Skocz do zawartości

Zwardoń 2024 - zlot Twardzielek i Twardzieli - part 2

Marcos73

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Zostałem pokonany przez ekologię. System Adblue sypał błędy, fachowiec miał ogarnąć do wczoraj, ale właśnie mam info, że czujnik nie dotarł do niego i nie naprawi, a z uszkodzonym nie chcę jechać w trasę, bo komputer może mi zablokować możliwość odpalenia.

W związku z tym nie dam rady dojechać do Zwardonia. Bawcie się dobrze, wszystkiego dobrego.

pozdro

• Sad 1

55 minut temu, Adam ..DUCH napisał:

Info dla tych co chcą jutro pojeździć na nartach. Pilsko działa. Więc tak sobie myślę że dzisiaj przegadamy co robić dalej. Moim zdaniem jeżeli myślimy o nartowaniu to nie ma sensu jechać 40 km do Wisły i może warto odwiedzić mekkę Polskiego narciarstwa

Dajcie znać gdzie będziecie,bo właśnie się pakuje na weekend i nie wiem, czy pakować te stare heble, czy raczej wyciągać jutro kosiarkę. No i nie wiem ile piw mogę przytulić przy piątku.

Hej,

czy jestesmy w stanie jakoś ogarnąć kto o której przyjedzie, bo się człowiek z Halki pyta? Gdyby ci co czytają napisali

Na miejscu są Mitek, Ewa i Lexi

przyjeżdzają ja z żoną ok 20, Damian z żoną, Narkos solo, Kaem solo, mig solo, 

bo wyszło tak, że było zarezerwowane 12 pokoi i facet nawet nie ma jasności kto i jak. Ktoś jeszcze i o której mniej więcej będziecie? 

• Confused 1

52 minuty temu, Chertan napisał:

Hej,

czy jestesmy w stanie jakoś ogarnąć kto o której przyjedzie, bo się człowiek z Halki pyta? Gdyby ci co czytają napisali

bo wyszło tak, że było zarezerwowane 12 pokoi i facet nawet nie ma jasności kto i jak. Ktoś jeszcze i o której mniej więcej będziecie? 

My we 3 osoby mieliśmy mieć jeden pokój a zrezygnowaliśmy. Więc -1

2 godziny temu, Chertan napisał:

Hej,

Tak jak pisałem wcześniej z powodu awarii pojazdu mnie i mojej żony nie będzie 

pozdro

Bardzo wszystkich przepraszam za zamieszanie z Halką. Gdybym tam była, nie byłoby problemu. Pan nie chciał na konto całej zaliczki którą mi wszyscy przesłali, chciał tylko 500 zł a reszta miała być w gotówce. Jako że nie dojechałam, zwróciłam wam te zaliczki, żebyście mogli się z nim rozliczyć. A że posypały się rezygnacje, to pan poprosił o te zaliczki jednak na konto. Więc mu je w tej chwili wysłałam. Zatem poproszę raz jeszcze o przesłanie zaliczek na moje konto osób, które zapłaciły a nie pojechały.

Jeszcze raz przepraszam.

• Like 2

5 minut temu, .Beata. napisał:

Bardzo wszystkich przepraszam za zamieszanie z Halką. Gdybym tam była, nie byłoby problemu. Pan nie chciał na konto całej zaliczki którą mi wszyscy przesłali, chciał tylko 500 zł a reszta miała być w gotówce. Jako że nie dojechałam, zwróciłam wam te zaliczki, żebyście mogli się z nim rozliczyć. A że posypały się rezygnacje, to pan poprosił o te zaliczki jednak na konto. Więc mu je w tej chwili wysłałam. Zatem poproszę raz jeszcze o przesłanie zaliczek na moje konto osób, które zapłaciły a nie pojechały.

Jeszcze raz przepraszam.

Beatko … szybka jesteś z tymi przelewami jak GSy mojej Leośki … zwrot zwrotu już poszedł do Ciebie 🙂 

• Haha 1