Lexi Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 10 minut temu, .Beata. napisał: resztę się obcyka Jasne.. burze 🧠 zrobimy czy tam "zacieśnimy kłąb" (cokolwiek to znaczy).. 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Gdzieś ten śnieg w końcu spadnie... https://www.facebook.com/share/v/ZuQCxoUEgT7LcGdP/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego sobota a na stoku w Zwardoniu narciarzy brak https://www.zwardonski.pl/informacje/kamery-online wszyscy pojechali do Włoch ? Godzinę temu, mig napisał: Gdzieś ten śnieg w końcu spadnie... https://www.facebook.com/share/v/ZuQCxoUEgT7LcGdP/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 15 minut temu, Jan napisał: sobota a na stoku w Zwardoniu narciarzy brak https://www.zwardonski.pl/informacje/kamery-online wszyscy pojechali do Włoch ? Są … na górze byli 😉 A to przetarcie specjalnie dla mnie. Jak są cięższe warunki to ja i tak tam się zatrzymuje ze względu na SKS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 3 godziny temu, SzymQ napisał: Na pewno chciałbym rodzinę zabrać na Harendę, ale to nie może być pierwszy dzień. A resztę to może sobie same będą wybierać. to powodzenia życzę Masz dzieci w wieku przedszkolnym że możesz jechać poza feriami ? Harenda faktycznie ma lepsze warunki niż Zwardoń https://www.harendazakopane.pl/kamery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 2 minuty temu, KrzysiekK napisał: A to przetarcie specjalnie dla mnie. Jak są cięższe warunki to ja i tak tam się zatrzymuje ze względu na SKS no nie żartuj na 150metrowym stoku musisz odpoczywać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego (edytowane) 19 minutes ago, Jan said: to powodzenia życzę Masz dzieci w wieku przedszkolnym że możesz jechać poza feriami ? Harenda faktycznie ma lepsze warunki niż Zwardoń https://www.harendazakopane.pl/kamery W polskim systemie edukacji rodzic może napisać usprawiedliwienie dla nieobecności dziecka w szkole. Nic się nie zmieniło od Twoich czasów poza tym, że uprościł się zakres materiału, a niektóre podręczniki przypominają broszurki reklamowe. Starsza córka w szkole średniej "już" przerabia układy równań... Edytowane 24 Lutego przez SzymQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 2 minuty temu, SzymQ napisał: Starsza córka w szkole średniej "już" przerabia układy równań... ważne że będzie mogła kupić pigułke w kiosku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 15 minut temu, Jan napisał: ważne że będzie mogła kupić pigułke w kiosku Jeszcze nie wiadomo czy będzie mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 3 godziny temu, SzymQ napisał: W polskim systemie edukacji rodzic może napisać usprawiedliwienie dla nieobecności dziecka w szkole. Nic się nie zmieniło od Twoich czasów poza tym, że uprościł się zakres materiału, a niektóre podręczniki przypominają broszurki reklamowe. Starsza córka w szkole średniej "już" przerabia układy równań... No męczą te dzieci okrutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Ja tam biorę narty i rower, zawsze się jedno wykorzysta, buty też jakieś lepciejsze na wędrówkę, jest tyyyyle możliwości, a i tak wszystko o dupę roztrzaść, bo pewnie nogi będą miętkie po imprezowaniu z tak zacnym towarzychem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 1 minutę temu, Chertan napisał: Ja tam biorę narty i rower, zawsze się jedno wykorzysta, buty też jakieś lepciejsze na wędrówkę, jest tyyyyle możliwości, a i tak wszystko o dupę roztrzaść, bo pewnie nogi będą miętkie po imprezowaniu z tak zacnym towarzychem. Jade Pieter vanem wiec.. jak podrzucisz swoje wszystkie rowery i narty do mnie to wszystkie zabawki zabierzemy.. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 6 minutes ago, Lexi said: Jade Pieter vanem wiec.. jak podrzucisz swoje wszystkie rowery i narty do mnie to wszystkie zabawki zabierzemy.. 😉 Ilekroć jadę na wyjazd rodzinny, to przeklinam kombi i marzę o vanie. 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 1 godzinę temu, SzymQ napisał: Ilekroć jadę na wyjazd rodzinny, to przeklinam kombi i marzę o vanie. 🙂 Widziałem kiedyś dwie panie, które wykupiły pół sklepu IKEA (tak około 100 kartonów). Próbowały to spakować do dużego kombi i jakoś nie chciało się zmieścić😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 1 godzinę temu, SzymQ napisał: Ilekroć jadę na wyjazd rodzinny, to przeklinam kombi i marzę o vanie. 🙂 Polecam zestaw max... piwniczka na wina...sala bankietowa ..hotel .. ostatnio zaproponowałem synowi że mu wesele urządzę - odmówił.. nie wiedzieć czemu.. (zaraz za tą szybą w vanie jest ściana działowa - graciarnia). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 5 godzin temu, SzymQ napisał: W polskim systemie edukacji rodzic może napisać usprawiedliwienie dla nieobecności dziecka w szkole. Nic się nie zmieniło od Twoich czasów poza tym, że uprościł się zakres materiału, a niektóre podręczniki przypominają broszurki reklamowe. Starsza córka w szkole średniej "już" przerabia układy równań... To zależy teraz tylko od wyboru podręcznika przez nauczyciela. Te nie są niestety sobie równe. Ten sam podręcznik córki a syna, urósł z języka polskiego o 54 strony (a to 3 lata różnicy). p.s. A prawdziwa zabawa zaczyna się jak nauczyciel korzysta z generatorów sprawdzianów. Te tworzył ktoś inny, często nie patrząc w podręcznik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego (edytowane) 6 minut temu, Lexi napisał: Polecam zestaw max... piwniczka na wina...sala bankietowa ..hotel .. ostatnio zaproponowałem synowi że mu wesele urządzę - odmówił.. nie wiedzieć czemu.. (zaraz za tą szybą w vanie jest ściana działowa - graciarnia). Ożeż Ty, a ja w zeszłym roku szukałem lokalu na komunię córki 😉. Edytowane 24 Lutego przez moruniek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 3 minuty temu, moruniek napisał: To zależy teraz tylko od wyboru podręcznika przez nauczyciela. Te nie są niestety sobie równe. Ten sam podręcznik córki a syna, urósł z języka polskiego o 54 strony (a to 3 lata różnicy). p.s. A prawdziwa zabawa zaczyna się jak nauczyciel korzysta z generatorów sprawdzianów. Te tworzył ktoś inny, często nie patrząc w podręcznik. Bazą powinna być podstawa programowa. Tego się powinien się trzymać nauczyciel bo z tego są egzaminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 10 minutes ago, Lexi said: Polecam zestaw max... piwniczka na wina...sala bankietowa ..hotel .. ostatnio zaproponowałem synowi że mu wesele urządzę - odmówił.. nie wiedzieć czemu.. (zaraz za tą szybą w vanie jest ściana działowa - graciarnia). No nieźle. Przy takim zestawie to faktycznie można zaszaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Godzinę temu, Lexi napisał: Polecam zestaw max... piwniczka na wina...sala bankietowa ..hotel .. ostatnio zaproponowałem synowi że mu wesele urządzę - odmówił.. nie wiedzieć czemu.. (zaraz za tą szybą w vanie jest ściana działowa - graciarnia). Blisko „swojskich” na polane i mógłbym chwilkę tam bazować 🫣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 8 godzin temu, Jan napisał: no nie żartuj na 150metrowym stoku musisz odpoczywać ? Każdy stok można przejechać na różne sposoby. Sugestia, że Krzyś ma gorszą kondycje od ciebie jest zgubna. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 4 godziny temu, SzymQ napisał: Ilekroć jadę na wyjazd rodzinny, to przeklinam kombi i marzę o vanie. 🙂 Cześć Największą wiochą jest tzw. samochód rodzinny. Kombi, Van, Pickup, itd. to konkrety. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 5 godzin temu, Mitek napisał: Każdy stok można przejechać na różne sposoby. Sugestia, że Krzyś ma gorszą kondycje od ciebie jest zgubna. Pozdro jestem pewien że ma lepszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego W dniu 23.02.2024 o 15:18, Lexi napisał: Bez problemu..jestem za. 100km tylko . Ja czarować nie będę bo żaden ze mnie "czaruś". Stacja miała zakończyć pracę dzisiaj ale z uwagi, iż pojawiła się spora "grupa" stacja działa do wtorku. Śniegu jest sporo i na spokojnie można przepychać ale jest to poza mną. Menagerowi stacji wskazałem pewne możliwości utrzymania śniegu/trasy do 3 marca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 20 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Ja czarować nie będę bo żaden ze mnie "czaruś". Stacja miała zakończyć pracę dzisiaj ale z uwagi, iż pojawiła się spora "grupa" stacja działa do wtorku. Śniegu jest sporo i na spokojnie można przepychać ale jest to poza mną. Menagerowi stacji wskazałem pewne możliwości utrzymania śniegu/trasy do 3 marca. Sprecyzuj Adam. Była opcja że chodzi do 3.03 czyli na styk. Teraz czytam, że do dziś miała chodzi ale wyjątkowo przedłuża się pracę do wtorku. Czyli już wiadomo, że na pewno nie będzie chodzić do ,,naszej,, niedzieli czy menager dopiero się namyśla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi