grimson Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca 6 minut temu, Jan napisał: podnieś się z kanapy i idź na narty Gdzie? Prawie wszystko w PL spłynęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca 48 minut temu, grimson napisał: Gdzie? Prawie wszystko w PL spłynęło. Kasprowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca 30 minut temu, brachol napisał: Kasprowy Zniechęca trochę ta permanentna budowa w Kuźnicach i brak możliwości zjazdu nartostrada. Ale prognozy na Wielkanoc są obiecujące więc wybrać by się by podtrzymać tradycje i sezon zakończyć. Dziś mgły na Gąsienicowej. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca Wczoraj całkiem udane nartowanie a dzisiaj pedałowanie🚴 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca Tymczasem w Sappdzie z @TadeoJak byście się pytali, gdzie jest śnieg ze Zwardonia, to odpowiedź jest poniżej na zdjęciach 🙂 Oczywiście z zimnymi, narciarskimi pozdrowieniami dla całej załogi 🙂 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca Godzinę temu, Mikoski napisał: Wczoraj całkiem udane nartowanie a dzisiaj pedałowanie🚴 My łazikując po górach też znaleźliśmy fajny ratrak, "czechosłowacka" perełka .. Mitek wstawi jak będzie chciał.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca Uzyskane w trakcie zlotu materiały foto-video proszę przesłać na adres [email protected]. Dotyczy także Anki i Grażyny. Zbiorę wszystko do kupy i całą paczką prześlę dla zainteresowanych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca 2 godziny temu, Lexi napisał: My łazikując po górach też znaleźliśmy fajny ratrak, "czechosłowacka" perełka .. Mitek wstawi jak będzie chciał.. Oto i On: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 Marca Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 4 godziny temu, Mikoski napisał: Wczoraj całkiem udane nartowanie a dzisiaj pedałowanie🚴 Cze To nie mogło się udać, jazda 23 kilowym klocem bez baterii z takim zawodnikiem jak Piotrek. Na ostatnim podjeździe wymiękłem. Nawet Piotrka przytkało. Ale to wspaniały kolega, mój ZBAWCA!!!! Nie zostawił mnie w potrzebie. Skalanka w tle. pozdro Skalanka 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 Marca Autor Udostępnij Napisano 3 Marca Cze Wyjazd zajebisty, kto nie był, niech żałuje. Były narty po bandzie, rowery i spacery w deszczu i słonku. Wieczorne bajanie przy kulach disco i nalewkach wszelkiej maści. Podziękowania dla: @Lexi, @Chertan wraz z Anią, @Mikoski i Grażynki, @Mitek i Ewci, @Kaem, szybkiemu @mig za możliwość poznania, narty niestety nie wyszły, oraz @Adam ..DUCH za opiekę mimo przeciwności losu. Super ludzie w super miejscówce. Letni spend też trzeba zorganizować. Mnie to towarzystwo bardzo odpowiada. pozdro 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca (edytowane) W dniu 26.02.2024 o 19:48, moruniek napisał: Z tymi słowackimi ośrodkami (gdzie jeszcze jest śnieg) może być problem, od wtorku rolnicy postanowili blokować przejścia graniczne. Wczoraj witali mnie na trasie Lod-Wro, a dokładniej na trasie Sieradz-Złoczew, przypomniałem sobie jak to ongiś... Edytowane 4 Marca przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca Zwardoń, dzięń 1... Poranny "sztruks".. "TO" zrobiło nam dniówkę... (w oddali Rybelek ujeżdżający "TO") 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca 18 godzin temu, grimson napisał: Gdzie? Prawie wszystko w PL spłynęło. umisz chodzic z nartami idz w krk gdzies tam wleziesz gdzies zjedziesz; bardzo podoba mi sie klimat waszego nartowania zwardon to był czy co? ja dzis uczcze wasze reunion karkonoskim spleenem tak po dwunastej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca (edytowane) Teraz, Lexi napisał: Zwardoń, dzięń 1... Poranny "sztruks".. "TO" zrobiło nam dniówkę... (w oddali Rybelek ujeżdżający "TO") i to sa narty! brawo chlopaki i dziewczyny! zazdroszcze. jak kiedys blizej ds to z checia sie karne. na wasz watek trafilem ponownie szukajac slowa klucza... nie zgadniecie jakiego... rolnicy! i to nie z podlasia, w odmetach spamu zalegal... Edytowane 4 Marca przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca 33 minuty temu, star napisał: i to sa narty! brawo chlopaki i dziewczyny! zazdroszcze. jak kiedys blizej ds to z checia sie karne. na wasz watek trafilem ponownie szukajac slowa klucza... nie zgadniecie jakiego... rolnicy! i to nie z podlasia, w odmetach spamu zalegal... Mieliśmy przedstawiciela ds( @Kaem)- trza było się zabrać Tadek.... na razie marne szanse na zmienę miejscówki>> 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca (edytowane) 6 minut temu, Lexi napisał: Mieliśmy przedstawiciela ds( @Kaem)- trza było się zabrać Tadek.... na razie marne szanse na zmienę miejscówki>> no to dobrze, kaema nawet spotkałem i narty kupiłem, co do gabrika trafiły; ja mam kłopot, żeby trafić ponownie do Aniołów i na Rusinową, a to moje miejsca... a co tu mówić o Zwardoniu, ale rozumiem, że gospodarz dobry to i miejsce pasuje, dziś będę z wami łączył się zdalnie w bólu... jak byłem tydzień temu to cała polana w śniegu była... Edytowane 4 Marca przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca 9 minutes ago, Lexi said: Mieliśmy przedstawiciela ds( @Kaem)- trza było się zabrać Tadek.... na razie marne szanse na zmienę miejscówki>> Coś w tym jest... P.S. Jakąś masówkę kupiłeś, a u mnie od razu widać rękodzieło 🙂 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca 5 minut temu, SzymQ napisał: Coś w tym jest... P.S. Jakąś masówkę kupiłeś, a u mnie od razu widać rękodzieło 🙂 Dostaliśmy wszyscy od gospodarza.... nie jest zaskoczeniem chyba że nosi nazwisko Zwardoń 😄 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca Godzinę temu, star napisał: umisz chodzic z nartami idz w krk gdzies tam wleziesz gdzies zjedziesz; bardzo podoba mi sie klimat waszego nartowania zwardon to był czy co? ja dzis uczcze wasze reunion karkonoskim spleenem tak po dwunastej... Zrobić autem minimum 440km zeby podejść z buta i zjechać? To jest level master pro, ja jestem intermediate co najwyżej. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca (edytowane) 4 minuty temu, grimson napisał: Zrobić autem minimum 440km zeby podejść z buta i zjechać? To jest level master pro, ja jestem intermediate co najwyżej. ja też intermediate, ale mam warunki początkowe nieco lepsze, tak więc kilometrów będzie sto z okładem, godzin dwie, podejście jednak z buta połowa, a drugie na fokach... ale widać, że to ostatnie tchnienie... idzie wiosna... za oknem forsycje zakwitły we Wrocku, w Łodzi nie chciały... ot takie marcowanie... choć niby śnieg jutro, ale nie wierzę... https://www.meteoblue.com/pl/pogoda/tydzień/pec-pod-sněžkou_czechy_3068473?day=2 Edytowane 4 Marca przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca Cześć Nie było tak źle. Wyciągi pracowały normalnie, warunki na stoku bez zarzutu. Nikt na nartach nie ma nawet malutkiej ryski. Osobiście bardzo lubię wiosenne warunki na ostatkach jak trzeba szukać śniegu. Na Pilsku również znakomicie, choć jazda troszkę na ślepo. Ja Ci powiem Grimson - jedzie się dla ludzi i jakby te narty, jazda na nich staje się mniej ważna. Nawet momentami to już raczej czekasz na chwile żeby usiąść i pogadać. To jest sedno moim zdaniem. Pozdrowienia serdeczne 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca 16 minut temu, Mitek napisał: Cześć Nie było tak źle. Wyciągi pracowały normalnie, warunki na stoku bez zarzutu. Nikt na nartach nie ma nawet malutkiej ryski. Osobiście bardzo lubię wiosenne warunki na ostatkach jak trzeba szukać śniegu. Na Pilsku również znakomicie, choć jazda troszkę na ślepo. Ja Ci powiem Grimson - jedzie się dla ludzi i jakby te narty, jazda na nich staje się mniej ważna. Nawet momentami to już raczej czekasz na chwile żeby usiąść i pogadać. To jest sedno moim zdaniem. Pozdrowienia serdeczne Racja... i w prawdzie śnieg (jak widać na zdjęciu) nie jest konieczny lecz jak jest go troche to mnie zupełnie nie przeszkadza... podobnie jak muzyka w tańcu.. Zdravim. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca 4 minuty temu, Lexi napisał: Racja... i w prawdzie śnieg (jak widać na zdjęciu) nie jest konieczny lecz jak jest go troche to mnie zupełnie nie przeszkadza... podobnie jak muzyka w tańcu.. Zdravim. Cześć Hmm... No mnie tam Marek śnieg momentami przeszkadzał. Ze dwa razy narta mi się tak zakopała, że jakbym nie przeskoczył na wewnętrzną to bym już w tej dziurze został... Ty natomiast pięknie pokazałeś jak zmiana sprzętu wpływa na skuteczność w jeździe. Jak zmieniłeś narty i poszedłeś śmigiem na TYM to wszyscy zrozumieli, że tak można. Pozdro 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca Cześć Dziękuję @Mitek za telefon. Cieszę się, że zlot się udał. Jeśli faktycznie chcemy zrobić wersję letnią, to trzeba by uzgodnić jakiś termin. Bazą może być Zwardon, ale tak sobie myślę, że Rajcza też byłaby fajna a i Adam z Iwonką nie mieliby problemów do dojazdem. Poza tyn Przegibek czy Boracza w zasięgu, zwłaszcza rowerowo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca (edytowane) 3 godziny temu, Lexi napisał: Dostaliśmy wszyscy od gospodarza.... nie jest zaskoczeniem chyba że nosi nazwisko Zwardoń 😄 Ponoć w Zwardoniu trudno o inne nazwisko. Sam znam 2 Zwardoniow że Zwardonia ale mieszkają teraz w okolicy Rybnika.... Dziękuję wszystkim za fajny wieczór, nastepny raz wybiorę się z większym zapasem czasu... Szkoda ze mi wyciąg na Rachowiec przed nosem wyłączyli. ;-)) Edytowane 4 Marca przez mig 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi