SzymQ Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia (edytowane) 9 minutes ago, KrzysiekK said: @SzymQ, ja ich będę na nartach filmował jadąc za Nimi, a Ty w związku z Twoimi sui generis upodobaniami do jazdy wstecz dokumentuj od przodu. Nic się nie ukryje. Ani podparcie wewnętrzna, ani A-frame , ani już tym bardziej problemy z rytmem. Na podstawie tych filmów i fotografii może się w końcu uda porządnie zdefiniować gdzie leży ta linia spadku stoku. Mam wrażenie, że niepotrzebnie próbujesz zepchnąć dyskusję z szeroko rozumianych zlotowych upodobań na moje upodobania... 🤣 Edytowane 31 Stycznia przez SzymQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Teraz, SzymQ napisał: Mam wrażenie, że niepotrzebnie próbujesz zepchnąć dyskusję ze zlotowych upodobań na moje upodobania 🤣 Po prostu dawno tego wątku podnosiłem i pomyślałem że warto 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia 43 minuty temu, Mikoski napisał: Z Markosem zwanym ostatnio Narkosem i Chertanem byłem dość blisko w jednym pokoju przez kilka dni, ostatnio z Piotrusiem już bardzo blisko na zsunietych razem łóżkach 🤪 kto wie jak to się dalej rozwinie ….Grudzień 2024 ! W Polsce urodził się pierwszy Super narciarz z DNA trzech narciarzy … 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia @tyrpoos_ski ba! - możesz nawet wybrać konfigurację - z kim i jak, bo wychodzi na to, że chłopaki doświadczeni w tej kwestii 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia @Mikoski będziesz musiał obejść się smakiem tym razem… 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia 19 minut temu, .Beata. napisał: @tyrpoos_ski ba! - możesz nawet wybrać konfigurację - z kim i jak, bo wychodzi na to, że chłopaki doświadczeni w tej kwestii 😉 A kiedy to jest bo wertuje te strony i nie mam cierpliwości 🤣 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Teraz, tyrpoos_ski napisał: A kiedy to jest bo wertuje te strony i nie mam cierpliwości 🤣 Pierwszy weekend marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 31 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 1 godzinę temu, tyrpoos_ski napisał: Cześć, czy to jest jakieś spotkanie forumowiczów? Można dołączyć?? pozdrawiam, Bartek Nie wiem czy masz odpowiedni level😉, i czy Andrzej podpisze wniosek. Jak wyśle do TK to w następnym sezonie zapraszamy. pozdro ps. Jak coś to pisz na priv, jakoś da się coś załatwić za drobną opłatą. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia 1 godzinę temu, tyrpoos_ski napisał: A kiedy to jest bo wertuje te strony i nie mam cierpliwości 🤣 no nie wiem, na zlot ma wstęp tylko damska i męska pierwsza "30" z Pucharu Świata, żeby poziomu nie zaniżać 😁 a na serio to będzie zacnie jak wpadniesz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia W dniu 29.01.2024 o 20:48, Mitek napisał: Cześć Słowo Master na tej narcie pewnie z tysiaka kosztuje a co wewnątrz... stawiam na tzw drugą slalomkę. Pozdro Wybór się dokonał ... po sąsiedzku, w miasteczku nieopodal Chojnowem zwanym. Jak przyjadę, to pokażę ! Będzie śmiesznie , qrde 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, tyrpoos_ski napisał: A kiedy to jest bo wertuje te strony i nie mam cierpliwości 🤣 piątek 01 - niedziela 03 marca AD 2024 Mam nadzieję, że ten weekend masz wolny... już się cieszę na nas wszystkich wspólną jazdę (qrde , a może synchrona śmigiem zrobimy ... ja prd!!!!!)i ewentualnie solidny opeer, jak komuś po deskach przejadę, w czem to wyspecyalizowany jestem wielce ! Edytowane 31 Stycznia przez Kaem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia @grimson czy coś przeoczyłam? Będziesz na zlocie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia 4 minuty temu, .Beata. napisał: @grimson czy coś przeoczyłam? Będziesz na zlocie? Na razie nic nie mogę obiecac. Jak dobrze pójdzie, to będę w sobotę od rana na stoku, po 16 z powrotem do domciu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Coraz bardziej mi sie podoba.. będzie wesoło.. 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego Kurde myślałem że skoro tak piszecie o tym intensywnie to będzie w ten weekend albo następny… niestety od 24.02 lutego jestem we Włoszech… 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 16 minut temu, tyrpoos_ski napisał: Kurde myślałem że skoro tak piszecie o tym intensywnie to będzie w ten weekend albo następny… niestety od 24.02 lutego jestem we Włoszech… Oni żyją tym spotkaniem rok cały. A inni im kibicują jak ja wierny kibic zwycięskich drużyn, a oni są jak drużyna pierścienia, my precious;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 Lutego Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego Bartek spękał, pewnie widział albo mapę, albo spoty reklamowe ośrodka 🙂 Nie jest gotowy mentalnie na takie ściany. pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 15 minut temu, Marcos73 napisał: Bartek spękał, pewnie widział albo mapę, albo spoty reklamowe ośrodka 🙂 Nie jest gotowy mentalnie na takie ściany. pozdrawiam Ściana dojazdowa;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 3 godziny temu, star napisał: Oni żyją tym spotkaniem rok cały. A inni im kibicują jak ja wierny kibic zwycięskich drużyn, a oni są jak drużyna pierścienia, my precious;-) Ciebie też tam będzie brakowało. W kontekście narciarskim mówiąc … jeździsz w terenie. Dla mnie to kopalnia wiedzy. A że człowiek … wiadomo bezcenne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, KrzysiekK napisał: Ciebie też tam będzie brakowało. W kontekście narciarskim mówiąc … jeździsz w terenie. Dla mnie to kopalnia wiedzy. A że człowiek … wiadomo bezcenne. Wiesz jak tak jeżdżę w tym terenie... gdy Luis Stitzinger zdobywał Nangę Parbat https://www.bergsteigen.com/news/expeditionen/luis-stitzinger-mit-sensationsleistungen-am-nanga-parbat/ Star przedzierał się przez strumienie i wykroty... a deski te same ponoć;-) PS ostatnio grzecznie po stoku, ubitym... na master gs od mastera 180 r21 po pustym stoku https://www.skionline.pl/forum/topic/19767-harrachov/#comment-398356 w Harrachovie; tak czy owak dzięki za miłe słowa, z chęcią kilka osób z waszej gromadki bym poznał, Narcos i Beti już odhaczeni;-) Ja teraz kibluję trochę w centrum... ziemi łowickiej... a w okolicach waszego marcowania będę pewno we Wrocku ew. Krk. W tym roku nie zawitałem ja białczański tygrys nawet do Anielskiej Osady ani w ukochane taterki, taka karma. Tak czy owak trzymam kciuki i życzę udanej impry... Edytowane 1 Lutego przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Bartek spękał, pewnie widział albo mapę, albo spoty reklamowe ośrodka 🙂 Nie jest gotowy mentalnie na takie ściany. pozdrawiam Jak stoisz tam na nartach, to łokciami opierasz się o stok. Taki warun nie dla miekiszonow xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego (edytowane) 9 minut temu, grimson napisał: Jak stoisz tam na nartach, to łokciami opierasz się o stok. Taki warun nie dla miekiszonow xD Cza szersze narty to się nie będą tak zapadać. 🤣 Edytowane 1 Lutego przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 Lutego Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 5 minut temu, KrzysiekK napisał: Cza szersze narty to się nie będą tak zapadać. 🤣 Raczej czekany, tak jest stromo. No i ześlizg carvingowy obowiązkowo trza znać. Bez tego to ni chu chu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 21 minutes ago, grimson said: Jak stoisz tam na nartach, to łokciami opierasz się o stok. Taki warun nie dla miekiszonow xD Nie no bez przesady. Trochę alko to tam było ale nie aż tak! Zresztą funcarving to tylko Adam na tyczkach próbował... Dementuję te rewelacje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego 41 minut temu, Marcos73 napisał: Raczej czekany, tak jest stromo. No i ześlizg carvingowy obowiązkowo trza znać. Bez tego to ni chu chu. pozdro W Zwardoniu to czarnym odcinkiem się zajeżdża pod dolną stację a co dopiero ta ścianka przed. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi