Chertan Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego 28 minut temu, Marcos73 napisał: Piotruś, proszę Cię, taki światły człowiek, erudyta pełną gęba i nie wie??? Kłąb, to to samo co głąb tylko pisane przez k. Jak pskiutas bez S, albo potop pisane wspak. Proste sprawy 😉 pozdrawiam Ja tam prosty doktor ze wsi jestem, więc takie trudne rzeczy są mi obce. Mam na przykład kota, który ma 15 cm w kłębie, podobnie jak u psa sąsiadów, ale co ma to wspólnego z pszczołami i w ogóle dlaczego nazywa się kłąb, to ni chu chu. Może @Leximi jutro wytłumaczy, z 0,5 euro dał radę, to i z kłębem se poradzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 Lutego Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 16 minut temu, Chertan napisał: Ja tam prosty doktor ze wsi jestem, więc takie trudne rzeczy są mi obce. Mam na przykład kota, który ma 15 cm w kłębie, podobnie jak u psa sąsiadów, ale co ma to wspólnego z pszczołami i w ogóle dlaczego nazywa się kłąb, to ni chu chu. Może @Leximi jutro wytłumaczy, z 0,5 euro dał radę, to i z kłębem se poradzi. W końcu gdzie padło??? Gdzie śmigacie??? Orava noSnow 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego 7 minut temu, Marcos73 napisał: W końcu gdzie padło??? Gdzie śmigacie??? Orava noSnow 😉 pozdro Wiele opcji nie ma ..Ruchacze na dole teraz -4 na górze też.. starczy..będzie żyleta.. 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 Lutego Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego Teraz, Lexi napisał: Wiele opcji nie ma ..Ruchacze na dole teraz -4 na górze też.. starczy..będzie żyleta.. 😄 Ożesz, jak na Ruchacze to Piotruś uważaj. Zabierz tabletkę dzień po. Bo jak Cię Maras złapie w kłębie i rajtuzy przetrzepie za te 0,5 ojro..... pozdrawiam i życzę tyle samo wyjazdów co zjazdów 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego 3 minuty temu, Lexi napisał: Wiele opcji nie ma ..Ruchacze na dole teraz -4 na górze też.. starczy..będzie żyleta.. 😄 Może jeszcze @Victor dojedzie jak sie nie "skuje" całkiem w Chochołowie dzisiaj .... 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego 13 minut temu, Lexi napisał: Może jeszcze @Victor dojedzie jak sie nie "skuje" całkiem w Chochołowie dzisiaj .... 🙂 No ten to ma dobrze blisko z Chochołowa, nawet towarzysko powinieneś przyjechać @Victor, bo gdzie się lepiej odkuwać, jak nie na świeżym powietrzu. 15 minut temu, Marcos73 napisał: Ożesz, jak na Ruchacze to Piotruś uważaj. Zabierz tabletkę dzień po. Bo jak Cię Maras złapie w kłębie i rajtuzy przetrzepie za te 0,5 ojro..... pozdrawiam i życzę tyle samo wyjazdów co zjazdów 😉 Tabletkę to se mogę w domu zażyć, chociaż może lepiej po prostu tych rajtuz nie brać i stawkę podnieść, to się i na karnet zarobi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego 14 minut temu, Lexi napisał: Może jeszcze @Victor dojedzie jak sie nie "skuje" całkiem w Chochołowie dzisiaj .... 🙂 Się skuć nie może bo prostowanie/zginanie "młodego" musi mieć cd....- tak sobie myślę że obaj w butach przysiady robią. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego Idę do auta.......jechać nie zamierzam??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego @Victor nie będzie ale wpisowe do klubu jebniętych inaczej zostawił. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego 3 godziny temu, Chertan napisał: A co to jest ten kłąb, który zagęszczają? Jak się zobaczymy w Zwardoniu to Ci ładnie wszystko wytłumaczę co i jak z kłębem u pszczół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego 45 minut temu, Adam ..DUCH napisał: @Victor nie będzie ale wpisowe do klubu jebniętych inaczej zostawił. Zasygnalizował że przyszalał...chyba jednak wcześniej przyjadę do Zwardonia... 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego (edytowane) Jprd z kim ja się zadaje … brzuch mnie już boli ze śmiechu jak to czytam 🤣😹 Ja pszczelarzem byłem za gnoja tylko kilka lat i miałem raptem dwa ule ale zarobiłem na miodzie konkretną kasę jak na ówczesne czasy 🤣 i uwarunkowania. Jest tu pszczelarz to rozwinie temat kłębu. Ja chętnie posłucham i odświeżę wiedzę. Edytowane 13 Lutego przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 Lutego Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 23 minuty temu, KrzysiekK napisał: Jprd z kim ja się zadaje … brzuch mnie już boli ze śmiechu jak to czytam 🤣😹 Ja pszczelarzem byłem za gnoja tylko kilka lat i miałem raptem dwa ule ale zarobiłem na miodzie konkretną kasę jak na ówczesne czasy 🤣 i uwarunkowania. Jest tu pszczelarz to rozwinie temat kłębu. Ja chętnie posłucham i odświeżę wiedzę. A ja za gnoja pszczelarzem nie byłem ale Ule miałem i to dwie😉. Czasami się kłębiło. Adaś z tego zapasu coś jest dla mnie, Marasa nie dopuszczaj, zostaw dla Michała 1,5 piwa za ostrzałkę. Tzn. Wypij sobie pół piwka, zakapsluj i zostaw. Schowaj w bezpieczne miejsce. Nie wiem kiedy Maras przyjedzie, ja i tak będę wcześniej, bo nic nie zostawi. Jak zwykle. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego 3 minuty temu, Marcos73 napisał: A ja za gnoja pszczelarzem nie byłem ale Ule miałem i to dwie😉. Czasami się kłębiło. Adaś z tego zapasu coś jest dla mnie, Marasa nie dopuszczaj, zostaw dla Michała 1,5 piwa za ostrzałkę. Tzn. Wypij sobie pół piwka, zakapsluj i zostaw. Schowaj w bezpieczne miejsce. Nie wiem kiedy Maras przyjedzie, ja i tak będę wcześniej, bo nic nie zostawi. Jak zwykle. pozdro Czyli bzykanie opanowane... pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego @Adam ..DUCH oni wolą dorabiać Słowaków niż własne podwórko ! Nie żałuj sobie tego wykwintnego smaku i do ostatniej kropli 🤣 Na zdrowie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego Godzinę temu, Lexi napisał: Zasygnalizował że przyszalał...chyba jednak wcześniej przyjadę do Zwardonia... 😄 Miało być na twój koszt ale ze strachu Słowaków wybrałeś 😜 Zdrowego ! Może coś Adam zostawi choć ja bym pił ile zdoła każdego wieczora przed snem 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego 2 godziny temu, Chertan napisał: No ten to ma dobrze blisko z Chochołowa, nawet towarzysko powinieneś przyjechać @Victor, bo gdzie się lepiej odkuwać, jak nie na świeżym powietrzu. W planie było Zako na ten wieczór i pewnie by się skończyło z lekkim bólem głowy ale jak to plany czasem zmienne są . Cóż,moze gdzieś kiedyś wspólne szusowanie dojdzie do skutku . Udanego i zdrowego na jutro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego 7 minut temu, Victor napisał: W planie było Zako na ten wieczór i pewnie by się skończyło z lekkim bólem głowy ale jak to plany czasem zmienne są . Cóż,moze gdzieś kiedyś wspólne szusowanie dojdzie do skutku . Udanego i zdrowego na jutro ! Jak jesteś w Chochołowie, to Chocho Burger ma całkiem dobre jedzenie. Polecam. p.s. To wpis reklamowy pro publico bono. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego 2 minuty temu, moruniek napisał: Jak jesteś w Chochołowie, to Chocho Burger ma całkiem dobre jedzenie. Polecam. p.s. To wpis reklamowy pro publico bono. Dziś klasyk Polski syn zamówił po tych wszystkich przysiadach dzisiejszych wciągnął prawie wszystko plus trzy ruskie pierożki ode mnie z talerza -lat 10 Ale dzięki za namiar, bankowo skorzystam👌 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Lutego Udostępnij Napisano 13 Lutego 3 minuty temu, Victor napisał: Dziś klasyk Polski syn zamówił po tych wszystkich przysiadach dzisiejszych wciągnął prawie wszystko plus trzy ruskie pierożki ode mnie z talerza -lat 10 Ale dzięki za namiar, bankowo skorzystam👌 W wolnej chwili wejdźcie na Cyrlicę, warto dla widoków (przy dobrej pogodzie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego W dniu 13.02.2024 o 20:06, Lexi napisał: Zasygnalizował że przyszalał...chyba jednak wcześniej przyjadę do Zwardonia... 😄 Zapraszam oczywiście, @Victor codziennie namawia mnie do wydojenia całości ale ja twardy jestem - nie dam się....ciężko jest.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego 23 godziny temu, Victor napisał: Dziś klasyk Polski syn zamówił po tych wszystkich przysiadach dzisiejszych wciągnął prawie wszystko plus trzy ruskie pierożki ode mnie z talerza -lat 10 Ale dzięki za namiar, bankowo skorzystam👌 Jest moc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Zapraszam oczywiście, @Victor codziennie namawia mnie do wydojenia całości ale ja twardy jestem - nie dam się....ciężko jest.... Zobaczysz jak się dorwą to tylko kapsle Ci zostaną i zabawa w Szurkowskiego na betonie 🤣 Nie idź tą drogą ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Tak jak patrzę na obecną pogodę i jej prognozę, to zjazd pewnie będzie ale raczej towarzyski a nie narciarski 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego 10 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: Zapraszam oczywiście, @Victor codziennie namawia mnie do wydojenia całości ale ja twardy jestem - nie dam się....ciężko jest.... Jak wpadne wcześniej to będziemy razem twardzi...przynajmniej do czasu.... 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi