grimson Napisano 3 Września 2023 Udostępnij Napisano 3 Września 2023 Ja bym poszukał od listopada markowych ciuchów w TK Maxx. Co prawda w dwóch ostatnich sezonach mają mniej narciarskich ciuchów, lecz zawsze można coś ciekawego wyrwać w dobrej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 3 Września 2023 Udostępnij Napisano 3 Września 2023 21 minut temu, grimson napisał: markowych ciuchów w TK Maxx. Czyli jakich? Bo SuperDry to przeciętniak odzieżowy i mało wspólnego ma z kolekcja zimową!Oczywiscie produktów masa. Firma z duża reklama, wiec i cena wysoka jak na średniaka,jednak jakościowo daleko do markowych. Pewnie 4F stoi wyżej . Mając te 800zl szukałbym tu https://www.ridestore.com/be/broken-heren … nie mammut itd ale jakościowo dobre materiały,jak i wykonanie .Firma produkuje kolekcje zimową,wiec głównie na niej się skupia. Mam dwa produkty od nich i jeżdżąc po 15 dni w sezonie,pewnie długo nie kupię czegoś nowego. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 3 Września 2023 Udostępnij Napisano 3 Września 2023 1 minute ago, Victor said: Czyli jakich? Bo SuperDry to przeciętniak odzieżowy i mało wspólnego ma z kolekcja zimową!Oczywiscie produktów masa. Firma z duża reklama, wiec i cena wysoka jak na średniaka,jednak jakościowo daleko do markowych. Pewnie 4F stoi wyżej . Spodnie SuperDry eksploatowałem około 20 dni nie wahając się upaść ani na trasie ani obok. Nie mam żadnych zastrzeżeń eksploatacyjnych, a wyglądają jak nowe. Dla porównania: kupiłem kiedyś topową kurtkę narciarską 4F jako EDC po mieście, po 2 latach wyglądała fatalnie, choć nart nie widziała. Miałem więcej fatalnych zakupów od 4F. Teraz już omijam szerokim łukiem i nie interesuje mnie czy udało im się poprawić jakość. O spodniach SuperDry wspomniałem, ponieważ oprócz gogli, to jedyne moje wyposażenie narciarskie, z którego jestem ponadprzeciętnie zadowolony. Reszta w najlepszym wypadku robi rzeczy, które robić powinna. A czy można kupić lepszego taniej, to nie wiem i wyraźnie to zasygnalizowałem. Nie wykluczam też, że za sezon już taki zadowolony z nich nie będę 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 3 Września 2023 Udostępnij Napisano 3 Września 2023 SuperD to masówka.Wszystko i nic,choć kolorowo.Pamietam jak wchodzili z pompą na rynak,reklamy-celebryci itd,tez się nabrałem i kilka produktów kupiłem jednak po kilku praniach kolory odleciały i nigdy już nic nie kupiłem.Cenowo porównywalnie z G-star czy nawet QuickS choć inna specyfika odzieżowa ,nadal im bardzo daleko do nich.4F nie znam,nigdy nic nie kupiłem ,czytam o nich na forach i większość jest niezadowolona dlatego dla mnie SuperD są na tym samym poziomie a nawet 4F może być wyżej bez różnicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Września 2023 Udostępnij Napisano 3 Września 2023 57 minut temu, Victor napisał: Czyli jakich? Bo SuperDry to przeciętniak odzieżowy i mało wspólnego ma z kolekcja zimową!Oczywiscie produktów masa. Firma z duża reklama, wiec i cena wysoka jak na średniaka,jednak jakościowo daleko do markowych. Pewnie 4F stoi wyżej . Mając te 800zl szukałbym tu https://www.ridestore.com/be/broken-heren … nie mammut itd ale jakościowo dobre materiały,jak i wykonanie .Firma produkuje kolekcje zimową,wiec głównie na niej się skupia. Mam dwa produkty od nich i jeżdżąc po 15 dni w sezonie,pewnie długo nie kupię czegoś nowego. Możesz znaleźć Pająka,, Descente, TNF, Schoeffel [tej ostatniej marki mam czerwoną kurtkę narciarską na Goretex, fotka jak wyżej] i wiele innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 Września 2023 Udostępnij Napisano 3 Września 2023 W dniu 2.09.2023 o 13:01, SzymQ napisał: spodnie snowboardowe Superdry Ultimate Rescue i jestem bardzo zadowolony. Mają wszystko czego oczekiwałbym od spodni narciarskich a dodatkowo kieszenie kargo, w które pakuję rę narciarz w spodniach snowbordowych wygląda jak łachudra polecam pianki Berkner Roja - polskiej firmy z Knurowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 3 Września 2023 Udostępnij Napisano 3 Września 2023 (edytowane) 8 minutes ago, Jan said: narciarz w spodniach snowbordowych wygląda jak łachudra Pfff. Argumentację masz merytoryczną jak zwykle... Edytowane 3 Września 2023 przez SzymQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 Września 2023 Udostępnij Napisano 4 Września 2023 11 godzin temu, Jan napisał: narciarz w spodniach snowbordowych wygląda jak łachudra Dla ciebie Pani Łachudra. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 Września 2023 Udostępnij Napisano 4 Września 2023 12 godzin temu, Jan napisał: narciarz w spodniach snowbordowych wygląda jak łachudra polecam pianki Berkner Roja - polskiej firmy z Knurowa Taki oldschool? Że też jeszcze to ktoś produkuje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 Września 2023 Udostępnij Napisano 4 Września 2023 (edytowane) 19 godzin temu, Jan napisał: narciarz w spodniach snowbordowych wygląda jak łachudra polecam pianki Berkner Roja - polskiej firmy z Knurowa Jeszcze gorzej wygląda gibon na nartach Edytowane 4 Września 2023 przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 4 Września 2023 Udostępnij Napisano 4 Września 2023 W dniu 3.09.2023 o 13:08, SzymQ napisał: Spodnie SuperDry eksploatowałem około 20 dni nie wahając się upaść ani na trasie ani obok. Nie mam żadnych zastrzeżeń eksploatacyjnych, a wyglądają jak nowe. Dla porównania: kupiłem kiedyś topową kurtkę narciarską 4F jako EDC po mieście, po 2 latach wyglądała fatalnie, choć nart nie widziała. Miałem więcej fatalnych zakupów od 4F. Teraz już omijam szerokim łukiem i nie interesuje mnie czy udało im się poprawić jakość. O spodniach SuperDry wspomniałem, ponieważ oprócz gogli, to jedyne moje wyposażenie narciarskie, z którego jestem ponadprzeciętnie zadowolony. Reszta w najlepszym wypadku robi rzeczy, które robić powinna. A czy można kupić lepszego taniej, to nie wiem i wyraźnie to zasygnalizowałem. Nie wykluczam też, że za sezon już taki zadowolony z nich nie będę 🙂 Też omijam 4F... Dermizax 20000 przemakał na dupsku, wiatrówka 10000 przemaka na rowerze. Niech sobie wsadzą te cyferki razem z cenami .... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 4 Września 2023 Udostępnij Napisano 4 Września 2023 Ale narzekacie, jest dobra nasza firma, jakościowo bardzo dobra, może konkurować z mammutem a jest dwa razy tańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 5 Września 2023 Udostępnij Napisano 5 Września 2023 Labas, piszesz zapewne o JMP lub Bergsonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Września 2023 Udostępnij Napisano 5 Września 2023 W dniu 3.09.2023 o 21:48, Jan napisał: narciarz w spodniach snowbordowych wygląda jak łachudra polecam pianki Berkner Roja - polskiej firmy z Knurowa He he niezłe... Rzadko się widuje narciarzy w spodniach snowboardowych bo one są po prostu inaczej szyte i są dla użytku narciarskiego niewygodne. Natomiast pianki można polecić jedynie narciarzom idealnie technicznie jeżdżącym bo w nich wszystko widać i narciarz, który nie jeździe doskonale technicznie wygląda w piankach rachitycznie. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 Września 2023 Udostępnij Napisano 5 Września 2023 1 godzinę temu, Mitek napisał: Natomiast pianki można polecić jedynie narciarzom idealnie technicznie jeżdżącym bo w nich wszystko widać i narciarz, który nie jeździe doskonale technicznie wygląda w piankach rachitycznie. Cze Pianki na dzień dzisiejszy nie poleciłbym nikomu, bo w dzisiejszych czasach jest sporo materiałów dużo lepszych, stąd też odeszły do lamusa. Niszowa produkcja, z reguły dla narciarzy "starej" daty, którzy na tych materiałach się "wychowali". Ponadto trzeba mieć także odpowiednia muskulaturę - bo to mocno dopasowany krój, nie każdy w nich będzie dobrze wyglądał. pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 5 Września 2023 Udostępnij Napisano 5 Września 2023 3 godziny temu, Kaem napisał: Labas, piszesz zapewne o JMP lub Bergsonie? JMP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Września 2023 Udostępnij Napisano 5 Września 2023 6 godzin temu, Mitek napisał: He he niezłe... Rzadko się widuje narciarzy w spodniach snowboardowych bo one są po prostu inaczej szyte i są dla użytku narciarskiego niewygodne. Natomiast pianki można polecić jedynie narciarzom idealnie technicznie jeżdżącym bo w nich wszystko widać i narciarz, który nie jeździe doskonale technicznie wygląda w piankach rachitycznie. Pozdrowienia Nic podobnego. Ale pod warunkiem że jest płci żeńskiej.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wickerman Napisano 19 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2023 (edytowane) Zakupiłem na tej stronie Polecam !!! Ubrania Żeglarskie i Akcesoria (northsails.com.pl) Kupiłem Juniorskie jak mi polecił Marcos i rzeczywiście sporo taniej mnie to wyniosło 499zł Spodnie rewelacja mam z tego materiału i tej samej firmy kurtkę, więc spoko . Polecam Zamówiłem rozmiar 164/14 idealnie dopasowane do mnie. https://northsails.com.pl/produkty/hh-junior-legendary-pant Spodnie narciarskie Junior Helly Hansen Legendary Pant — Ubrania Żeglarskie i Akcesoria (northsails.com.pl) Edytowane 19 Września 2023 przez wickerman 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi