Chertan Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 8 godzin temu, Mitek napisał: Hmmm. Po prostu zabierz się z nami a nie konfabuluj brachu.. Nie optymalizuj, tylko zobacz co się stanie... Pozdro @moruniek i weź tego SUPa, poskaczemy sobie na miętkie z dachu, zobaczymy jak odbija. Z resztą zawsze można w kilka osób zjechać po śniegu. Z tego co już się zgłosiło to śniadań się uzbierało trochę: ja z żoną, Damian z żoną, Mitek z Rybelkiem, Lexi, Kaem, Narkos i mig (na sobotę), czyli 10 na sobotę i 8 lub 9 na niedzielę, dzwonię przekazać. Pan wstępnie się pytał, czy na 9, ale powiedziałem, że najpóźniej 8, możemy jutro na spokojnie przekazać jak będziemy na miejscu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 Słuchajcie, rozkłada mnie choróbsko, leki nie pomagają i mam wrażenie że jest coraz gorzej. Nie przyjadę. Jest mi bardzo przykro… Do Halki poszło 500 zł zaliczki, rozliczona zostanie na mnie i na Mitka. Resztę zaliczek przeleje wam z powrotem na wasze konta. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 11 godzin temu, KrzysiekK napisał: Piękne czasy…totalnie inne od współczesnych W 83 miałem 4 latka 🫣 Piękne czasy gdy aktorzy grali a piosenkarki potrafiły śpiewać a nie recytować sepleniąc w dodatku.... Tak wiem, stary zgred jestem. Ale wystarczy porównać piosenkę "Zdzisi" z 1:40 z obecnym wykonaniem pani S. Czyli jesteś równolatkiem mojego syna. Pamiętam że jeszcze kilka dni po filmie przychodził wieczorem i pytał czy te wilki z pochodniami tu nie przyjdą..... ;-)) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 10 minut temu, mig napisał: Piękne czasy gdy aktorzy grali a piosenkarki potrafiły śpiewać a nie recytować sepleniąc w dodatku.... Tak wiem, stary zgred jestem. Ale wystarczy porównać piosenkę "Zdzisi" z 1:40 z obecnym wykonaniem pani S. Czyli jesteś równolatkiem mojego syna. Pamiętam że jeszcze kilka dni po filmie przychodził wieczorem i pytał czy te wilki z pochodniami tu nie przyjdą..... ;-)) Nie mnie zacytowałeś. Ja w 83 miałem niestety 8 lat 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 9 godzin temu, Mitek napisał: Hmmm. Po prostu zabierz się z nami a nie konfabuluj brachu.. Nie optymalizuj, tylko zobacz co się stanie... Pozdro Wiesz, że gdybym tylko mógł to bym się dwa razy nie zastanawiał. Wy proponujecie transport, Tomek @bubol.T nocleg, a ja muszę być w piątek w pracy od 18:00 do 20:00 i w niedzielę od 8:00 do 10:00. Bawcie się dobrze i wypijcie za moje zdrowie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 8 minut temu, KrzysiekK napisał: Nie mnie zacytowałeś. Ja w 83 miałem niestety 8 lat 😄 Dlaczego niestety? Też miałem 8 lat w '83... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 13 godzin temu, .Beata. napisał: @Chertan ja za śniadania podziękuję, poza tym bar jest czyny 11-19, więc idealnie;) o barze na stoku nie wspomnę. @Mitek pokój masz od jutra Weźcie ze sobą gotówkę na rozliczenie się. Cześć Ale jedziemy dzisiaj. To może zadzwonię i uprzedzę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Lutego 2024 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 13 godzin temu, Kaem napisał: Hej , poproszę o śniadanie w sobotę i niedzielę - dla jednej osoby, bo kolega Jarek odpuszcza i przyjazd, i w konsekwencji jedzenie. Będę w piątek ok.13tej - rozumiem, że stok będzie czynny tak czy inaczej? Co do soboty - gdzie pojedziemy rano nartować????? Ergo - kto przyjedzie dużym autem, cobym się zmieścił??? Jako pasażer, rzecz jasna. 😄 Cze Ja sam jadę - to Cię mogę zabrać. Jak gdzieś pojedziemy ofcourse. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 Teraz, Marcos73 napisał: Cze Ja sam jadę - to Cię mogę zabrać. Jak gdzieś pojedziemy ofcourse. pozdro Swietnie, Marcos!! Tu parametrem strategicznym jest zdolność do prowadzenia pojazdu, ofcourse 😄 W tym kontekście pytałem i bardzom rad, że jest dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 54 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Ale jedziemy dzisiaj. To może zadzwonię i uprzedzę? Pozdro Nie musisz, Halka wie, od wczoraj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Lutego 2024 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 10 minut temu, Kaem napisał: Swietnie, Marcos!! Tu parametrem strategicznym jest zdolność do prowadzenia pojazdu, ofcourse 😄 W tym kontekście pytałem i bardzom rad, że jest dobre rozwiązanie. Damy radę🙂 pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 W dniu 27.02.2024 o 20:24, KrzysiekK napisał: Na okoliczność tego, że mam być w komplecie z Trollami i na okoliczność braku śniegu czeka mnie narada rodzinna czy przyjeżdżamy, czy nie. Natomiast jeśli idzie o to co można robić, to tam jest możliwość zrobienia fajnej włóczęgi. Planer całkiem niezły ale i tu z pewnością @Lexi potwierdzi -pkt 3 i koniec wyprawy....???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 1 godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: pkt 3 i koniec wyprawy Rzekłbym wręcz że kontynuowanie wyprawy grozi śmiercią lub kalectwem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Lutego 2024 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 Pilsko - góra - wygląda spoko. To jest jakieś wyjście. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 34 minuty temu, Marcos73 napisał: Pilsko - góra - wygląda spoko. To jest jakieś wyjście. pozdro Za to dół na Szczawinach dla koneserów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Lutego 2024 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 Teraz, bubol.T napisał: Za to dół na Szczawinach dla koneserów. Daj spokój, bo się nikt nie zdecyduje. Jak już zajedziemy, to nie będzie wyjścia i po kłopocie. Ciiiiicho sza. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 16 godzin temu, Mikoski napisał: Mam nawet kubek na kawę 😁 Kubki powiadasz ,w 99 kupiłem Star Wars 🙃jest ze mną przez te wszystkie lata …wielu,się na nich wychowało jak i na kleksie 🤣 ostatni w kolekcji w temacie zimowym trzeba mieć mocne nerwy pijąc z rana…spoglądasz przez okno a tam zielona nizina 🫣 boli choć kawa smaczna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, Victor napisał: Kubki powiadasz ,w 99 kupiłem Star Wars 🙃jest ze mną przez te wszystkie lata …wielu,się na nich wychowało jak i na kleksie 🤣 ostatni w kolekcji w temacie zimowym trzeba mieć mocne nerwy pijąc z rana…spoglądasz przez okno a tam zielona nizina 🫣 boli choć kawa smaczna Star Wars powiadasz 🤔 to następna seria którą oglądam od małego smarka pierwszą część zobaczyłem jako siedmiolatek w 1977 w Krynicy Morskiej w kinie plenerowym i prawię się posrałem z wrażenia i tak mi zostało do dziś 😜 Edytowane 29 Lutego 2024 przez Mikoski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 18 godzin temu, Mikoski napisał: Jeszcze koniecznie Bumboxa mój się spier.... znaczy zepsuł niech ktoś weźmie bo myślę że tańce będą 😁 Biorę Bumboxa w miejsce nart.. będzie większy pożytek... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Lutego 2024 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 4 godziny temu, Victor napisał: Kubki powiadasz ,w 99 kupiłem Star Wars 🙃jest ze mną przez te wszystkie lata …wielu,się na nich wychowało jak i na kleksie 🤣 ostatni w kolekcji w temacie zimowym trzeba mieć mocne nerwy pijąc z rana…spoglądasz przez okno a tam zielona nizina 🫣 boli choć kawa smaczna A ja mam tylko taki, dostałem od dzieci😀. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Lutego 2024 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 4 godziny temu, Mikoski napisał: Star Wars powiadasz 🤔 to następna seria którą oglądam od małego smarka pierwszą część zobaczyłem jako siedmiolatek w 1977 w Krynicy Morskiej w kinie plenerowym i prawię się posrałem z wrażenia i tak mi zostało do dziś 😜 Ja Indianę Jones’a oglądnąłem 21 razy z rzędu😀. Sąsiad był operatorem w kinie. 3 tygodnie grali, byłem codziennie. Oczywiście za darmo. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 Hejka ... po naradzie rodzinnej postanowiliśmy jednak zrezygnować 😞 Miejmy nadzieję, że w przyszłym roku bardziej aura dopisze. Bawcie się dobrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 Cześć No... nie podobają nam się bardzo te deklaracje. My już w Zwardoniu. Jutro krzesło rusza koło 9.30. Będziemy z Adasiem. Pozdro 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 29 Lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 Zwardoń 2024 - zlot Twardzielek i Twardzieli - part 2 tytuł bardzo pasuje 💪 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Lutego 2024 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2024 (edytowane) Ja zabieram: rower ⚡️, bo mnie konie zajadą, a jak mi Ewka wleje to się zamknę w sobie 😀, narty, sprzęt w góry i 2l gorzoły. Gorzka żołądkowa limonka z czymś, sprawdzona. Bez popitki można pić, rano nówka sztuka i można 🚗. Sprawdzone. W Austrii miałem 4l i wróciłem. pozdro 4all ps. Przyjeżdżam jutro popołudniu na „wieczorną jazdę”. Może być przy bumboxie Marasa. Edytowane 29 Lutego 2024 przez Marcos73 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi