Chertan Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego 8 godzin temu, Mitek napisał: Hmmm. Po prostu zabierz się z nami a nie konfabuluj brachu.. Nie optymalizuj, tylko zobacz co się stanie... Pozdro @moruniek i weź tego SUPa, poskaczemy sobie na miętkie z dachu, zobaczymy jak odbija. Z resztą zawsze można w kilka osób zjechać po śniegu. Z tego co już się zgłosiło to śniadań się uzbierało trochę: ja z żoną, Damian z żoną, Mitek z Rybelkiem, Lexi, Kaem, Narkos i mig (na sobotę), czyli 10 na sobotę i 8 lub 9 na niedzielę, dzwonię przekazać. Pan wstępnie się pytał, czy na 9, ale powiedziałem, że najpóźniej 8, możemy jutro na spokojnie przekazać jak będziemy na miejscu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego Słuchajcie, rozkłada mnie choróbsko, leki nie pomagają i mam wrażenie że jest coraz gorzej. Nie przyjadę. Jest mi bardzo przykro… Do Halki poszło 500 zł zaliczki, rozliczona zostanie na mnie i na Mitka. Resztę zaliczek przeleje wam z powrotem na wasze konta. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego 11 godzin temu, KrzysiekK napisał: Piękne czasy…totalnie inne od współczesnych W 83 miałem 4 latka 🫣 Piękne czasy gdy aktorzy grali a piosenkarki potrafiły śpiewać a nie recytować sepleniąc w dodatku.... Tak wiem, stary zgred jestem. Ale wystarczy porównać piosenkę "Zdzisi" z 1:40 z obecnym wykonaniem pani S. Czyli jesteś równolatkiem mojego syna. Pamiętam że jeszcze kilka dni po filmie przychodził wieczorem i pytał czy te wilki z pochodniami tu nie przyjdą..... ;-)) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego 10 minut temu, mig napisał: Piękne czasy gdy aktorzy grali a piosenkarki potrafiły śpiewać a nie recytować sepleniąc w dodatku.... Tak wiem, stary zgred jestem. Ale wystarczy porównać piosenkę "Zdzisi" z 1:40 z obecnym wykonaniem pani S. Czyli jesteś równolatkiem mojego syna. Pamiętam że jeszcze kilka dni po filmie przychodził wieczorem i pytał czy te wilki z pochodniami tu nie przyjdą..... ;-)) Nie mnie zacytowałeś. Ja w 83 miałem niestety 8 lat 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego 9 godzin temu, Mitek napisał: Hmmm. Po prostu zabierz się z nami a nie konfabuluj brachu.. Nie optymalizuj, tylko zobacz co się stanie... Pozdro Wiesz, że gdybym tylko mógł to bym się dwa razy nie zastanawiał. Wy proponujecie transport, Tomek @bubol.T nocleg, a ja muszę być w piątek w pracy od 18:00 do 20:00 i w niedzielę od 8:00 do 10:00. Bawcie się dobrze i wypijcie za moje zdrowie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego 8 minut temu, KrzysiekK napisał: Nie mnie zacytowałeś. Ja w 83 miałem niestety 8 lat 😄 Dlaczego niestety? Też miałem 8 lat w '83... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego 13 godzin temu, .Beata. napisał: @Chertan ja za śniadania podziękuję, poza tym bar jest czyny 11-19, więc idealnie;) o barze na stoku nie wspomnę. @Mitek pokój masz od jutra Weźcie ze sobą gotówkę na rozliczenie się. Cześć Ale jedziemy dzisiaj. To może zadzwonię i uprzedzę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Lutego Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 13 godzin temu, Kaem napisał: Hej , poproszę o śniadanie w sobotę i niedzielę - dla jednej osoby, bo kolega Jarek odpuszcza i przyjazd, i w konsekwencji jedzenie. Będę w piątek ok.13tej - rozumiem, że stok będzie czynny tak czy inaczej? Co do soboty - gdzie pojedziemy rano nartować????? Ergo - kto przyjedzie dużym autem, cobym się zmieścił??? Jako pasażer, rzecz jasna. 😄 Cze Ja sam jadę - to Cię mogę zabrać. Jak gdzieś pojedziemy ofcourse. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego Teraz, Marcos73 napisał: Cze Ja sam jadę - to Cię mogę zabrać. Jak gdzieś pojedziemy ofcourse. pozdro Swietnie, Marcos!! Tu parametrem strategicznym jest zdolność do prowadzenia pojazdu, ofcourse 😄 W tym kontekście pytałem i bardzom rad, że jest dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego 54 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Ale jedziemy dzisiaj. To może zadzwonię i uprzedzę? Pozdro Nie musisz, Halka wie, od wczoraj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Lutego Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 10 minut temu, Kaem napisał: Swietnie, Marcos!! Tu parametrem strategicznym jest zdolność do prowadzenia pojazdu, ofcourse 😄 W tym kontekście pytałem i bardzom rad, że jest dobre rozwiązanie. Damy radę🙂 pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego W dniu 27.02.2024 o 20:24, KrzysiekK napisał: Na okoliczność tego, że mam być w komplecie z Trollami i na okoliczność braku śniegu czeka mnie narada rodzinna czy przyjeżdżamy, czy nie. Natomiast jeśli idzie o to co można robić, to tam jest możliwość zrobienia fajnej włóczęgi. Planer całkiem niezły ale i tu z pewnością @Lexi potwierdzi -pkt 3 i koniec wyprawy....???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego 1 godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: pkt 3 i koniec wyprawy Rzekłbym wręcz że kontynuowanie wyprawy grozi śmiercią lub kalectwem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Lutego Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego Pilsko - góra - wygląda spoko. To jest jakieś wyjście. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego 34 minuty temu, Marcos73 napisał: Pilsko - góra - wygląda spoko. To jest jakieś wyjście. pozdro Za to dół na Szczawinach dla koneserów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Lutego Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego Teraz, bubol.T napisał: Za to dół na Szczawinach dla koneserów. Daj spokój, bo się nikt nie zdecyduje. Jak już zajedziemy, to nie będzie wyjścia i po kłopocie. Ciiiiicho sza. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego 16 godzin temu, Mikoski napisał: Mam nawet kubek na kawę 😁 Kubki powiadasz ,w 99 kupiłem Star Wars 🙃jest ze mną przez te wszystkie lata …wielu,się na nich wychowało jak i na kleksie 🤣 ostatni w kolekcji w temacie zimowym trzeba mieć mocne nerwy pijąc z rana…spoglądasz przez okno a tam zielona nizina 🫣 boli choć kawa smaczna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego (edytowane) 1 godzinę temu, Victor napisał: Kubki powiadasz ,w 99 kupiłem Star Wars 🙃jest ze mną przez te wszystkie lata …wielu,się na nich wychowało jak i na kleksie 🤣 ostatni w kolekcji w temacie zimowym trzeba mieć mocne nerwy pijąc z rana…spoglądasz przez okno a tam zielona nizina 🫣 boli choć kawa smaczna Star Wars powiadasz 🤔 to następna seria którą oglądam od małego smarka pierwszą część zobaczyłem jako siedmiolatek w 1977 w Krynicy Morskiej w kinie plenerowym i prawię się posrałem z wrażenia i tak mi zostało do dziś 😜 Edytowane 29 Lutego przez Mikoski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego 18 godzin temu, Mikoski napisał: Jeszcze koniecznie Bumboxa mój się spier.... znaczy zepsuł niech ktoś weźmie bo myślę że tańce będą 😁 Biorę Bumboxa w miejsce nart.. będzie większy pożytek... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Lutego Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 4 godziny temu, Victor napisał: Kubki powiadasz ,w 99 kupiłem Star Wars 🙃jest ze mną przez te wszystkie lata …wielu,się na nich wychowało jak i na kleksie 🤣 ostatni w kolekcji w temacie zimowym trzeba mieć mocne nerwy pijąc z rana…spoglądasz przez okno a tam zielona nizina 🫣 boli choć kawa smaczna A ja mam tylko taki, dostałem od dzieci😀. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Lutego Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 4 godziny temu, Mikoski napisał: Star Wars powiadasz 🤔 to następna seria którą oglądam od małego smarka pierwszą część zobaczyłem jako siedmiolatek w 1977 w Krynicy Morskiej w kinie plenerowym i prawię się posrałem z wrażenia i tak mi zostało do dziś 😜 Ja Indianę Jones’a oglądnąłem 21 razy z rzędu😀. Sąsiad był operatorem w kinie. 3 tygodnie grali, byłem codziennie. Oczywiście za darmo. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego Hejka ... po naradzie rodzinnej postanowiliśmy jednak zrezygnować 😞 Miejmy nadzieję, że w przyszłym roku bardziej aura dopisze. Bawcie się dobrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego Cześć No... nie podobają nam się bardzo te deklaracje. My już w Zwardoniu. Jutro krzesło rusza koło 9.30. Będziemy z Adasiem. Pozdro 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego Zwardoń 2024 - zlot Twardzielek i Twardzieli - part 2 tytuł bardzo pasuje 💪 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Lutego Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego (edytowane) Ja zabieram: rower ⚡️, bo mnie konie zajadą, a jak mi Ewka wleje to się zamknę w sobie 😀, narty, sprzęt w góry i 2l gorzoły. Gorzka żołądkowa limonka z czymś, sprawdzona. Bez popitki można pić, rano nówka sztuka i można 🚗. Sprawdzone. W Austrii miałem 4l i wróciłem. pozdro 4all ps. Przyjeżdżam jutro popołudniu na „wieczorną jazdę”. Może być przy bumboxie Marasa. Edytowane 29 Lutego przez Marcos73 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi