.Beata. Napisano 7 Października 2023 Udostępnij Napisano 7 Października 2023 oczy szeroko zamknięte…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 Października 2023 Udostępnij Napisano 7 Października 2023 2 godziny temu, grimson napisał: Prędzej będą nas ubogacać kulturalnie niż pracować. Przed wojną Polska była wielokulturowa może warto do tego wrócić? Socjal u nas słaby więc raczej jak już to muszą trochę popracować. W Poznaniu jest spora grupa kierowców chyba z Nepalu, sporo Gruzinów, że o studentach na medycznych studiach nie wspomnę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Października 2023 Udostępnij Napisano 8 Października 2023 18 godzin temu, brachol napisał: .... Socjal u nas słaby więc raczej jak już to muszą trochę popracować. .... To powinien pis na sztandary wpisać... specjalnie skopali system żeby nikt nie chciał tutaj zostać ..jak już uda mu sie przez płot przeskoczyć z Białorusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Hej, jak potencjalni uczestnicy? 1-3 marca aktualne i pasuje? Wygląda na to, że jestem wtedy w kraju i będę przebierał nogami, żeby do Zwardonia jechać. Wyjazd w Alpy nam się zapewne zrobi 15 marca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 19 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 40 minut temu, Chertan napisał: Hej, jak potencjalni uczestnicy? 1-3 marca aktualne i pasuje? Wygląda na to, że jestem wtedy w kraju i będę przebierał nogami, żeby do Zwardonia jechać. Wyjazd w Alpy nam się zapewne zrobi 15 marca Pewnie razem pojedziemy. Łapiesz się na takie towarzystwo? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 6 minut temu, Marcos73 napisał: Pewnie razem pojedziemy. Łapiesz się na takie towarzystwo? pozdro Ba, na pewno podróż minie bardzo szybko 🤪 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Cześć Ja raczej nie będę jeździł bo mam nieładny kask. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Ja raczej nie będę jeździł bo mam nieładny kask. Pozdro Pierniczysz, przecież i tak bez kasku jeździsz. Nie chodzi czy ładny, czy brzydki, ale czy odpowiednio ciasny, co już ustaliliśmy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Piotrek mój nie dość, że nieładny to jeszcze za duży... 🙂 U mnie na początku marca może być różnie - jestem na etapie zmian zawodowych na dużą skalę, trochę wymuszonych, i jak to w takich sytuacjach można sporo stracić ale i sporo zyskać więc rękę na pulsie trzeba trzymać. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Ciasny czy ciaśniejszy 🤔 oto jest pytanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Cześć Czyje to kaski? Bo ten czerwony to Twój. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Czyje to kaski? Bo ten czerwony to Twój. Pozdro Wszystkie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 A po co Ci tyle? Rzeczywiście ostatnio jak się widzieliśmy jeździłeś w białym... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 (edytowane) Stopniowanie ucisku? Ten na koniec dnia: Edytowane 19 Grudnia 2023 przez mig 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Wczoraj mojej córce kask ocalił głowę. Poleciała co prawda, nie na nartach, a ino spadła z konia. Wcale nie w cwale, czy galopie, nawet nie w kłusie. Ino w stępie koń się przestraszył, na halę wtargnął lisek, a ów koń zamiast stanąć na tylnych nogach, przykląkł na przednich. Córka się tego nie spodziewała. I równo przywaliła czołem w ziemię. Ta była miękka. p.s. Na szczęście kask cały 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 9 godzin temu, moruniek napisał: Wczoraj mojej córce kask ocalił głowę. Poleciała co prawda, nie na nartach, a ino spadła z konia. Wcale nie w cwale, czy galopie, nawet nie w kłusie. Ino w stępie koń się przestraszył, na halę wtargnął lisek, a ów koń zamiast stanąć na tylnych nogach, przykląkł na przednich. Córka się tego nie spodziewała. I równo przywaliła czołem w ziemię. Ta była miękka. p.s. Na szczęście kask cały 😉. Z tym to różnie.. w zeszłym roku w Zwardoniu tak wyciąłem na zlodowaciałym chodniku że jakbym miał kask to bym zniszczył - szczęśliwie w czapce byłem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 10 godzin temu, moruniek napisał: Wczoraj mojej córce kask ocalił głowę. Poleciała co prawda, nie na nartach, a ino spadła z konia. Wcale nie w cwale, czy galopie, nawet nie w kłusie. Ino w stępie koń się przestraszył, na halę wtargnął lisek, a ów koń zamiast stanąć na tylnych nogach, przykląkł na przednich. Córka się tego nie spodziewała. I równo przywaliła czołem w ziemię. Ta była miękka. p.s. Na szczęście kask cały 😉. W końcu na "konnej" hali to niebylejaki piasek musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 3 godziny temu, Lexi napisał: Z tym to różnie.. w zeszłym roku w Zwardoniu tak wyciąłem na zlodowaciałym chodniku że jakbym miał kask to bym zniszczył - szczęśliwie w czapce byłem.. Czapki nie zniszczyłeś? A czachy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 13 godzin temu, mig napisał: Stopniowanie ucisku? Ten na koniec dnia: Do tego to służą inne urządzenia, ze śrubką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 7 minut temu, Chertan napisał: Czapki nie zniszczyłeś? A czachy? ..jedynie musiałem Pani Ani zapłacić za zniszczone płytki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 3 minuty temu, Lexi napisał: ..jedynie musiałem Pani Ani zapłacić za zniszczone płytki.. Ale zniszczyłeś je waląc głową? I tak koherentnie piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 8 minut temu, Chertan napisał: Do tego to służą inne urządzenia, ze śrubką To ustrojstwo służy do dopasowania czaszki do kasku - to innowacyjna metoda, już nigdy nie kupisz niewłaściwego kasku.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2023 3 minuty temu, Chertan napisał: Ale zniszczyłeś je waląc głową? I tak koherentnie piszesz? ..cza tffardym być nje mientkim... albo łeb albo chodnik przestaje być kohe..cośtam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia W dniu 23.08.2023 o 23:32, Mitek napisał: Cześć Hm... raczej wyklucza. Ja jak jadę jeździć - to jeżdżę a jak jadę się spotkać to mogę sobie posiedzieć pod stokiem na browarze i pogadać z przyjaciółmi - jeździć nie muszę. W Austrii się raczej jeździ... Pozdro Mitek dzięki ,za cynk ,bo jeszcze bym przegapił. 1-3 marzec mi pasuje, tydzień wczesni j niezbyt ,mam w tym terminie klepnięty apartament na Hochkarze. Teraz wszystko zależy od postępów młodego,czy taki wyjazd ma sens. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia (edytowane) Cześć Na Hochkar jesteśmy ekipą 10-17.02.2024. Szkoda, że się nie spotkamy ale wiadomości będziesz miał z pierwszej ręki. Natomiast dynamika pogodowa (w sensie opadów) tego miejsca zawsze mnie powalała. No Ty to masz na Hochkar jak ja do Bałtowa niemalże... Pozdro Edytowane 12 Stycznia przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi