Adam ..DUCH Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 2 godziny temu, mig napisał: Gdzie dają takie sprawne zabytki? SL9 w dobrym stanie.... super! Miałem takie w.... 2005? 6? Miło wspominam. Mógł bym powiedzieć że u mnie ale niestety...pożyczyłem i dostałem kompletnie zajechane. Ale Michał nic straconego szachownice z następnego rocznika - 170 SL9 i 165 SL11 są do twojej dyspozycji a jak byś sobie zamarzył Dynamic SL VR 27 to również posiadam. Fajnie że Mateusz zakochał się w "dobrych" deskach. @lubeckim przestaw do przodu wiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Info z dnia dzisiejszego - stacja pracuje do 03.03.2024. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 1 minutę temu, Adam ..DUCH napisał: Info z dnia dzisiejszego - stacja pracuje do 03.03.2024. Czyli tak na styk 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 1 minutę temu, Lexi napisał: Czyli tak na styk 🙂 Marek ale taka poranna wyprawa na Rohace???? Też miała by sens. Wstaniesz w sobotę o 5???😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) 4 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: Marek ale taka poranna wyprawa na Rohace???? Też miała by sens. Wstaniesz w sobotę o 5???😎 Bez problemu..jestem za. 100km tylko . Edytowane 23 Lutego przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 4 minuty temu, Lexi napisał: Bez problemu..jestem za. 100km tylko . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Może nie będzie problemu z wstawaniem, bo czasami nikt nie zdąży się położyć… 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) Kiedy planowałem urlop i zlot w Zwardoniu nie przypuszczałem, że pogoda może płatać aż takie figle. W związku z pogarszaniem się warunków narciarskich w Zwardoniu podjęliśmy decyzję o zamianie kierunku urlopowego na Podhale. Życzymy udanej zabawy na Zwardoń '24 i mam nadzieję, że widzimy się na zlocie Zwardoń '25. Edytowane 23 Lutego przez SzymQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Tak jakby tam śnieg był potrzebny..... 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 10 godzin temu, SzymQ napisał: Kiedy planowałem urlop i zlot w Zwardoniu nie przypuszczałem, że pogoda może płatać aż takie figle. W związku z pogarszaniem się warunków narciarskich w Zwardoniu podjęliśmy decyzję o zamianie kierunku urlopowego na Podhale. Życzymy udanej zabawy na Zwardoń '24 i mam nadzieję, że widzimy się na zlocie Zwardoń '25. A co wyhaczyliscie na Podhalu z w miarę warunkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Cześć A w Zwardoniu nie ma w miarę warunków???? Niech Szymek wskaże ośrodek gdzie będą lepsze. 🙂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 33 minuty temu, Mitek napisał: Cześć A w Zwardoniu nie ma w miarę warunków???? Niech Szymek wskaże ośrodek gdzie będą lepsze. 🙂 Pozdro Zapewne lepsze będą w Białce bo oni nigdy nie liczą tylko na pogodę..... ale jakie to ma znaczenie Oczywiście jest jeszcze Słowacja gdzie jest wypas cały czas - Rohace czy Łomnicki - można wyskoczyć jak sugerował Adam.. można też spotkać sie w Piątek rano w Rohace i pojechać po południu do Zwardonia ...opcji jest sporo coś wykombinujemy - ważne żeby nie wymiękać. Dla mnie "rybka" czy wezmę narty czy plecak...czy też nic nie wezmę.. i czy pojadę do Zwardonia, Insbruka czy Zuberca.. Zdravim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego O to to właśnie, tylko że mam w „bagażu” dziewczę, które pierwszy raz w ogóle chce na snowboard, mamy klepniętego Sebastiana w Zwardoniu na piątek rano. Bez instruktora się nie obejdzie. Od wtorku ponoć halny ma ruszyć. Pytanie czy resztki śniegu wytrzymają i czy mam młodych w ogóle pakować… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Dół do nauki na pewno będzie ok. Będą też przetarcia na wys spływu wody w połowie stoku (juz widać), chyba że leży gdzieś zapas sniegu. Ale żeby to miał być problem? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 3 hours ago, KrzysiekK said: A co wyhaczyliscie na Podhalu z w miarę warunkami ? Nie widać spektakluarnych różnic, ale jest sporo ośrodków. Gdyby co drugi ośrodek stanął w środku tygodnia, to lepiej być wtedy na Podhalu niż w Zwardoniu. Nawet jeśli wydaje mi się, że Zwardoń przetrzyma, to wolę nie ryzykować. Jeden tygodniowy urlop już w Swojskich spędziłem jak była dupówa latem i mi wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 10 minut temu, SzymQ napisał: Nie widać spektakluarnych różnic, ale jest sporo ośrodków. Gdyby co drugi ośrodek stanął w środku tygodnia, to lepiej być wtedy na Podhalu niż w Zwardoniu. Nawet jeśli wydaje mi się, że Zwardoń przetrzyma, to wolę nie ryzykować. Jeden tygodniowy urlop już w Swojskich spędziłem jak była dupówa latem i mi wystarczy. Cześć Nie ma takich urlopów. Wszystko kwestia podejścia Szymek. Warunki czy tu czy tam będą podobne a nikt stoku z dnia na dzień nie zamyka. Życzę abym zupełnie nie miął racji - w kwestii śniegu i warunków oczywiście. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 3 minuty temu, Mitek napisał: Wszystko kwestia podejścia Szymek. Święta racja Mitku ale trzeba zrozumieć Szymka on żle taktycznie wybrał, my nie musimy mieć nawet śniegu i bedziemy sie bawić świetnie a On z rodziną zamknięci w czterech ścianach i będą sobie patrzyć w oczy jak w covidowych czasach..(żarcik taki) 61A99E44-317C-4674-94DC-66070BC39BE1.mp4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 8 minutes ago, Mitek said: Cześć Nie ma takich urlopów. Wszystko kwestia podejścia Szymek. Warunki czy tu czy tam będą podobne a nikt stoku z dnia na dzień nie zamyka. Życzę abym zupełnie nie miął racji - w kwestii śniegu i warunków oczywiście. Pozdro A ja wprost przeciwnie, życzę żebyś miał rację i żeby warunki w Zwardoniu były takie same jak gdzie indziej :). Reszta, to jak mówisz, kwestia podejścia i priorytetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 17 minut temu, SzymQ napisał: A ja wprost przeciwnie, życzę żebyś miał rację i żeby warunki w Zwardoniu były takie same jak gdzie indziej :). Reszta, to jak mówisz, kwestia podejścia i priorytetów. to napisz chociaż z jakiej kamerki nam będziesz machał, może Kasprowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 22 minuty temu, Lexi napisał: Święta racja Mitku ale trzeba zrozumieć Szymka on żle taktycznie wybrał, my nie musimy mieć nawet śniegu i bedziemy sie bawić świetnie a On z rodziną zamknięci w czterech ścianach i będą sobie patrzyć w oczy jak w covidowych czasach..(żarcik taki) 61A99E44-317C-4674-94DC-66070BC39BE1.mp4 1 MB · 0 pobrań Cześć He he... chyba zapominasz, że mamy dwoje dorosłych już dzieci i przez ponad 20 lat wszystkie imprezy, wyjazdy, urlopy, narty, kajaki itd. spędzaliśmy z nimi. Dziadków "nie używaliśmy" nigdy i nawet dwa tygodnie sztormu non stop nad Bałtykiem były zajebiste a dzieci pływanie w kałużach błota pod domkiem czy jedzenie półsurowych ryb gołymi rękami prosto z ogniska wspominają do tej pory. Szymek też z pewnością będzie się dobrze bawił ale są tacy ludzi, którzy nawet jak maja podane wszystko na złotej tacy to im nie pasuje. Żona brata Rybelka to ten typ. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 22 minuty temu, SzymQ napisał: A ja wprost przeciwnie, życzę żebyś miał rację i żeby warunki w Zwardoniu były takie same jak gdzie indziej :). Reszta, to jak mówisz, kwestia podejścia i priorytetów. Cześć Warunki w Zwardoniu nie maja dla mnie zupełnie żadnego znaczenia. Zresztą nigdy nie miały, nie zwracam na to uwagi. Jak są dobre to jest miłe zaskoczenie a jak nie ma to się wymyśla co innego i też jest fajnie. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 5 minutes ago, Jan said: to napisz chociaż z jakiej kamerki nam będziesz machał, może Kasprowy? Co Ty masz z tym machaniem do kamerek? Wpadaj to pojeździmy. Weekendy masz zajęte, ale będę cały tydzień. A tak poważnie to nie wiem. Decyzje będą na bieżąco. Na pewno chciałbym rodzinę zabrać na Harendę, ale to nie może być pierwszy dzień. A resztę to może sobie same będą wybierać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 4 minutes ago, Mitek said: Cześć Warunki w Zwardoniu nie maja dla mnie zupełnie żadnego znaczenia. Zresztą nigdy nie miały, nie zwracam na to uwagi. Jak są dobre to jest miłe zaskoczenie a jak nie ma to się wymyśla co innego i też jest fajnie. Pozdro Życzyłem ogólnie. Znam Twoje podejście i je rozumiem. Ale myślę, że istnieje grupa ludzi, która chciałaby jednak trochę też pojeździć. Im życzę Warunu, a wszystkim życzę udanej zabawy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego (edytowane) Godzinę temu, SzymQ napisał: Życzyłem ogólnie. Znam Twoje podejście i je rozumiem. Ale myślę, że istnieje grupa ludzi, która chciałaby jednak trochę też pojeździć. Im życzę Warunu, a wszystkim życzę udanej zabawy. Cześć Wiesz jak jadę na narty to też chcę pojeździć - to oczywiste. A podejścia tego typu nauczyło mnie po prostu życie. Również życzymy Wam zajebistych wakacji! Pozdro Edytowane 24 Lutego przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 2 godziny temu, mig napisał: Dół do nauki na pewno będzie ok. Będą też przetarcia na wys spływu wody w połowie stoku (juz widać), chyba że leży gdzieś zapas sniegu. Ale żeby to miał być problem? Żaden problem, chciałam się pozbyć „balastu” 😉 A tak na serio, to cieszę się że się wszyscy spotkamy, piątek zostaje bez zmian, a resztę się obcyka i tyle. @SzymQ udanych wakacji życzę, acz szkoda, że bez nas. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi