Lexi Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 9 godzin temu, Mitek napisał: Ja bym nie obrażał siatkówki jakimikolwiek porównaniami z piłkarzami. Nie ta gra, nie ta kultura itd. ..no niestety sędzia to też nie był Marciniak .. dawał punkty temu kto go głośniej potrafił opierdolić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2023 14 godzin temu, KrzysiekK napisał: Weź do Zwardonia koniecznie syna.... moje się wstępnie deklarują, syn bardziej. Natalia nie wiem... byłaby ekipa. Cze Jeszcze @moruniek trzeba zwerbować z dzieciarnią, to się ich puści samopas i będzie święty spokój. Takie wypady "rodzinne" to ja rozumiem. Dla każdego coś miłego. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 To ja też mam zabrać dzieci? Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 1 minutę temu, Mitek napisał: To ja też mam zabrać dzieci? Pozdro No paaanie, no pewka. Duże już mamy dzieciaki. Jak wypijemy piwo czy dwa to się przecież nie zszokują. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2023 19 minut temu, Mitek napisał: To ja też mam zabrać dzieci? Pozdro Oczywiście, ale Twoje dzieci to już nie dzieci. Znaczy się dla Was to dalej dzieci, ale dla nas już nie. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 No to nieżle .. ja myślałem że wapniaki to raczej sie od dzieci chcą urwać a dzieci nie chcą być niańczone....ale czasy sie zmieniają 😄...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 Godzinę temu, Lexi napisał: No to nieżle .. ja myślałem że wapniaki to raczej sie od dzieci chcą urwać a dzieci nie chcą być niańczone....ale czasy sie zmieniają 😄...... E, moje już na tyle wyrośnięta że obecność z nimi to sama przyjemność ... byleby chciały że mną coś robić a nie tylko przewijać TikToki. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 5 godzin temu, Lexi napisał: No to nieżle .. ja myślałem że wapniaki to raczej sie od dzieci chcą urwać a dzieci nie chcą być niańczone....ale czasy sie zmieniają 😄...... Teraz "dzieci" często mają ponad 3 dychy... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 3 godziny temu, brachol napisał: Teraz "dzieci" często mają ponad 3 dychy... Mój syn ma 34 lata i chętnie spędza ze starymi różne "wakacje"... tylko ze to on teraz nas "zabiera", bukuje hotele, loty , wynajmuje auta... ja ewentualnie łodzie (gdy potrzebna licencja)... polecam 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 My się jutro wybieramy na Tarnicę jak nas do tego czasu coś nie zje .. 🤣 Ps. Przypominam, że arcySympatyczny kolega sprzedaje w tym wątku komplet narciarski na chłopaka 140-160. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2023 (edytowane) 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: My się jutro wybieramy na Tarnicę jak nas do tego czasu coś nie zje .. 🤣 Ps. Przypominam, że arcySympatyczny kolega sprzedaje w tym wątku komplet narciarski na chłopaka 140-160. Nie sprzedaje, tylko oferuje możliwość zakupu super sprzętu za 25-30% wartości nowego. A to wielka różnica. Mogę sprzedać ale nie muszę, lubię narty, wiec nowego właściciela nie muszą znaleźć😉 pozdrowionka Edytowane 15 Września 2023 przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 15 Września 2023 Udostępnij Napisano 15 Września 2023 13 godzin temu, Marcos73 napisał: Cze Jeszcze @moruniek trzeba zwerbować z dzieciarnią, to się ich puści samopas i będzie święty spokój. Takie wypady "rodzinne" to ja rozumiem. Dla każdego coś miłego. pozdrawiam Bardzo bym chciał tam do Was dojechać, może z dziećmi ale jeszcze nie znam swoich planów zawodowych na październik, a co dopiero na marzec. Na dniach wszystko powinno być wiadomo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2023 10 godzin temu, moruniek napisał: Bardzo bym chciał tam do Was dojechać, może z dziećmi ale jeszcze nie znam swoich planów zawodowych na październik, a co dopiero na marzec. Na dniach wszystko powinno być wiadomo. Trzymamy kciuki za was. Na pewno coś wymyślisz. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 19 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 Cze Wszystko się sprzedało, jedynie syn został😉. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 19 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Cze Wszystko się sprzedało, jedynie syn został😉. pozdro Syna też kiedyś "sprzedaż".... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi