Marcos73 Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 (edytowane) Cze Sprzęt po synu do pociśnięcia, tanio okazja polecam Komplet Tenson Race tak do 160cm max + puchówka (widać na zdjęciu - wystaje kaptur - czerwona), membrany 20/20k - całość (bez puchówki oczywiście), ładny + 5 pkt. do levelu. Kolana nieco wytarte, ale żadnych rozcięć, nie potargany, działa 🙂. Pincet za całość. Ma 2 sezony. Buty - tez na zdjęciu, Head Raptor RS 80 - 23,5 - dwie i pół stówki. Oczywiście kupione jako nowe, 2 sezony obddarte, wkładki całe, boki pociachane od krawędzi, canting, full wypas, lekko czerwone od kombinezonu na górze, klamry wszystkie ok. Też działają 🙂 + 3 pkt. do levelu. Narty Head GS RD 159cm - 2 sezony - odrapane nieco, krawędź gruba, rzadko ostrzone (a to po tatusiu 😉), bez dziur, ubytków w ślizgach, zasmarowane. Do ostrzenia. Pincet. + 12pkt do levelu. Narty Head SL RD 144cm - reszta jak wyżej. Pincet. + 10pkt do levelu. Więc jak widzicie za 1750 pln można mieć narciarza kompletnego w domu z levelem 40. Nawet @Adam ..DUCH tego nie zrobi za te piniądze i to w tak krótkim czasie. polecam Komplet tak wygląda, zdjęcia nart za drobną opłatą mogę zrobić 😉 Edytowane 14 Września 2023 przez Marcos73 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 Cześć A jakby jeszcze kolega ze zdjęć zaofiarował się jeden dzień pojeździć z kupującym i pokazać co i jak to moglibyście spokojnie cenić ze 4000. Wiesz, zawsze twierdziłem - i to jest kolejne 100% potwierdzenie - że po dobrym narciarzu to nawet jak stoi z nartami w rękach to widać..., że trochę skręca. Pozdro serdeczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2023 (edytowane) 19 minut temu, Mitek napisał: Cześć A jakby jeszcze kolega ze zdjęć zaofiarował się jeden dzień pojeździć z kupującym i pokazać co i jak to moglibyście spokojnie cenić ze 4000. Wiesz, zawsze twierdziłem - i to jest kolejne 100% potwierdzenie - że po dobrym narciarzu to nawet jak stoi z nartami w rękach to widać..., że trochę skręca. Pozdro serdeczne Krew, pot i łzy wewnątrz opakowania zostały, podobno umiejętności po części przechodzą na nowego użytkownika. Tak gdzieś słyszałem, to nie reklama ani sugestia, takie plotki chodzą 😉 pozdrawiam ps. Miałem jeszcze 1 zdjęcie, ale razem, stwierdziłem, żeby dziadostwa nie robić, bo się nic nie sprzeda. Może do Zwardonia go wyciągnę, na razie nie potwierdził, ani nie zaprzeczył. Edytowane 14 Września 2023 przez Marcos73 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Krew, pot i łzy wewnątrz opakowania zostały, podobno umiejętności po części przechodzą na nowego użytkownika. Tak gdzieś słyszałem, to nie reklama ani sugestia, takie plotki chodzą 😉 pozdrawiam ps. Miałem jeszcze 1 zdjęcie, ale razem, stwierdziłem, żeby dziadostwa nie robić, bo się nic nie sprzeda. Może do Zwardonia go wyciągnę, na razie nie potwierdził, ani nie zaprzeczył. Weź do Zwardonia koniecznie syna.... moje się wstępnie deklarują, syn bardziej. Natalia nie wiem... byłaby ekipa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 Mistrzostwo świata na SF. Chłop sprzedaje sprzęt narciarski, a my pitu pitu o wszystkim, tylko nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2023 1 godzinę temu, KrzysiekK napisał: Weź do Zwardonia koniecznie syna.... moje się wstępnie deklarują, syn bardziej. Natalia nie wiem... byłaby ekipa. Będę się starał, Rafał z Natką niech już kasę zbierają, bo tanio nie będzie 😉 pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2023 58 minut temu, grimson napisał: Mistrzostwo świata na SF. Chłop sprzedaje sprzęt narciarski, a my pitu pitu o wszystkim, tylko nie na temat. Jak to na forum..., chcesz kupić? Może się wciśniesz? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 9 minut temu, Marcos73 napisał: Jak to na forum..., chcesz kupić? Może się wciśniesz? pozdrawiam Córka ma już w wieku 10 lat i 11 miesięcy jedyne 168cm wzrostu, ja 192. Nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 21 minut temu, Marcos73 napisał: Będę się starał, Rafał z Natką niech już kasę zbierają, bo tanio nie będzie 😉 pozdrawiam Mega by im pasowało pojeździć za kimś lepszym od starego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2023 31 minut temu, grimson napisał: Córka ma już w wieku 10 lat i 11 miesięcy jedyne 168cm wzrostu, ja 192. Nie da rady. A jakieś inne dzieci masz, mogą być listonosza😉 pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2023 22 minuty temu, KrzysiekK napisał: Mega by im pasowało pojeździć za kimś lepszym od starego No będę się naprawdę starał sie go przekonać. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 1 godzinę temu, grimson napisał: Mistrzostwo świata na SF. Chłop sprzedaje sprzęt narciarski, a my pitu pitu o wszystkim, tylko nie na temat. To jest właśnie podbijanie zainteresowania tematem. To jest pomoc - widzę, że Ty jednak słabo kodujący jesteś. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 I to jest właśnie siła tego forum ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 9 minut temu, Marcos73 napisał: A jakieś inne dzieci masz, mogą być listonosza😉 pozdrawiam Nie, skończyłem na jednej sztuce 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 A tam taki mecz był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 7 minut temu, Mitek napisał: To jest właśnie podbijanie zainteresowania tematem. To jest pomoc - widzę, że Ty jednak słabo kodujący jesteś. Pozdro Czym różni się Sparassis crispa od Leccinum scabrum? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 (edytowane) 51 minut temu, grimson napisał: Czym różni się Sparassis crispa od Leccinum scabrum? Cześć Z pewnością to inne rodzaje ale zaraz sprawdzę czego. He he - słabe. Pozdro Edytowane 14 Września 2023 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 (edytowane) Ale OK. Czy to są gatunki chronione. Masz 60 sekund na odpowiedź. Acha - rodzajem owocnika - ale nie tylko. Pozdro Edytowane 14 Września 2023 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 10 minut temu, Mitek napisał: Ale OK. Czy to są gatunki chronione. Masz 60 sekund na odpowiedź. Acha - rodzajem owocnika - ale nie tylko. Pozdro Ten drugi był chroniony ale już nie jest, ten pierwszy nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 Godzinę temu, Mitek napisał: A tam taki mecz był... Mecz elegancki, zespół pierwsza klasa prawie jak piłkarze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 14 minut temu, grimson napisał: Ten drugi był chroniony ale już nie jest, ten pierwszy nie jest. Cześć Pomyliłeś nazwy brachu. Pierwszy czyli Szmaciak był chroniony ale od chyba 2004 ale w 2014 status ochronny został zdjęty. Babka nigdy nie była chroniona. Zadaj pytanie z Twojej profesji bo ja jednak jestem grzybiarzem a na dodatek studiowałem botanikę leśną - 2 semestry. 😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 13 minut temu, brachol napisał: Mecz elegancki, zespół pierwsza klasa prawie jak piłkarze... Ja bym nie obrażał siatkówki jakimikolwiek porównaniami z piłkarzami. Nie ta gra, nie ta kultura itd. Grałem w piłkę więc wiem za czym tęskniłem. Już jest po meczu jeżeli chodzi o drugi półfinał. Szkoda. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 (edytowane) 6 godzin temu, Marcos73 napisał: Cze Sprzęt po synu do pociśnięcia, tanio okazja polecam Komplet Tenson Race tak do 160cm max + puchówka (widać na zdjęciu - wystaje kaptur - czerwona), membrany 20/20k - całość (bez puchówki oczywiście), ładny + 5 pkt. do levelu. Kolana nieco wytarte, ale żadnych rozcięć, nie potargany, działa 🙂. Pincet za całość. Ma 2 sezony. Buty - tez na zdjęciu, Head Raptor RS 80 - 23,5 - dwie i pół stówki. Oczywiście kupione jako nowe, 2 sezony obddarte, wkładki całe, boki pociachane od krawędzi, canting, full wypas, lekko czerwone od kombinezonu na górze, klamry wszystkie ok. Też działają 🙂 + 3 pkt. do levelu. Narty Head GS RD 159cm - 2 sezony - odrapane nieco, krawędź gruba, rzadko ostrzone (a to po tatusiu 😉), bez dziur, ubytków w ślizgach, zasmarowane. Do ostrzenia. Pincet. + 12pkt do levelu. Narty Head SL RD 144cm - reszta jak wyżej. Pincet. + 10pkt do levelu. Więc jak widzicie za 1750 pln można mieć narciarza kompletnego w domu z levelem 40. Nawet @Adam ..DUCH tego nie zrobi za te piniądze i to w tak krótkim czasie. polecam Komplet tak wygląda, zdjęcia nart za drobną opłatą mogę zrobić 😉 Tak wyglądają prawdziwie grzybiarze, którzy nie ściemniają tylko jeżdżą. Sprzęt po młodym zawodniku jest zawsze w dobrym stanie bo krótko używany i zawsze zadbany. Pozdro Edytowane 14 Września 2023 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 10 minut temu, Mitek napisał: Cześć Pomyliłeś nazwy brachu. Pierwszy czyli Szmaciak był chroniony ale od chyba 2004 ale w 2014 status ochronny został zdjęty. Babka nigdy nie była chroniona. Zadaj pytanie z Twojej profesji bo ja jednak jestem grzybiarzem a na dodatek studiowałem botanikę leśną - 2 semestry. 😉 Pozdro Kategoria zespoły pieśni i tańca: może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 Na tym się zupełnie nie znam więc - może - ale będę szuka,ł w sieci więc daj jakieś ramy czasowe aby nie było nieuczciwie bo np. w 5 min to każdy głupi znajdzie. Mazowsze i Śląsk - na i Mira - jedyna moja wiedza na ten temat. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi