Adam ..DUCH Napisano 3 Października 2023 Udostępnij Napisano 3 Października 2023 Ja bym tak bardzo ale to bardzo chciał aby zjazd/spotkanie w tym czy innym miejscu się odbył a przede wszystkim aby był udokumentowany w czysto analogowy sposób. Tak więc klasyczny A4 skoroszyt, klub "melepetów", wklejki naklejek z butelek, złote myśli i może jakieś odbitki zdjęć....ot tak dla pokoleń..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2023 (edytowane) Cze Ty się nie martw, będzie blok ekipa z zeszłego roku, czyli: Mitek co nie jeździ w kasku wraz z Ewką co nie lubi wstawać o brzasku, Szymek z rodzinką z miasta Łodzi co do tylu jeździ a czasami chodzi, Będzie także Maras, światowe panisko, dobrze ponoć gotuje, Czarny Groń ma blisko, Beatka z Poznania co się zadymie nie kłania - wraz z Elką co ma golfa -kumpelką, Krzysiu chłop otwarty, jedynie co ma długie… to są chyba narty, ja też będę to oczywiste byś mógł podziwiać me skręty soczyste i Ty, by ktoś ogarnął hołotę, aby nie skończyła w zimie pod płotem. To się zdarza, ale taka rola mości Gospodarza. Może też będzie Krzysiu co pływał na SUP-ie, po zalanej Wawie i miał wszystko w dupie, Piotrek wysokie chłopisko, co ze względu na zawód zna leki na wszystko, no i Ciulik ze Śląska może też zawita o ile z domu puści go Kobita, Witek s Cyrku wpadnie, może Michał mignie, będzie na bogato, na pewno nie bidnie. pozostałych też zapraszam pozdrawiam Edytowane 4 Października 2023 przez Marcos73 2 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Października 2023 Udostępnij Napisano 4 Października 2023 7 godzin temu, Marcos73 napisał: Cze Ty się nie martw, będzie blok ekipa z zeszłego roku, czyli: Mitek co nie jeździ w kasku wraz z Ewką co nie lubi wstawać o brzasku, Szymek z rodzinką z miasta Łodzi co do tylu jeździ a czasami chodzi, Maras co wraca zaraz, Beatka z Poznania co się zadymie nie kłania - wraz z Elką co ma golfa -kumpelką, Krzysiu chłop otwarty, jedynie co ma długie… to narty, ja też będę to oczywiste byś mógł podziwiać me skręty soczyste i Ty, by ktoś ogarnął chołotę, aby nie skończyła w zimie pod płotem. To się zdarza, ale taka rola mości Gospodarza. Może też będzie Krzysiu co pływał na SUP-ie, po zalanej Wawie i miał wszystko w dupie, Piotrek wysokie chłopisko, co ze względu na zawód zna leki na wszystko, no i Ciulik ze Śląska może też zawita o ile z domu puści go Kobita, Witek s Cyrku wpadnie, może Michał mignie, będzie na bogato, na pewno nie bidnie. pozostałych też zapraszam pozdrawiam Dobre, Kochanowski wpadł w kompleksy 😬 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Października 2023 Udostępnij Napisano 4 Października 2023 Szacun Marek, Szacun. W pisaniu wierszem intelekt i oczytanie wychodzi. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Października 2023 Udostępnij Napisano 4 Października 2023 7 godzin temu, Marcos73 napisał: Cze Ty się nie martw, będzie blok ekipa z zeszłego roku, czyli: Mitek co nie jeździ w kasku wraz z Ewką co nie lubi wstawać o brzasku, Szymek z rodzinką z miasta Łodzi co do tylu jeździ a czasami chodzi, Maras co wraca zaraz, Beatka z Poznania co się zadymie nie kłania - wraz z Elką co ma golfa -kumpelką, Krzysiu chłop otwarty, jedynie co ma długie… to narty, ja też będę to oczywiste byś mógł podziwiać me skręty soczyste i Ty, by ktoś ogarnął chołotę, aby nie skończyła w zimie pod płotem. To się zdarza, ale taka rola mości Gospodarza. Może też będzie Krzysiu co pływał na SUP-ie, po zalanej Wawie i miał wszystko w dupie, Piotrek wysokie chłopisko, co ze względu na zawód zna leki na wszystko, no i Ciulik ze Śląska może też zawita o ile z domu puści go Kobita, Witek s Cyrku wpadnie, może Michał mignie, będzie na bogato, na pewno nie bidnie. pozostałych też zapraszam pozdrawiam Piękne dzieki za rymy, dotrwamy do zimy i kto zjedzie do "Zgody" pewnie zobaczymy Jedna myśl mnie nurtuje, skąd Ci sie to wzięło, o Krzycha metraż idzie - coś nas ominęło? 😁 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2023 2 minuty temu, Lexi napisał: Piękne dzieki za rymy, dotrwamy do zimy i kto zjedzie do "Zgody" pewnie zobaczymy Jedna myśl mnie nurtuje, skąd Ci sie to wzięło, o Krzycha metraż idzie - coś nas ominęło? 😁 Maras sorka, tak na szybko o Tobie, ale poprawiłem, byśmy żyli w zgodzie. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 Października 2023 Udostępnij Napisano 4 Października 2023 Moi drodzy narciarze… nie martwcie się, Krzyś Wam na pewno pokaże I Wasze przepiękne skręty pójdą w pamięci odmęty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Października 2023 Udostępnij Napisano 4 Października 2023 36 minut temu, Marcos73 napisał: Maras sorka, tak na szybko o Tobie, ale poprawiłem, byśmy żyli w zgodzie. pozdrawiam Nie syp głowy popiołem - nie ma Twojej winy, wiozę browca na zgodę - z @Victora przyczyny.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2023 Chyba trzeba kącik poezji wiejskiej założyć 😉 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 4 Października 2023 Udostępnij Napisano 4 Października 2023 (edytowane) 1 hour ago, Marcos73 said: Chyba trzeba kącik poezji wiejskiej założyć 😉 pozdrawiam Ja tu widzę pewien pontencjał...🙂 Ujawniłeś swój potencjał na MC, mamy wideo operatora i kozackich narciarzy. Zostaje ktoś od beatu i kręcimy teledysk 🙂. Tylko wiecie jak jest: go big or go home, a poprzeczka wisi niestety wysoko: Edytowane 4 Października 2023 przez SzymQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2023 (edytowane) 51 minut temu, SzymQ napisał: Ja tu widzę pontencjał Tylko po kiego grzyba żeś się przypucował? Szymon, Szymon..... pozdrawiam Edytowane 4 Października 2023 przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 4 Października 2023 Udostępnij Napisano 4 Października 2023 16 minutes ago, Marcos73 said: Tylko po kiego grzyba żeś się przypucował? Szymon, Szymon..... pozdrawiam Że ja?! Przeczytaj jeszcze raz! 😇 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2023 2 minuty temu, SzymQ napisał: Że ja?! Przeczytaj jeszcze raz! 😇 Jest Gitara - cicho sza. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Października 2023 Udostępnij Napisano 4 Października 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Lexi napisał: Nie syp głowy popiołem - nie ma Twojej winy, wiozę browca na zgodę - z @Victora przyczyny.. To ja rozumiem - belgijskie rządzą. Edytowane 4 Października 2023 przez grimson 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 4 Października 2023 Udostępnij Napisano 4 Października 2023 8 godzin temu, Lexi napisał: Piękne dzieki za rymy, dotrwamy do zimy i kto zjedzie do "Zgody" pewnie zobaczymy Jedna myśl mnie nurtuje, skąd Ci sie to wzięło, o Krzycha metraż idzie - coś nas ominęło? 😁 Jak o metraż idzie, będzie moja zgoda, gdy chodzi o rozmiar mego samochoda. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 4 Października 2023 Udostępnij Napisano 4 Października 2023 16 godzin temu, Marcos73 napisał: Cze Ty się nie martw, będzie blok ekipa z zeszłego roku, czyli: Mitek co nie jeździ w kasku wraz z Ewką co nie lubi wstawać o brzasku, Szymek z rodzinką z miasta Łodzi co do tylu jeździ a czasami chodzi, Będzie także Maras, światowe panisko, dobrze ponoć gotuje, Czarny Groń ma blisko, Beatka z Poznania co się zadymie nie kłania - wraz z Elką co ma golfa -kumpelką, Krzysiu chłop otwarty, jedynie co ma długie… to są chyba narty, ja też będę to oczywiste byś mógł podziwiać me skręty soczyste i Ty, by ktoś ogarnął hołotę, aby nie skończyła w zimie pod płotem. To się zdarza, ale taka rola mości Gospodarza. Może też będzie Krzysiu co pływał na SUP-ie, po zalanej Wawie i miał wszystko w dupie, Piotrek wysokie chłopisko, co ze względu na zawód zna leki na wszystko, no i Ciulik ze Śląska może też zawita o ile z domu puści go Kobita, Witek s Cyrku wpadnie, może Michał mignie, będzie na bogato, na pewno nie bidnie. pozostałych też zapraszam pozdrawiam Ażeby Ci się pierzyna zmierzwiła nad ranem… Czekaj, Ty przyjedziesz na zlot…. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2023 31 minut temu, KrzysiekK napisał: Ażeby Ci się pierzyna zmierzwiła nad ranem… Czekaj, Ty przyjedziesz na zlot…. Krzysiek, przecież to była sentencja Zlotu, z Twoich ust to przecież padło..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 4 Października 2023 Udostępnij Napisano 4 Października 2023 3 minuty temu, Marcos73 napisał: Krzysiek, przecież to była sentencja Zlotu, z Twoich ust to przecież padło..... pozdrawiam Pf 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Października 2023 Udostępnij Napisano 5 Października 2023 Na razie przez Zwardoń idzie przerzut opalonych inżynierów i prawników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 5 Października 2023 Udostępnij Napisano 5 Października 2023 (edytowane) 59 minutes ago, grimson said: Na razie przez Zwardoń idzie przerzut opalonych inżynierów i prawników. Ale, że już na zlot?! Nie wiedziałem, że SF ma takie zasięgi... 😉 Edytowane 5 Października 2023 przez SzymQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Października 2023 Udostępnij Napisano 5 Października 2023 2 godziny temu, SzymQ napisał: Ale, że już na zlot?! Nie wiedziałem, że SF ma takie zasięgi... 😉 No widzisz. Cicha woda brzegi rwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 5 Października 2023 Udostępnij Napisano 5 Października 2023 2 godziny temu, grimson napisał: Na razie przez Zwardoń idzie przerzut opalonych inżynierów i prawników. Teraz nie patrz… potem się zobaczy kim są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 7 Października 2023 Udostępnij Napisano 7 Października 2023 W dniu 5.10.2023 o 18:33, grimson napisał: Na razie przez Zwardoń idzie przerzut opalonych inżynierów i prawników. Szedł zawsze tylko się o tym nie pisało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 Października 2023 Udostępnij Napisano 7 Października 2023 W dniu 5.10.2023 o 18:33, grimson napisał: Na razie przez Zwardoń idzie przerzut opalonych inżynierów i prawników. Przyda się parę osób dodatkowo w PL, szczególnie takich chętnych do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Października 2023 Udostępnij Napisano 7 Października 2023 8 minut temu, brachol napisał: Przyda się parę osób dodatkowo w PL, szczególnie takich chętnych do pracy... Prędzej będą nas ubogacać kulturalnie niż pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi