.Beata. Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca 14 minut temu, KrzysiekK napisał: Beatko … szybka jesteś z tymi przelewami jak GSy mojej Leośki … zwrot zwrotu już poszedł do Ciebie 🙂 Krzyś, wygrałeś, jesteś jeszcze szybszy. Dziękuję🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca Wszystkim uczestnikom udanej zabawy życzę😄. Wasze zdrowie🍺🍺🍺.Nie jesteście miękiszonami ,a dobre towarzystwo ważniejsze od warunków na stoku. Tak trzymać 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca 2 godziny temu, .Beata. napisał: Bardzo wszystkich przepraszam za zamieszanie z Halką. Gdybym tam była, nie byłoby problemu. Pan nie chciał na konto całej zaliczki którą mi wszyscy przesłali, chciał tylko 500 zł a reszta miała być w gotówce. Jako że nie dojechałam, zwróciłam wam te zaliczki, żebyście mogli się z nim rozliczyć. A że posypały się rezygnacje, to pan poprosił o te zaliczki jednak na konto. Więc mu je w tej chwili wysłałam. Zatem poproszę raz jeszcze o przesłanie zaliczek na moje konto osób, które zapłaciły a nie pojechały. Jeszcze raz przepraszam. Spokojnie Beatka… ogarniemy …wszyscy którzy zrezygnowali na ostatni gwizdek na bank się przypucują jeśli będzie trzeba.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca Miłej zabawy życzę i oby zima też do Was wróciła jak dzisiaj do Saas Fee Pozdrawiam 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca 2 godziny temu, .Beata. napisał: Bardzo wszystkich przepraszam za zamieszanie z Halką. Gdybym tam była, nie byłoby problemu. Pan nie chciał na konto całej zaliczki którą mi wszyscy przesłali, chciał tylko 500 zł a reszta miała być w gotówce. Jako że nie dojechałam, zwróciłam wam te zaliczki, żebyście mogli się z nim rozliczyć. A że posypały się rezygnacje, to pan poprosił o te zaliczki jednak na konto. Więc mu je w tej chwili wysłałam. Zatem poproszę raz jeszcze o przesłanie zaliczek na moje konto osób, które zapłaciły a nie pojechały. Jeszcze raz przepraszam. Przesłałem z powrotem. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca Zwardoń dziś zakończył sezon - info via FB: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 21 godzin temu, .Beata. napisał: Bardzo wszystkich przepraszam za zamieszanie z Halką. Gdybym tam była, nie byłoby problemu. Pan nie chciał na konto całej zaliczki którą mi wszyscy przesłali, chciał tylko 500 zł a reszta miała być w gotówce. Jako że nie dojechałam, zwróciłam wam te zaliczki, żebyście mogli się z nim rozliczyć. A że posypały się rezygnacje, to pan poprosił o te zaliczki jednak na konto. Więc mu je w tej chwili wysłałam. Zatem poproszę raz jeszcze o przesłanie zaliczek na moje konto osób, które zapłaciły a nie pojechały. Jeszcze raz przepraszam. Nie przepraszaj albowiem wszytko przed tobą. Już wczoraj zostałaś nominowana do zorganizowania letniej odsłony. Pozdrawiam😆🤪 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 3 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: Nie przepraszaj albowiem wszytko przed tobą. Już wczoraj zostałaś nominowana do zorganizowania letniej odsłony. Pozdrawiam😆🤪 Wasze Zdrowie 🍻 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 9 minut temu, Adam ..DUCH napisał: zostałaś nominowana do zorganizowania ….alpejskiej odsłony ! Z chęcią pomogę ogarnąć 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 18 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Nie przepraszaj albowiem wszytko przed tobą. Już wczoraj zostałaś nominowana do zorganizowania letniej odsłony. Pozdrawiam😆🤪 @Marcos73 … Ty już będziesz wierny Kastle na zawsze ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 17 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Mitek 🙃 męskich „szkieł” nie było 😜 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 42 minuty temu, Victor napisał: ….alpejskiej odsłony ! zorganizuj TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 8 minut temu, Jan napisał: zorganizuj TY Kein Problem Österreich Italien Frankreich? du sagst, und du hast! 🫣 …początek grudnia dolina Zillertal? Początek listopada Kappl ? Marzec Tignes-3 Doliny? Może Madonna w styczniu … czy masz coś kameralnego ? ….kwadrat ogarnąć to kwestia tylko tel…, ! Co wybierasz ? Co proponujesz? W jakim terminie ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Ale że na dwie doby? 😂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 1 godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Nie przepraszaj albowiem wszytko przed tobą. Już wczoraj zostałaś nominowana do zorganizowania letniej odsłony. Pozdrawiam😆🤪 Gdzie jest jeszcze tyle śniegu - Pilsko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 45 minut temu, grimson napisał: Gdzie jest jeszcze tyle śniegu - Pilsko? No nie wiem ,mieli dać cynk gdzie jeżdżą, czekałem gotowy od 8 rano. O dziesiątej w Ślemieniu zaczął padać deszcz, więc olałem sprawę i zabrałem się za robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca (edytowane) 12 minut temu, bubol.T napisał: No nie wiem ,mieli dać cynk gdzie jeżdżą, czekałem gotowy od 8 rano. O dziesiątej w Ślemieniu zaczął padać deszcz, więc olałem sprawę i zabrałem się za robotę. Na Pilsku byli … cza było się dobijać to ktoś by odpisał albo obdzwonił Gosci. Lipa, że nie wyszło Wam spotkanie. Trochę się Im nie dziwię że nie patrzą na forum. Tam nie ma czasu na wirtual. Tam się żyje. Edytowane 2 Marca przez KrzysiekK 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca (edytowane) Zajęcia w pod grupach - analiza: Edytowane 2 Marca przez Adam ..DUCH 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Nawet nie zapytam czego analiza… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 31 minut temu, .Beata. napisał: Nawet nie zapytam czego analiza… No jak czego??? Dokładnie tego jak się galanto przed wszystkimi wypir........łem.....bajeczne uczucie prawda @Marcos73🤪 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Normalnie w smarkach czułam, ze ominie mnie mega wydarzenie… po pierwsze gratuluję 😉 a po drugie - co ma z tym wspólnego Marcos? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 1 godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: No jak czego??? Dokładnie tego jak się galanto przed wszystkimi wypir........łem.....bajeczne uczucie prawda @Marcos73🤪 „Dobry narciarz się nie….” xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca 6 godzin temu, grimson napisał: „Dobry narciarz się nie….” xD Chopie… ale dobrego narcierza poznaje się nie po tym jak się wyjebie ale jak się podnosi…. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca 4 godziny temu, Lexi napisał: Chopie… ale dobrego narcierza poznaje się nie po tym jak się wyjebie ale jak się podnosi…. Jak się nie podnosi, to kończy grabarz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca 26 minut temu, grimson napisał: Jak się nie podnosi podnieś się z kanapy i idź na narty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi