Mikoski Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca (edytowane) Godzinę temu, Marcos73 napisał: Piotruś, jak montowałem film - to Ciebie musiałem przyśpieszyć 🙂, tylko 10%. Damian zrobił 4 skręty, a Ty 44 na tym samym odcinku. Tyle czasu antenowego Ci nie przysługuje. pozdro Jestem uzależniony od siły która mnie wciska w skręcie a jak się wiozę powoli co czasami się zdarza 🤪 brakuje mi tego. Nawet na rozjechanych trasach są dwie zasady wolniutko gdzie się umęczysz lub szybko gdzie to przetniesz a że jestem leniwy 😜 Edytowane 5 Marca przez Mikoski 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 Marca Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 36 minut temu, Chertan napisał: Nie no, mistrzem pierdyliona skrętów był Adaś i Mitek Ale na filmie jesteś nie do pobicia, nawet Mitek wymiękł. pozdro 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Damian zrobił 4 skręty, Trudno właściwie powiedzieć jak jeździ Damian....na Pilsku jakoś koło mnie przejechał i sobie wtedy przypomniałem mecz Janowicza z Melzerem w Wimbledonie.. Janowicz zaserwował asa a Melzer kompletnie nie zauważył serwisu... 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Dodałem do albumu Piotrka @Chertan zdjęcia swoje i Marka @Lexi czekamy ma "młodego" @Marcos73 i będzie komplet. Jak ktoś będzie sobie robił film to proponuję taki podkład. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca 10 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Dodałem do albumu Piotrka @Chertan zdjęcia swoje i Marka @Lexi czekamy ma "młodego" @Marcos73 i będzie komplet. Jak ktoś będzie sobie robił film to proponuję taki podkład. @Marcos73 przesłał mi film i 2 zdjęcia, które też są w albumie, jak ktoś ze zlotowiczów chce link do albumu to niech mi na priv wyśle adres e-mail, to dodam do udostępnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Godzinę temu, Chertan napisał: @Marcos73 przesłał mi film i 2 zdjęcia, które też są w albumie, jak ktoś ze zlotowiczów chce link do albumu to niech mi na priv wyśle adres e-mail, to dodam do udostępnień. @Chertan nie wiem czy się dublujemy czy nie. Teraz dodałem film @Marcos73 i moją facjatę od @Mitek - to chyba zamyka temat foto-video. Tak że kochani pobierajcie, porządkujcie, wspominajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca 2 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: @Chertan nie wiem czy się dublujemy czy nie. Teraz dodałem film @Marcos73 i moją facjatę od @Mitek - to chyba zamyka temat foto-video. Tak że kochani pobierajcie, porządkujcie, wspominajcie Facjata Twoja jest, a kopii filmu nie ma, więc zapewne google widzi, że to samo i nie dubluje, chyba. FIlm od młodego jest wyżej na liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 Marca Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 4 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: @Chertan nie wiem czy się dublujemy czy nie. Teraz dodałem film @Marcos73 i moją facjatę od @Mitek - to chyba zamyka temat foto-video. Tak że kochani pobierajcie, porządkujcie, wspominajcie Adaś - ty chyba tez cos kręciłes? Nieprawdaż??? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca (edytowane) 14 minut temu, Marcos73 napisał: Adaś - ty chyba tez cos kręciłes? Nieprawdaż??? pozdro Dodałem....teraz sprawdziłem - jest ...i ZW i Pilsko - ty się "młody" śmigu ucz🤣😉 Kurcze tak teraz całościowo na fotki i filmy patrzę - fajnie było Edytowane 7 Marca przez Adam ..DUCH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca (edytowane) A jak teraz patrzę to "gorol" z Warszawy na tle Kolei Śląskich mi się najbardziej podoba. Te krótkie galotki w środku zimy??mam "recht" @mig - bieremy chopa czy ni???🤣 kurde tam je dziołcha i synek s Mikołowa i rzech sie o z zdnaie nie pytoł???Bieremy???? Edytowane 7 Marca przez Adam ..DUCH 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Podkład mjuzik miodzio…. A czy ja, nie będąca fizycznie, ale duchowo mocno wspierająca, czy ja mogłabym zobaczyć to, czego nie mogłam doświadczyć? plissss… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca 22 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: A jak teraz patrzę to "gorol" z Warszawy na tle Kolei Śląskich mi się najbardziej podoba. Te krótkie galotki w środku zimy??mam "recht" @mig - bieremy chopa czy ni???🤣 kurde tam je dziołcha i synek s Mikołowa i rzech sie o z zdnaie nie pytoł???Bieremy???? W antrejce na ryczce stały pyry w tytce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca 26 minut temu, Adam ..DUCH napisał: A jak teraz patrzę to "gorol" z Warszawy na tle Kolei Śląskich mi się najbardziej podoba. Te krótkie galotki w środku zimy??mam "recht" @mig - bieremy chopa czy ni???🤣 kurde tam je dziołcha i synek s Mikołowa i rzech sie o z zdnaie nie pytoł???Bieremy???? To że z Warszawy to jeszcze nic on ma najbardziej przeebane że urodzony w Sosnowcu 😁 ale bierymy 👍 tylko musi Ewę podpatrywać żeby poprawić swoją jazdę 😜 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca (edytowane) 39 minut temu, grimson napisał: W antrejce na ryczce stały pyry w tytce. bosz.........litosci. ja, Damian pasuje. Reszta krakowsko-warszawska tyż sie nado..... bele niy za fest. 😉 jak zajrzeć w album? ([email protected]) Edytowane 7 Marca przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca 1 godzinę temu, .Beata. napisał: A czy ja, nie będąca fizycznie, ale duchowo mocno wspierająca, czy ja mogłabym zobaczyć to, czego nie mogłam doświadczyć? ..cza było być - my też całkiem zdrowi na 100% nie jesteśmy a z poświęceniem "bylimy" .. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca (edytowane) 1 godzinę temu, .Beata. napisał: Podkład mjuzik miodzio…. A czy ja, nie będąca fizycznie, ale duchowo mocno wspierająca, czy ja mogłabym zobaczyć to, czego nie mogłam doświadczyć? plissss… Nie🤣 PS napisz do @Chertan udostępni ci link do albumu i.........się ucz tak co by w czerwcu zmoki nie było.....metaksa rządzi Edytowane 7 Marca przez Adam ..DUCH 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Teraz, Adam ..DUCH napisał: Nie🤣 😥 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca 1 minutę temu, Adam ..DUCH napisał: Nie🤣 Adaś... ale jak Beata "poskleja" imprezę na wiosnę to jej w nagrodę pokarzemy.. ...nie robimy scen Beatka.. 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Teraz, Lexi napisał: Adaś... ale jak Beata "poskleja" imprezę na wiosnę to jej w nagrodę pokarzemy.. ...nie robimy scen Beatka.. 😁 @Chertanbądź twardy jak Roman Bratny - co było w ZW zostaje w ZW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca rozumiem… kara musi być… pokuta zadana a kobieca złośliwość nie zna granic… 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca 3 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: ty się "młody" śmigu ucz🤣😉 Kurcze tak teraz całościowo na fotki A po co Mu to? … ta on zjedzie czysto na krawędzi nawet po trawie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca 16 minut temu, KrzysiekK napisał: A po co Mu to? Właśnie na wypadek jakby "TO" .... 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 Marca Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 4 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Dodałem....teraz sprawdziłem - jest ...i ZW i Pilsko - ty się "młody" śmigu ucz🤣😉 Kurcze tak teraz całościowo na fotki i filmy patrzę - fajnie było Pracuję Adaś, widziałeś, to długa szkoła, nauka niewesoła. Mam jeszcze trochę czasu, się naumiem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca (edytowane) 30 minut temu, Marcos73 napisał: Pracuję Adaś, widziałeś, to długa szkoła, nauka niewesoła. Mam jeszcze trochę czasu, się naumiem. pozdro Szuranie zostaw dziadkom, zdążysz się nauczyć 😄 Chociaż na czarnych chujowych (czytaj zdegradowanych) to nawet smig karkonoski się przydaje... Edytowane 7 Marca przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca Gdzieś tutaj w tym wątku trafiłem na planowanie letniego Zlotu. To ja może nieskromnie zaproponuję wyrypę szlakiem stacji pogodowych 😉 Zaczniemy od Leskowca, przejdziemy przez Babią Górę, Pilsko, Rachowiec (który mam nadzieję będzie już uruchomiony), Skrzyczne, Kozią Górę a skończymy na Magurce Wilkowickiej. Oczywiście po drodze chętnię zaproszę na penetrację kilku napotkanych otworów w gruncie. Żeby Was już nie torturować zbytnio ograniczymy się do Malinowskiej a potem ograniczymy się do 3 kopców 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi