Adam ..DUCH Napisano 23 Października Udostępnij Napisano 23 Października 17 minut temu, KrzysiekK napisał: Yyyyy no i to się nazywa ,,wzbudzić ciekawość,, oczywiście też w celach reklamowych oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Października Udostępnij Napisano 23 Października 4 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: To co w ZW miało zostać to zostało i ty o tym dobrze wiesz🤣. ..widać albo nie pamiętam.. albo wykonywałem tylko rozkazy… 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Grudnia Udostępnij Napisano 5 Grudnia (edytowane) Pozwólcie że jeszcze "grzebnę" w tym archiwalnym już wątku........ Otóż nie wiem czy zdajecie sobie sprawę @Rybelek, @Adam ..DUCH, @Marcos73, @Mikoski, @Chertan, @Kaem, @Mitek.. że dane Wam było ostatni raz pojeździć na trasach które w tym roku już oficjalnie nie istnieją... spieszmy się jeździć na nartach... Mapa ON dziś wygląda tak: A tak było onegdaj: Edytowane 5 Grudnia przez Lexi 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano Piątek o 07:39 Udostępnij Napisano Piątek o 07:39 Myślę, że wykreślenie 5 to kwestia pragmatyzmu i klimatu. Od kilku lat nie było nigdy dość śniegu, żeby dało się tam bezproblemowo zjechać narciarzowi nie wprawnemu w skitouringu i ogólnie jeździe poza trasowej. Nigdy ta trasa nie była jakoś utrzymywana. Był śnieg, to był. Były przetarcia i lód to trudno. Ratraka jak tam nigdy nie widziałem. Siódemka to pewnie kwestia czynnego osuwiska tamże. 8 i 6 są jak najbardziej czynne, tylko że od zawsze to były wyciągi innego właściciela niż reszta ośrodka. Widocznie ktoś się nie dogadał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 08:12 Udostępnij Napisano Piątek o 08:12 17 godzin temu, Lexi napisał: że dane Wam było ostatni raz pojeździć na trasach które w tym roku już oficjalnie nie istnieją... spieszmy się jeźdz jeśli zjechali 5 to należy tam ustawić tablicę upamiętniającą Ostatni raz tam zjechałem w sobotę 21 stycznia 1989 roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Piątek o 08:24 Udostępnij Napisano Piątek o 08:24 Iiii? Rocznice? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 09:11 Udostępnij Napisano Piątek o 09:11 42 minuty temu, .Beata. napisał: Iiii? Rocznice? takie fakty się pamięta, nawet zachowały się w piwnicy 2 metrowe czarne Heady, na których dokonałem tego wielkopomnego wyczynu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi