Lexi Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego 5 minut temu, Marcos73 napisał: 🚗. Sprawdzone. Już znalazłem swojego kierowce... 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Lutego Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego Siglany jeszcze chodzą, też opcja i nie jest daleko 30km. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego Godzinę temu, Marcos73 napisał: A ja mam tylko taki, dostałem od dzieci😀. pozdro Oryginalny to nie jesteś. Ja taki dostałem od żony. p.s. Te stoły nawet w podobnym kolorze. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego 1 godzinę temu, KrzysiekK napisał: Hejka ... po naradzie rodzinnej postanowiliśmy jednak zrezygnować 😞 Miejmy nadzieję, że w przyszłym roku bardziej aura dopisze. Bawcie się dobrze. Kto wrzuci foty ze zlotu na forum? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego 2 minuty temu, grimson napisał: Kto wrzuci foty ze zlotu na forum? Wewnętrzna cenzura nie pozwoli 🤪 to kac Zwardoń co będzie w Zwardoniu zostaje w Zwardoniu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Lutego Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 7 minut temu, grimson napisał: Kto wrzuci foty ze zlotu na forum? Eurosport😀 Będzie relacja. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego Zastanawiam się czy nie będzie relacji w programie "Interwencja" 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego 2 minuty temu, Marcos73 napisał: Eurosport😀 Będzie relacja. pozdro Jakby dobrze pokombinować to można zrobić lajfa😜 na YT i jeszcze kasa z tego będzie 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego 3 minuty temu, Mikoski napisał: Jakby dobrze pokombinować to można zrobić lajfa😜 na YT i jeszcze kasa z tego będzie 👍 ...ale to by trzeba po 22:00 ...dasz rade kombinować po 22.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego Rok temu na imprezie na którą zaprosił nas Mitek oczywiście Czarny Groń takie cuda się zdarzały 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego 2 minuty temu, Mikoski napisał: Rok temu na imprezie na którą zaprosił nas Mitek oczywiście Czarny Groń takie cuda się zdarzały W Oberży takie cuda bywają.. 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 Marca Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 10 godzin temu, moruniek napisał: Oryginalny to nie jesteś. Ja taki dostałem od żony. p.s. Te stoły nawet w podobnym kolorze. Dobre - kubki mamy wspólne. Jeszcze chwila i ..... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca 12 godzin temu, grimson napisał: Kto wrzuci foty ze zlotu na forum? Mówisz i masz …. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca Cześć Zostałem pokonany przez ekologię. System Adblue sypał błędy, fachowiec miał ogarnąć do wczoraj, ale właśnie mam info, że czujnik nie dotarł do niego i nie naprawi, a z uszkodzonym nie chcę jechać w trasę, bo komputer może mi zablokować możliwość odpalenia. W związku z tym nie dam rady dojechać do Zwardonia. Bawcie się dobrze, wszystkiego dobrego. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 Marca Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 14 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Piwo zostawić, chociaż jedno!!!!! pozdro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca 52 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: Miło Was widzieć. ✨☀️✨❄️❄️❄️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca 16 godzin temu, grimson napisał: Kto wrzuci foty ze zlotu na forum? Spokojnie, spokojnie......po co tyle nerwów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca Info dla tych co chcą jutro pojeździć na nartach. Pilsko działa. Więc tak sobie myślę że dzisiaj przegadamy co robić dalej. Moim zdaniem jeżeli myślimy o nartowaniu to nie ma sensu jechać 40 km do Wisły i może warto odwiedzić mekkę Polskiego narciarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca 55 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Info dla tych co chcą jutro pojeździć na nartach. Pilsko działa. Więc tak sobie myślę że dzisiaj przegadamy co robić dalej. Moim zdaniem jeżeli myślimy o nartowaniu to nie ma sensu jechać 40 km do Wisły i może warto odwiedzić mekkę Polskiego narciarstwa Dajcie znać gdzie będziecie,bo właśnie się pakuje na weekend i nie wiem, czy pakować te stare heble, czy raczej wyciągać jutro kosiarkę. No i nie wiem ile piw mogę przytulić przy piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca Hej, czy jestesmy w stanie jakoś ogarnąć kto o której przyjedzie, bo się człowiek z Halki pyta? Gdyby ci co czytają napisali Na miejscu są Mitek, Ewa i Lexi przyjeżdzają ja z żoną ok 20, Damian z żoną, Narkos solo, Kaem solo, mig solo, bo wyszło tak, że było zarezerwowane 12 pokoi i facet nawet nie ma jasności kto i jak. Ktoś jeszcze i o której mniej więcej będziecie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca 52 minuty temu, Chertan napisał: Hej, czy jestesmy w stanie jakoś ogarnąć kto o której przyjedzie, bo się człowiek z Halki pyta? Gdyby ci co czytają napisali Na miejscu są Mitek, Ewa i Lexi przyjeżdzają ja z żoną ok 20, Damian z żoną, Narkos solo, Kaem solo, mig solo, bo wyszło tak, że było zarezerwowane 12 pokoi i facet nawet nie ma jasności kto i jak. Ktoś jeszcze i o której mniej więcej będziecie? My we 3 osoby mieliśmy mieć jeden pokój a zrezygnowaliśmy. Więc -1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca 2 godziny temu, Chertan napisał: Hej, czy jestesmy w stanie jakoś ogarnąć kto o której przyjedzie, bo się człowiek z Halki pyta? Gdyby ci co czytają napisali Na miejscu są Mitek, Ewa i Lexi przyjeżdzają ja z żoną ok 20, Damian z żoną, Narkos solo, Kaem solo, mig solo, bo wyszło tak, że było zarezerwowane 12 pokoi i facet nawet nie ma jasności kto i jak. Ktoś jeszcze i o której mniej więcej będziecie? Tak jak pisałem wcześniej z powodu awarii pojazdu mnie i mojej żony nie będzie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca Bardzo wszystkich przepraszam za zamieszanie z Halką. Gdybym tam była, nie byłoby problemu. Pan nie chciał na konto całej zaliczki którą mi wszyscy przesłali, chciał tylko 500 zł a reszta miała być w gotówce. Jako że nie dojechałam, zwróciłam wam te zaliczki, żebyście mogli się z nim rozliczyć. A że posypały się rezygnacje, to pan poprosił o te zaliczki jednak na konto. Więc mu je w tej chwili wysłałam. Zatem poproszę raz jeszcze o przesłanie zaliczek na moje konto osób, które zapłaciły a nie pojechały. Jeszcze raz przepraszam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca 5 minut temu, .Beata. napisał: Bardzo wszystkich przepraszam za zamieszanie z Halką. Gdybym tam była, nie byłoby problemu. Pan nie chciał na konto całej zaliczki którą mi wszyscy przesłali, chciał tylko 500 zł a reszta miała być w gotówce. Jako że nie dojechałam, zwróciłam wam te zaliczki, żebyście mogli się z nim rozliczyć. A że posypały się rezygnacje, to pan poprosił o te zaliczki jednak na konto. Więc mu je w tej chwili wysłałam. Zatem poproszę raz jeszcze o przesłanie zaliczek na moje konto osób, które zapłaciły a nie pojechały. Jeszcze raz przepraszam. Beatko … szybka jesteś z tymi przelewami jak GSy mojej Leośki … zwrot zwrotu już poszedł do Ciebie 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi