lubeckim Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia 8 minutes ago, grimson said: to była ankieta postawiona w wakacje 2023, żeby sprecyzować, gdzie jest zlot. Termin to ustalenia. Ok ale widzę, że raczej siądzie raczej ten termin. W sumie mi pasuje. JBC to miałbym gorącą prośbę, co by dawać mi cynk 😉 To tak na okoliczność jak bym z jakichś powodów zapomniał zaglądać na forum. @Adam ..DUCH ma numer na komórkę do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia 35 minut temu, .Beata. napisał: Kaplica powiadasz… : albowiem gdy dzwony zabiją, uzdrowienie dusz naszych nastąpi! Powiadam Ci, że ciała nasze uwolnienia dostąpią, a umysły niezbadanych granic dosięgną 😉 ..amen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia Ustalono już dawno 1-3/03 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia Ja to bym jednak nie używał zwrotu "zlot"...bardziej mi pasuje "spotkanie". Aby wykluczyć pierdu pierdu i w myśl zasady "nie ma srania w PKS-ie" ja jestem i stacja też do Waszej dyspozycji w terminie 01-03.03.2024r. 01 - wieczorny SL, 02- poranny SL lub GS jazda tylko do 16 bo zwyczajem alpejskim od 16 zaczynamy apres ski....miejscówka nie ma żadnego znaczenia. 03 - czas wolny i zajęcia w pod grupach (Nasza ratowniczka służy pewnie kroplówkami). W tym okresie w ramach wolnej jazdy służę nieodpłatnie pomocą instruktorską a jeżeli komuś zależy na konkretnym godzinowym szkoleniu ustawię w szkole stosownych instruktorów (lekcje płatne). Tak więc na podsumowanie - jeżeli jest chęć i ochota spotkać się w ZW SKI to serdecznie zapraszam w terminie 01-03.03.2024r 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia Yupi! To jeszcze tylko szczegóły gdzie apres ski i spanko rezerwować, a może mógłbyś zagadać i uprzedzić jegomościów że się zwali ekipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia W dniu 13.01.2024 o 10:41, bubol.T napisał: Faktycznie blisko, jakieś 540 km. Odległość to było główne kryterium ,jadąc z dzieckiem ciężko znoszącym jazdę samochodem. Nigdy tam nie byłem, kilka razy się wybieraliśmy ,ale zawsze padało na jakieś większe ośrodki narciarskie. Jak wyglądają te niebieskie trasy, chodzi mi o nachylenie? Początkujący 5 latek da radę z którejś zjechać,tak żeby nie klepał ciągle na oślej łączce? Patrząc na mapkę i filmy na YouTube,to ten Hochkar wydaje mi się idealny na wyjazd z dzieckiem. To będzie nasz pierwszy od 5 lat wyjazd w Alpy. No i co ciekawe jak przez te 5 lat zmienił się stosunek cen. Karnety na Hochkar 4 dni kupione przez internet ,dla rodziny z 5 letnim dzieckiem to około 1100 zł ,młody jeździ za darmo. Dla porównania w Jurgowie,Białce ,czy Kluszkowce taki karnet kosztuje 1655 zł za młodego kasują jedyne 525 zł. Ceny apartamentów podobne jak u nas. Oravice do 10 lat dziecko gratis (baseny też). Napisz jakiej długości szukasz kijków. Coś tam mam, chętnie oddam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia Cześć Czy rezerwacji dokonujemy każdy sobie czy ktoś się odważy podjąć koordynacji? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 11 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Czy rezerwacji dokonujemy każdy sobie czy ktoś się odważy podjąć koordynacji? Pozdro Zakładam że nie eksperymentujemy i będziemy żyć w "Zgodzie"...... Zdravim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 11 minut temu, Lexi napisał: Zakładam że nie eksperymentujemy i będziemy żyć w "Zgodzie"...... Zdravim Cześć Jak będziecie lansować te ohydne Kastle to nie wiem czy to będzie taka zgoda... Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 4 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Jak będziecie lansować te ohydne Kastle to nie wiem czy to będzie taka zgoda... Pozdro Lepsze brzydkie niż koślawe.. 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia (edytowane) "Zgoda" buduje.... 😉 Czyli każdy rozmawia z pensjonatem? Czy zbieramy chętnych i hurtem? Sugerowałbym zaliczkowanie, to mobilizuje do poważnych deklaracji... Edytowane 17 Stycznia przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia Piszę się na 100%, na szczęście ten termin mam wolny. Nie mam ino pojęcia, co i jak z noclegami?? Dajcie znać, gdzie się zgłosić. Tak czy inaczej, proszę mnie wpisać na listę. Mogę zabrać kogoś po drodze (Bolesławiec - A4 do Gliwic i dalej). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia Cze Dobrze by było jakieś konkretne deklaracje, kto i z kim przyjedzie (Żona, Mąż, dzieci). U Ratrakowego są przyzwoite warunki, wszyscy się pomieścimy. Dla wybrednych domki na stoku o ile będą wolne. Pasowały by jakieś konkretne ilości podać - wstępną rezerwację zrobić. Nie wiem czy to nie za wcześnie jest, bo Zwardoń nie ma Krupówek i nie jest tak oblegany. pozdro Ja będę z synem, o ile będą jakieś inne dzieciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia Ja wpadnę z żoną i synem, jeśli tylko będziemy zdrowi. Do spania mnie nie liczcie. Będę spał w swoim domku na kurzej łapce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 34 minuty temu, Marcos73 napisał: Cze Dobrze by było jakieś konkretne deklaracje, kto i z kim przyjedzie (Żona, Mąż, dzieci). U Ratrakowego są przyzwoite warunki, wszyscy się pomieścimy. Dla wybrednych domki na stoku o ile będą wolne. Pasowały by jakieś konkretne ilości podać - wstępną rezerwację zrobić. Nie wiem czy to nie za wcześnie jest, bo Zwardoń nie ma Krupówek i nie jest tak oblegany. pozdro Ja będę z synem, o ile będą jakieś inne dzieciaki. Jednogłośnie ( tj. jednym glosem) zostałeś wybrany kierownikiem wycieczki.... 👍Adam i bez tego będzie miał dość zamieszania... Kto przeciw? Nie widzę nie słyszę.... 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia (edytowane) Chciałabym tylko delikatnie przypomnieć pewne problemy z dojazdem i wyjazdem do i z bazy. Mam obawy, zwłaszcza Elżbieta - bo to ona będzie jechała, że jej auto na bank tam nie dojedzie. Poszukam czegoś na dole. Jeśli będzie lista osób, to spróbuje znaleźć coś dla wszystkich, jeśli chcecie w Zgodzie, to nie ma problemu. Nie zmienia to faktu, iż kandydatura Pana Jarząbka na kierownika wycieczki jest w punkt Edytowane 17 Stycznia przez .Beata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia Jest jakiś parking na dole? Tam podjazd jest faktycznie "ciekawy" nawet w lecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia Nawet ten na około. Miałam już przyjemność też i tam walczyć. Jakiś placyk jest, ale nie wiem czy można tam parkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia To może zróbmy idącą listę i podsumujemy na razie zdeklarowane osoby, reszta niech się dopisuje póki co jest z konkretnych liczb: Chertan - 2 osoby, Marcos72 - 2 osoby, Kaem 1 osoba czyli na razie 5 osób 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia Godzinę temu, .Beata. napisał: Chciałabym tylko delikatnie przypomnieć pewne problemy z dojazdem i wyjazdem do i z bazy. Mam obawy, zwłaszcza Elżbieta - bo to ona będzie jechała, że jej auto na bank tam nie dojedzie. Poszukam czegoś na dole. Jeśli będzie lista osób, to spróbuje znaleźć coś dla wszystkich, jeśli chcecie w Zgodzie, to nie ma problemu. Nie zmienia to faktu, iż kandydatura Pana Jarząbka na kierownika wycieczki jest w punkt Ja. za Tobą Becia jak w dym.. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia Mig szt1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 3 minuty temu, Lexi napisał: Ja. za Tobą Becia jak w dym.. 🙂 Ja. Ciebie też ..🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia (edytowane) Cześć Nie no droga jak droga... Natomiast ja z Rybelkiem jak na razie jesteśmy. Chcemy spać tam gdzie wszyscy. Może namówię jakieś moje dzieci to syn Bubolka będzie miał towarzystwo, będą razem jarać trawę na balkonie. 😉 Pozdro Edytowane 17 Stycznia przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia (edytowane) To aktualizuję Chertan - 2 osoby, Marcos72 - 2 osoby, Kaem 1 osoba, mig 1 osoba, Beata i Elżbieta, Lexi (jak rozumiem sam, bo ma Beatę), Mitek z Ewą czyli łącznie 11 osób Edytowane 17 Stycznia przez Chertan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia 14 minut temu, Chertan napisał: To aktualizuję Chertan - 2 osoby, Marcos72 - 2 osoby, Kaem 1 osoba, mig 1 osoba, Beata i Elżbieta, Lexi (jak rozumiem sam, bo ma Beatę), Mitek z Ewą czyli łącznie 11 osób Piotrek dopisz jeszcze Mateusza @lubeckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi