Adam ..DUCH Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 2 godziny temu, grimson napisał: @Adam ..DUCH jaki jest plan na pracę ośrodka piątek-niedziela? Zmiany świadczą o ciągłości dowodzenia - jeździmy do piątku.....robię wszystko aby przeciągnąć na sobotę 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 8 godzin temu, Chertan napisał: Ja jestem w piątek wieczorem z kobitą, narty w bagażniku, rower biorę, żona pewnie też, miejsca na pace dużo na ciuchy, więc ograniczeń nie mam. Ciuchy na wędrówkę w sumie też wezmę, jeść nie wołają. Piszcie jeszcze kto chętny na śniadania, bo na razie jest 7 (my, Mikoskie 2, Rybelki 2 i mig) na sobotę i 6 na niedzielę (jw bez miga), a chciałbym w Halce dać znać. No tak tylko jak w sobotę bedzie trzeba gdzieś emigrować z rana to ktoś przygotuje śniadanie na 6:00 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 36 minut temu, Lexi napisał: No tak tylko jak w sobotę bedzie trzeba gdzieś emigrować z rana to ktoś przygotuje śniadanie na 6:00 ? Cześć A po co? Przecież z Halki na stok jest 10 minut piechotą... Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 39 minut temu, Lexi napisał: No tak tylko jak w sobotę bedzie trzeba gdzieś emigrować z rana to ktoś przygotuje śniadanie na 6:00 ? Buła i kaban w rękę a nie śniadanie o 6 🤣 jaja po turecku,kawior…🤣😉 Zdrowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 39 minut temu, Lexi napisał: No tak tylko jak w sobotę bedzie trzeba gdzieś emigrować z rana to ktoś przygotuje śniadanie na 6:00 ? Maro, nie mam spiny na narty, jechać na siłę na i tak ciapaty śnieg to niekoniecznie jeżeli Zwardoń nie będzie chodzić, wstawać rano o 6 po imprezie też mało chętnie. Dam radę i to śniadanko wciągnąć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego (edytowane) Z przeglądu przy kompie wynika, że Osada poddała się, kręcą Siglany, Soszów Klepki (Wisła) i Złoty Groń (Istebna). Do Istebnej ze Zwardonia poł godz autem, do Wisły do godziny (Soszów) spokojnej jazdy. Sytuacja jest niestety zmienna, spod stoków płyną solidne strumyczki - temp wczoraj 15st. Edytowane 28 Lutego przez mig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 44 minuty temu, Mitek napisał: Cześć A po co? Przecież z Halki na stok jest 10 minut piechotą... Pozdro Wiesz.. zależy na który stok.. Pilsko, Rohace, Kasprowy... tam warun jest - i jest opór ludzi... w sobote / niedziele termin "opór" nabierze innego wymiaru.. Byłem dzisiaj na RusinSki.. wiem co mówie. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego Napiszę o tym o czym nikt nie chce powiedzieć otwarcie 😜 jedziemy tam pogadać o dłłłługich nartach i spruć się 😁 przy tych opowieściach reszta to dodatek. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 22 minutes ago, Lexi said: Wiesz.. zależy na który stok.. Pilsko, Rohace, Kasprowy... tam warun jest - i jest opór ludzi... w sobote / niedziele termin "opór" nabierze innego wymiaru.. Byłem dzisiaj na RusinSki.. wiem co mówie. Na Harendzie pusto jakby co. Póki nie spłynie można jeździć. Przez ostatnie 4 dni bardzo się pogorszyły warunki. Podobnie pogorszył się w kamerkach wygląd innych okolicznych stoków (może poza Kotelnicą). Jak tak dalej pójdzie, to w przyszłym tygodniu może już być szkoda szutrówek. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego Wy tu o nartach prawicie a ja od 3 dni obserwuję w swojej okolicy stada ropuch. One owszem wędrują ale nigdy w lutym. Dziś widziałem pierwszego zaskrońca. Te pojawiają się ale dopiero w kwietniu. p.s. Może SUP-a pożyczyć Wam na zlot ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 54 minuty temu, Mikoski napisał: Napiszę o tym o czym nikt nie chce powiedzieć otwarcie 😜 jedziemy tam pogadać o dłłłługich nartach i spruć się 😁 przy tych opowieściach reszta to dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego Zdecydowanie wystajesz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego @Chertan ja za śniadania podziękuję, poza tym bar jest czyny 11-19, więc idealnie;) o barze na stoku nie wspomnę. @Mitek pokój masz od jutra Weźcie ze sobą gotówkę na rozliczenie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego (edytowane) 6 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: jeździmy do piątku.. Skoro tak to postaram sie być jeszcze na stoku.. (wezme narty, kręgle, karty do wróżenia, motolotnię oraz orkiestrę cygańską z Cluj-Napoca..) Edytowane 28 Lutego przez Lexi 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 13 minut temu, Lexi napisał: Skoro tak to postaram sie być jeszcze na stoku.. (wezme narty, kręgle, karty do wróżenia, motolotnię oraz orkiestrę cygańską z Cluj-Napoca..) Jeszcze koniecznie Bumboxa mój się spier.... znaczy zepsuł niech ktoś weźmie bo myślę że tańce będą 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego W dniu 27.02.2024 o 20:24, KrzysiekK napisał: tam jest możliwość zrobienia fajnej włóczęgi. Chłopie kochany.. nawet nie wiesz.. a właściwie to wiesz.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 12 godzin temu, Chertan napisał: Ja jestem w piątek wieczorem z kobitą, narty w bagażniku, rower biorę, żona pewnie też, miejsca na pace dużo na ciuchy, więc ograniczeń nie mam. Ciuchy na wędrówkę w sumie też wezmę, jeść nie wołają. Piszcie jeszcze kto chętny na śniadania, bo na razie jest 7 (my, Mikoskie 2, Rybelki 2 i mig) na sobotę i 6 na niedzielę (jw bez miga), a chciałbym w Halce dać znać. Hej , poproszę o śniadanie w sobotę i niedzielę - dla jednej osoby, bo kolega Jarek odpuszcza i przyjazd, i w konsekwencji jedzenie. Będę w piątek ok.13tej - rozumiem, że stok będzie czynny tak czy inaczej? Co do soboty - gdzie pojedziemy rano nartować????? Ergo - kto przyjedzie dużym autem, cobym się zmieścił??? Jako pasażer, rzecz jasna. 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 15 minut temu, Mikoski napisał: Jeszcze koniecznie Bumboxa mój się spier.... znaczy zepsuł niech ktoś weźmie bo myślę że tańce będą 😁 Pasuje jak ulał 🙃 Dziś syn mi pokazał … pewnie znacie Witajcie w Nowej Bajce 🤣 Piotr Fronczewski i inni.. Interpretacja w każdym kierunku …40 lat później 😉 minęło jak jeden dzień ! Przesłuchawszy dwa razy,obejrzałem również po długich latach Piękne czasy…totalnie inne od współczesnych W 83 miałem 4 latka 🫣 Ktos ma jakieś foty, swoje wspominki narciarskie ,zimowe z 83-84? 40 lat temu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 14 minut temu, Victor napisał: zimowe z 83-84? stało się 2 dni i noce żeby zatankować 20 litrów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 16 minut temu, Victor napisał: Pasuje jak ulał 🙃 Dziś syn mi pokazał … pewnie znacie Witajcie w Nowej Bajce 🤣 Piotr Fronczewski i inni.. Interpretacja w każdym kierunku …40 lat później 😉 minęło jak jeden dzień ! Przesłuchawszy dwa razy,obejrzałem również po długich latach Piękne czasy…totalnie inne od współczesnych W 83 miałem 4 latka 🫣 Ktos ma jakieś foty, swoje wspominki narciarskie ,zimowe z 83-84? 40 lat temu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 12 minut temu, Victor napisał: Pasuje jak ulał 🙃 Dziś syn mi pokazał … pewnie znacie Witajcie w Nowej Bajce 🤣 Piotr Fronczewski i inni.. Interpretacja w każdym kierunku …40 lat później 😉 minęło jak jeden dzień ! Przesłuchawszy dwa razy,obejrzałem również po długich latach Piękne czasy…totalnie inne od współczesnych W 83 miałem 4 latka 🫣 Ktos ma jakieś foty, swoje wspominki narciarskie ,zimowe z 83-84? 40 lat temu.. Kolego nie wiesz jak trafiłeś jestem fanem pana Kleksa od zawsze i dzięki mojemu przyjacielowi byłem na seansie przedpremierowym w Katowicach z udziałem aktorów i prezydenta miasta które było współproducentem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego (edytowane) 25 minut temu, Victor napisał: Pasuje jak ulał 🙃 Dziś syn mi pokazał … pewnie znacie Witajcie w Nowej Bajce 🤣 Piotr Fronczewski i inni.. Interpretacja w każdym kierunku …40 lat później 😉 minęło jak jeden dzień ! Przesłuchawszy dwa razy,obejrzałem również po długich latach Piękne czasy…totalnie inne od współczesnych W 83 miałem 4 latka 🫣 Ktos ma jakieś foty, swoje wspominki narciarskie ,zimowe z 83-84? 40 lat temu.. Mamy nawet takie cuś https://www.bajkapanakleksa.pl/ Nowy film jest pierwszym z trylogii ... takie czasy na trzepanie kasy 🤪 Edytowane 28 Lutego przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 5 minut temu, Mikoski napisał: Kolego nie wiesz jak trafiłeś jestem fanem pana Kleksa od zawsze i dzięki mojemu przyjacielowi byłem na seansie przedpremierowym w Katowicach z udziałem aktorów i prezydenta miasta które było współproducentem. Jak widać na zdjęciu wyżej … ja też jestem fanem tej książki. Wychowałem się na niej, czytałem pasjami chyba kilkanaście razy. Ale mi zrobiliście zajawkę 🥹 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego (edytowane) 23 minuty temu, KrzysiekK napisał: Jak widać na zdjęciu wyżej … ja też jestem fanem tej książki. Wychowałem się na niej, czytałem pasjami chyba kilkanaście razy. Ale mi zrobiliście zajawkę 🥹 Mam nawet kubek na kawę 😁 Edytowane 28 Lutego przez Mikoski 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego 4 godziny temu, moruniek napisał: Wy tu o nartach prawicie a ja od 3 dni obserwuję w swojej okolicy stada ropuch. One owszem wędrują ale nigdy w lutym. Dziś widziałem pierwszego zaskrońca. Te pojawiają się ale dopiero w kwietniu. p.s. Może SUP-a pożyczyć Wam na zlot ? Hmmm. Po prostu zabierz się z nami a nie konfabuluj brachu.. Nie optymalizuj, tylko zobacz co się stanie... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi