Chertan Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca 3 minuty temu, KrzysiekK napisał: Tam od razu mówi.... Może klnie na czym świat stoi po prostu. Wiesz, coś w tym jest. Przed ostatnim już podjazdem chyba usłyszałem "no chyba go pojebało". 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca (edytowane) 17 godzin temu, Victor napisał: Grimson tu wszystko pokazane 🫣 Gdyby Mitek zamienił się z Lexim na miejsca,leciało by od najmłodszego do najstarszego 😜 z jedną niewiadomą lat Piotra dla mnie w sumie dwoma bo i Rybelek ….70 rocznik z tego co już kojarzę 1 i 4 ze zdjęcia Mikoski Chertan Rybelek Wąski Lexi Mitek i MiG Nie ma mnie na fotkach.... ale jeśli rozpoznales mnie z avatara... to hmmm... muszę się nad sobą zastanowić... 😉 Edytowane 5 Marca przez mig 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca 11 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Hmm... No mnie tam Marek śnieg momentami przeszkadzał. Ze dwa razy narta mi się tak zakopała, że jakbym nie przeskoczył na wewnętrzną to bym już w tej dziurze został... Ty natomiast pięknie pokazałeś jak zmiana sprzętu wpływa na skuteczność w jeździe. Jak zmieniłeś narty i poszedłeś śmigiem na TYM to wszyscy zrozumieli, że tak można. Pozdro Mitek śnieg Ci przeszkadzał bo jeździłeś na za dobrych nartach 😜 ja na moich zepsutych szerokich laczkach nie zakopałem się ani razu 😁 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca 1 minutę temu, mig napisał: Nie ma mnie na fotkach.... ale jeśli rozpoznales mnie z avatara... to hmmm... muszę nad sobą zastanowić... 😉 Cześć He he albo mnie... 🙂 Pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca 30 minut temu, mig napisał: Nie ma mnie na fotkach.... ale jeśli rozpoznales mnie z avatara... to hmmm... muszę nad sobą zastanowić... 😉 Fotki są zbędne wystarczy uważnie czytać między wierszami i następnie łączyć fakty 😉 weźmy np ostatnie wypowiedzi Mikoskiego z panem Kleksem i Star Wars 🤷♂️ pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Cześć No dobra ale mnie ? Chwaliłem się co prawda wyjątkowymi goglami, ale że zapamiętałeś... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca 10 godzin temu, mig napisał: Nie ma mnie na fotkach.... ale jeśli rozpoznales mnie z avatara... to hmmm... muszę się nad sobą zastanowić... 😉 Zaplułem monitor.. 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć No dobra ale mnie ? Chwaliłem się co prawda wyjątkowymi goglami, ale że zapamiętałeś... Pozdro Cześć Gogle goglami a kask gdzie ?! pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca 11 godzin temu, mig napisał: Nie ma mnie na fotkach.... ale jeśli rozpoznales mnie z avatara... to hmmm... muszę się nad sobą zastanowić... 😉 Z avatara poznałem Chertana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca 18 minut temu, grimson napisał: Z avatara poznałem Chertana. To lecimy dalej ….czerwony kombinezon nie trudny do odgadnięcia,Marek-Lexi i Adama poznałem osobiście,Mitek gogle+brak kasku, więc zostało dwóch … MiG miłośnik mazurskich jezior,gdzieś kiedyś czytałem o dorosłych dzieciach a że moja żonka z Mazur i połowa panów z jej strony to marynarze,więc nie trudno zapamiętać szwagier pływa takimi łódkami a wujki już poważnymi jednostkami … ..został Mikoski i pani w środeczku ale tu szybko rozwiązał sprawę Lexi kolejnym zdjęciem a fota przy stole tylko potwierdziła chociaż brakuje ciągle jednej osoby 🤔 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca 16 minut temu, Victor napisał: To lecimy dalej ….czerwony kombinezon nie trudny do odgadnięcia,Marek-Lexi i Adama poznałem osobiście,Mitek gogle+brak kasku, więc zostało dwóch … MiG miłośnik mazurskich jezior,gdzieś kiedyś czytałem o dorosłych dzieciach a że moja żonka z Mazur i połowa panów z jej strony to marynarze,więc nie trudno zapamiętać szwagier pływa takimi łódkami a wujki już poważnymi jednostkami … ..został Mikoski i pani w środeczku ale tu szybko rozwiązał sprawę Lexi kolejnym zdjęciem a fota przy stole tylko potwierdziła chociaż brakuje ciągle jednej osoby 🤔 No dobra.. ale j.w. MIGa nie ma na ŻADNYM zdjęciu.. 🙂 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca 23 minuty temu, Lexi napisał: No dobra.. ale j.w. MIGa nie ma na ŻADNYM zdjęciu.. 🙂 Stoi w szeregu u góry 🤣 bo ten na dole młodzieńczo się trzyma gdyż to rocznik mojego brata 🤪 chyba ,że źle trafione 🤷♂️w co wątpię bo kolejne zdjecie przy stole potwierdza moje przypuszczenia 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca 26 minut temu, Victor napisał: Stoi w szeregu u góry 🤣 bo ten na dole młodzieńczo się trzyma gdyż to rocznik mojego brata 🤪 chyba ,że źle trafione 🤷♂️w co wątpię bo kolejne zdjecie przy stole potwierdza moje przypuszczenia 😉 Mów mi tak jeszcze 😏 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca 36 minut temu, Mikoski napisał: Mów mi tak jeszcze 😏 Ty już sobie nie cukruj bo 5 z przodu 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Godzinę temu, Victor napisał: Stoi w szeregu u góry 🤣 bo ten na dole młodzieńczo się trzyma gdyż to rocznik mojego brata 🤪 chyba ,że źle trafione 🤷♂️w co wątpię bo kolejne zdjecie przy stole potwierdza moje przypuszczenia 😉 MIGa nie ma na ŻADNYM zdjęciu.. Którego słowa w powyższym tekście Pawełek nie "rozumi" ?.. 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca 24 minuty temu, Lexi napisał: MIGa nie ma na ŻADNYM zdjęciu.. Którego słowa w powyższym tekście Pawełek nie "rozumi" ?.. 😂 Czyli klops z mojej układanki ? 🤦♂️ cóż 🤷♂️czyli to Kaem nie MiG aaaaaaa w ten klimat 🫣👌 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca 16 godzin temu, Chertan napisał: Co do lata, to podejmuję się zaplanować trasy rowerowe, Jeden element z bańki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Dzięki, dzięki i jeszcze raz dziękuję....ja wiem że wielu z Was ma wiele narciarskich (alpejskich) wielkich doznań ale może właśnie taka "dupówa" zostawia duże "narciarskie" piętno w pamięci. Spotkaliśmy się "forumowo" ale także rodzinnie, spędziliśmy fajny czas na rozmowach i analizach. Wyjazd był bardziej apres niż ski ale może właśnie to "apres" jest ważniejsze. Co mnie bardzo cieszy - bardzo wysoki poziom wyszkolenia narciarskiego - @Chertan to co wadzi w technikach ciętych (znalazłem film) jest zaletą w technice klasycznej - piękna jazda w stylu francuskim, @Lexi oj brachu gdzie jest stary @Lexi i co z nim zrobiłeś, Rybelek - jak włącza "impet" no to sory @Mitek ale jesteś "hamulcowy". Ten zlot to bardziej przygoda a nie połykanie kilometrów, były narty, wędrówki, rowerki i spacery i było to co chyba jest najważniejsze INTEGRACJA. Dziękuję i to bardzo wszystkim którzy byli ale także tym którzy wspierali nas w tym wydarzeniu i mam głęboką nadzieję spotykać się częściej w tej czy innej lokalizacji. PS @Agat W imieniu wszystkich uczestników zlotu bardzo dziękuję za gościnę a dodatkowo Kamilowi za cierpliwość przy barowych rozmowach. 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca 1 godzinę temu, Victor napisał: Czyli klops z mojej układanki ? 🤦♂️ cóż 🤷♂️czyli to Kaem nie MiG aaaaaaa w ten klimat 🫣👌 Na pociechę dołoze moje narciarskie, by nie trzeba było mnie szukać... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Dzięki, dzięki i jeszcze raz dziękuję....ja wiem że wielu z Was ma wiele narciarskich (alpejskich) wielkich doznań ale może właśnie taka "dupówa" zostawia duże "narciarskie" piętno w pamięci. Spotkaliśmy się "forumowo" ale także rodzinnie, spędziliśmy fajny czas na rozmowach i analizach. Wyjazd był bardziej apres niż ski ale może właśnie to "apres" jest ważniejsze. Co mnie bardzo cieszy - bardzo wysoki poziom wyszkolenia narciarskiego - @Chertan to co wadzi w technikach ciętych (znalazłem film) jest zaletą w technice klasycznej - piękna jazda w stylu francuskim, @Lexi oj brachu gdzie jest stary @Lexi i co z nim zrobiłeś, Rybelek - jak włącza "impet" no to sory @Mitek ale jesteś "hamulcowy". Ten zlot to bardziej przygoda a nie połykanie kilometrów, były narty, wędrówki, rowerki i spacery i było to co chyba jest najważniejsze INTEGRACJA. Dziękuję i to bardzo wszystkim którzy byli ale także tym którzy wspierali nas w tym wydarzeniu i mam głęboką nadzieję spotykać się częściej w tej czy innej lokalizacji. PS @Agat W imieniu wszystkich uczestników zlotu bardzo dziękuję za gościnę a dodatkowo Kamilowi za cierpliwość przy barowych rozmowach. ja to ino mam nadzieję, że techniki cięte też odpowiednio wyewolułowały od tamtego filmu, który widziałeś. A na pewno ewoluują stale. Dzięki za info, a raczej merci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 Marca Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 27 minut temu, mig napisał: Na pociechę dołoze moje narciarskie, by nie trzeba było mnie szukać... Michał, Siglany??? pozdro 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 Marca Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 25 minut temu, Chertan napisał: ja to ino mam nadzieję, że techniki cięte też odpowiednio wyewolułowały od tamtego filmu, który widziałeś. A na pewno ewoluują stale. Dzięki za info, a raczej merci. Piotruś, jak montowałem film - to Ciebie musiałem przyśpieszyć 🙂, tylko 10%. Damian zrobił 4 skręty, a Ty 44 na tym samym odcinku. Tyle czasu antenowego Ci nie przysługuje. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Cześć A gdzie ten filmik? Czy przypadkiem przyspieszając jazdę Piotra nie odzierasz go z tej elegancji, którą się zachwycaliśmy? Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 Marca Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 5 minut temu, Mitek napisał: Cześć A gdzie ten filmik? Czy przypadkiem przyspieszając jazdę Piotra nie odzierasz go z tej elegancji, którą się zachwycaliśmy? Pozdro Adaś ma. Nadałem nieco dynamiki Piotrusiowi 🙂 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca 41 minut temu, Marcos73 napisał: Piotruś, jak montowałem film - to Ciebie musiałem przyśpieszyć 🙂, tylko 10%. Damian zrobił 4 skręty, a Ty 44 na tym samym odcinku. Tyle czasu antenowego Ci nie przysługuje. pozdro Nie no, mistrzem pierdyliona skrętów był Adaś i Mitek 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi