jaro323 Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Dziekuje za odpowiedz no nic trzeba powoli bukowac kwatery od 13.04.2013 Te kwatery to pod narty czy rowery raczej ?Pewności teraz żadnej nie masz że tam jeszcze śnieg będzie leżał. To że w tym roku jakiś był nie oznacza że w następnym też będzie o tej porze. Albo będzie tylko troche Ja bym sie wstrzymał z takim bokingiem do powiedzmy tygodnia przed wyjazdem. Zawsze masz możliwość zmiany destynacji gdyby coś poszło nie tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 [quote name='Tomaszos'][quote name='siano'] To esox82 pytał ,ja się tylko zdziwiłem W sezonie 12/13 dla mnie jakikolwiek wyjazd odpada,buduję dom więc zimą będę osuszał i wietrzył ściany,pozostaje mi tylko wieżyca [/QUOTE] Ja kończę budowę (we wrześniu się wprowadzam). Wierz mi że najszybciej to ściany "osuszą" Ci kieszenie! Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszos Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 [/QUOTE] Ja kończę budowę (we wrześniu się wprowadzam). Wierz mi że najszybciej to ściany "osuszą" Ci kieszenie! Pozdrawiam Maciek[/QUOTE] Jakoś się z tym uporam (mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Pozostaje życzyć powodzenia!!! M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox82 Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Te kwatery to pod narty czy rowery raczej ?Pewności teraz żadnej nie masz że tam jeszcze śnieg będzie leżał. To że w tym roku jakiś był nie oznacza że w następnym też będzie o tej porze. Albo będzie tylko troche Ja bym sie wstrzymał z takim bokingiem do powiedzmy tygodnia przed wyjazdem. Zawsze masz możliwość zmiany destynacji gdyby coś poszło nie tak . Biorąc pod uwagę, że ostatnie 3 sezony o tej porze spędzałem w Livigno na nartach to z całą pewnością mogę Cie zapewnić że na rower bedzie jeszcze za wcześnie i z rezerwacją nie ma na co czekać, a także nie wiąże się nia żadne ryzyko A tak nawiasem mówiąc w tym roku jak wyjezdzalismy z Bibione po 20 kwietnia to w nocy po naszym wyjeździe spadło 50 cm świeżego śniegu a Mottolino zmykali na początku maja podczas gdy na stokach ponad 150 cm śniegu jeszcze bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Pewnie da sie połączyć i rower i narty: http://www.wyprawyro.../zdjecie36.html Przełęcz Forcola di Livigno koniec maja 2008 ale wyciągi mogą juz wtedy nie działać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Biorąc pod uwagę, że ostatnie 3 sezony o tej porze spędzałem w Livigno na nartach to z całą pewnością mogę Cie zapewnić że na rower bedzie jeszcze za wcześnie i z rezerwacją nie ma na co czekać, a także nie wiąże się nia żadne ryzyko A tak nawiasem mówiąc w tym roku jak wyjezdzalismy z Bibione po 20 kwietnia to w nocy po naszym wyjeździe spadło 50 cm świeżego śniegu a Mottolino zmykali na początku maja podczas gdy na stokach ponad 150 cm śniegu jeszcze bylo A to spoko - nie śledziłem sytuacji śniegowych w Livigno pod koniec sezonu gdyż specjalnie mnie to nie interesowało - pamiętam jedynie że na początku sezonu był tam spory cyrk że śniegiem i z ilością otwartych tras . Pewnie da sie połączyć i rower i narty: http://www.wyprawyro.../zdjecie36.html Przełęcz Forcola di Livigno koniec maja 2008 ale wyciągi mogą juz wtedy nie działać..... Zazdroszczę wyprawy - widoczki przednie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 >>Zazdroszczę wyprawy - widoczki przednie . To niestety nie moje..... . Na tych wysokościach i skali trudności to wciąż nie dla mnie. W Livigno to ja na razie tylko z górki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colin23 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 CO taka cisza w temacie? NIkt w tym roku nie wybiera się w grudniu na freeski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TT Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Ja mam rezerwacje na 10 grudnia. Oby sypnęło śniegiem w najbliższych dniach :-) ps. czy gdzieś po drodze są wymagane obowiązkowo łańcuchy śnieżne na koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Łańcuchy nie są wymagane, jednak dobrze je mieć. Sama droga Via Campiglio jest bardzo kręta i pod górkę, szczególnie zaraz po przjechaniu Folgaridy. Taka sama sprawa dotyczy Passo Tonale, bo pewnie też się tam wybierzesz na free ski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żółwik Napisano 23 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Hmm ale co Livigno ma wspólnego z Passo Tonale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colin23 Napisano 27 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ja mam rezerwacje na 10 grudnia. Oby sypnęło śniegiem w najbliższych dniach :-) No w tym roku póki co słabiutko. Współczuje tym którzy zaczęli freeski w zeszłą sobotę albo jadą teraz. BTW masz rezerwację od poniedziałku? Zazwyczaj tydzień trwa od soboty popołudnia do niedzieli rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żółwik Napisano 27 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 chyba zaczęło coś padać w tym tygodniu i ma przez najbliższe dni sypać. Miejmy nadzieję że do mojego wyjazdu czyli 8 nasypie tyle że będzie można jeździć spokojnie. Gdyby ktoś miał jakieś informacje jak jest w rzeczywistości mógłby się podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierz84 Napisano 27 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 https://www.facebook..._count=1&ref=nf Zapowiada się obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 27 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 oj dobrze dobrze bo się wybieram za tydzień .Na innych camwebach tez ładnie widać ,szczególnie Carosello3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żółwik Napisano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Mam takie pytanie. Jakie są ceny w knajpach w Livigno np. za jakiś obiad (makaron, pizza) i w sklepach produktów spożywczych na śniadanie. Dzięki za info pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 przyzna sie że nie pamiętam ale generalnie nie powalają na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colin23 Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 zolwik, wszystko zależy od knajpy i wielkości pizzy. Ale można spokojnie zjeść dużą Pizze już od 4/5 Euro. Ceny podobne do polskich. A produkty spożywcze też podobnie jak w PL. No chyba że przez kryzys Włosi chcą więcej zarobić. Użytkownik colin23 edytował ten post 03 grudzień 2012 - 16:27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 to sam dla dziewczyny nie dasz rady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żółwik Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Jak byłam rok temu we Włoszech to taka pizza starczała na 2 kobiety i chyba jednego mężczyznę (bo jednak panowie jedzą więcej:) ) Dziękuje za pomoc pozdrawiam odliczając już dni do wyjazdu (3) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Jak byłam rok temu we Włoszech to taka pizza starczała na 2 kobiety i chyba jednego mężczyznę (bo jednak panowie jedzą więcej:) ) Dziękuje za pomoc pozdrawiam odliczając już dni do wyjazdu (3) ) ja tez w piątek ruszam do Liv pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sagi Napisano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 czy ktos widzial jakies tyczki rozsztawione w Livignio, moze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colin23 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 czy ktos widzial jakies tyczki rozsztawione w Livignio, moze ? Na stałe nie ma nigdzie tyczek na trasach. Jedynie jak trafisz na jakiś trening. Tak było w czwartek na Motolino ale oficjalnie taka trasa jest wtedy zamknięta. Ja śmignąłem dwa razy jak już było po i trasa gigantowa była jeszcze rozstawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sagi Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Dzięki , szkoda ale co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi