billy napisał: Dobry wątek, pochwale się moim warsztatem, który ewaluował przez ostatnie kilka lat. Podstawa to dobry stół i imadła. Ten który mam jest ok i szkoda mi się go pozbywać, mimo że pewnie lepiej sprawdziłby się mój stół do dłubania w drewnie. Do tego żelazko, kilka smarów, 3 pilniki, kątownik, pazur, diamenty i reszta dupereli typu oddtłuszczacz, taśmy maskujące, itp. Najnowszy dodatek to szczotki zakładane na wiertarkę do wykończenia po smarowaniu. Bardzo ułatwiają robotę. Zdjecia jeszcze ze starymi Racetigerami przed tym jak ktoś je przytulił bez konsultacji ze mną. Mamy w rodzinie 5 par nart. Serwisuje je 2 razy w sezonie nie licząc szybkich przeciągnięć krawędzi. Koszt sprzętu do tuningu jest w okolicach dwóch serwisów w warsztacie. Kiedyś oddawałem, ale już nie oddaje. Lubię to robić i nie trzeba zawozić, tłumaczyć, czekać, przywozić… Mieszkasz w stanach?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hilly_billy Napisano 14 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 17 minutes ago, Lexi said: Mieszkasz w stanach?... tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 Teraz, Hilly_billy napisał: tak Tak sobie pomyślałem bo nie znam nikogo w Polsce kto ma w garażu graty Milwaukee, Husky.. i do tego odkurzacz Rigid (zamiast Karchera )... no i ta kolcówka przedłużacza na 110V... 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hilly_billy Napisano 14 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 1 minute ago, Lexi said: Tak sobie pomyślałem bo nie znam nikogo w Polsce kto ma w garażu graty Milwaukee, Husky.. i do tego odkurzacz Rigid (zamiast Karchera )... no i ta kolcówka przedłużacza na 110V... 🙂 Rutkowski:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 10 minut temu, Hilly_billy napisał: tak Pewnie Floryda? 🙂 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hilly_billy Napisano 14 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 2 minutes ago, Marcos73 said: Pewnie Floryda? 🙂 pozdro Jersey baby:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 5 minut temu, Hilly_billy napisał: Rutkowski:) Hehe... sentyment po prostu - kiedyś mieszkałem wiec zauważam pewne różnice.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 1 minutę temu, Hilly_billy napisał: Jersey Kojarzy sie przede wszystkim z tym że można było w niedziele kupić alkohol ..w przeciwieństwie do nyc .. no i oczywiście z tego że tylko z NJ Manhattan wygląda fajnie 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 6 minut temu, Hilly_billy napisał: Jersey baby:) Żartowałem oczywiście, na Florydzie to wodne bardziej chodliwe ... pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Czy ktoś z Was używa może takiej ostrzałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi